Dotiahne sa Ferrari a Mercedes na Red Bull? Ani náhodou, predpovedá Jordan | Magazín F1 - F1online.sk

Já myslel, že řekneš o 2 mil míň v ceně bez DPH :smiley:

V preklade Hogrovo “vybavenie” znamena rovnaky telefonat/email, ktory si vies spravit sam. :smiley:

Suhlasím, každý má svoj pohľad na svet. Niekde som čital, alebo som to počul, že každá žena je niečim pekná. Je len chybou muža, ak to na nej nevie nájsť. Tiež je ale pravda, že niektoré sa správajú ako štetky. Tam už to pekné absentuje.

S tymto nemozem suhlasit. Moderne “plus-size” feministky, ktore maju trojcifernu hmotnost a BMI = IQ (za predpokladu, ze to BMI je stale v dvojcifernych cislach), tie nie su pekne nicim. :smiley: A nie je to moja chyba, ze to neviem na nich najst. Na nich skratka nie je pekne nic. :smiley:

Ale jo, možná bych si vybral, kdybych musel a měl větší garáž, kromě toho Uruse.

Hned jak jsi sem vložil odkaz s Lamborghini Urus jsem si vzpoměl na Ursus.
Oba stroje mají stejný původ. :slightly_smiling_face:

Ursusu_C-385

1 Like

No, keď sa na nich pozeráš tým okom, čo na psa …:joy:

1 Like

A co chceš vyabit za káru? jen z VW a nejlíp Audi, pak Porsche … :smiley:

Ani kazdy pes nie je pekny. :smiley:

1 Like

Tak dobre, nech je po tvojom😜

1 Like

Nemusi byt po mojom, to je len moj nazor, ze taky Mops a podobne degenery nie su pekne (rovnako to za mna plati aj u zien). :smiley:

A čo tak čivava vs. svokra ( myslím správanie).

A platí to samozřejmě i u tebe

Ja mam nastastie v pohode svokru, takze u mna toto nie je tema. :smiley: Mozno by sa mohol vyjadrit niekto, kto ma skusenosti so svokrou na urovni civavy :smiley:

Vieš o niekom?:stuck_out_tongue_closed_eyes:

vitazstvo v 3. etape

2 Likes

Niekolkokrat si mal moznost zapojit sa do normalnej diskusie, ci uz o filme Ferrari, starych autach alebo novych autach, kde som ta aj oznacoval a snazil sa o normalnu diskusiu s tebou, ale marne.

A teraz zas prides odveci do cudzej diskusie len ma urazat, osr4t celu sachovnicu a rozhadzat figurky ty potrat nedonoseny aj napriek tomu, ze ma mas v ignore liste. Pevne verim, ze rodicov mas v pohode a ty si ten omyl prirody, lebo ak je toto vychovou, tak si nechcem ani predstavit, co si musel zazivat v detstve. V oboch pripadoch si uz dost stary na to, aby si si sam uvedomil, ze si zivy k0kot a mal by si so sebou nieco spravit, ak chces, aby sa k tebe ludia spravali normalne. :slight_smile:

Ako zvyknem sa vyhybat nasiliu a konfliktom, ale keby ta poznam osobne, tak na teba idem Situsovou metodou a taku by som ti taku pr1jebal, ze uz by si mi v zivote na ziadny komentar nezareagoval. :slight_smile:

Tu na fore nie, kedze nikoho nepoznam osobne. Ty to mas ako so svokrou? :smiley:

Je to stará pani po 80-ke, ktorá má svoje vrtochy, ale na čivavu, chvála bohu nemá.:pray:

Tak v tom veku uz ma clovek pravo na vrtochy. :slight_smile: Hlavne je, aby zdravie sluzilo. :slight_smile: