Dotiahne sa Ferrari a Mercedes na Red Bull? Ani náhodou, predpovedá Jordan | Magazín F1 - F1online.sk

To je to. Alvaro mal lepšiu motorku a o 20 kg menej než Toprak. A to je veľa. Ale “zle” jazyky hovoria, že nemci chcú titul stoj, čo stoj. Tešim sa. Minulú sezónu boli Bautista, Toprak a Rea čo by “Titanic trio” . Tak sa nechám prekvapiť.

Ak ho Marquez zasa neposadí na invalidný vozík

to bol Marini v Portugalsku

1 Like

Dnešní samosvory umí.
Ale počkej na ten nářez až Klymčiw bude startovat s Velorexem s náhonem na všechny tři kola. :stuck_out_tongue_winking_eye:

to bude narez teda

Asi to bude zajímavé… :+1: ale to není důvod abys odcházel.
Však tě máme rádi. :slight_smile:

1 Like

Už jste někdo viděl film Ferrari?
Stojí to za shlédnutí?

Pro tebe určitě ne, když tomu nerozumíš

Tiež by ma to zaujímalo. :slight_smile: V Bratislave ako promo k filmu vystavujú takúto parádičku:

3 Likes

Hlavně se bude lehce stavět na kola a bude mít menší valivý odpor. :blush:

Zase ale vím že F1 nejezdí na naftu a taky proč letadlo létá.

1 Like

Jo, jakože letadlo bez motorů je klasická konstrukce letadla jo?

Nestojíš ani za těch pár sekund mého času, bye.

2 Likes

Myslím, že ak môj miláčik vyrastie …

2 Likes

Farba by uz ako tak bola :smiley:

Akurat planujem riesit novsie auto tento rok a ked som videl kolko je tu odbornikov na motory, hybridy, baterie, tak som aj chcel pisat, ze co by ste si kupili za +/- 20-25 tisic eur (samozrejme jazdenka stara cca 2-4 roky, kedze to idem brat ako fyzicka osoba bez odpoctu dph)?

Nemam zatial uplne konkretnu predstavu, ale rozmyslam nad Audi A4/A5, BMW 3 GT, Skoda Superb, pripadne nieco ako VW Tiguan. Mate niekto skusenosti s tymito modelmi a podobnymi autami?

@HellHogr kludne sa vyjadri aj ty ako expert na diesel (ten mi neprekaza), aj ked na Porsche to zatial u mna este nie je. :smiley: Rovnako neriesim ani to, ci to auto vyrobili deti v Cine, ruski osloboditelia za peniaze z predaja ropy alebo americki mierotvorci z Iraku.

3 Likes

kazdy kto ma vacsie EQ tak skor ci neskor dopadne Evka

1 Like

Dopadne? Jak? Kam? Proc?

no zvoli sa nuteny hiatus kvoli urcitemu podnetu, ktory sa nabaloval, az pak praskol ako vred

… ja ti neviem, ja som tú svoju káru kúpil ako predvádzačku, bola prihlásená 4 mesiace, mala najazdených 700 kilometrov, ako ju prevážali v výstavy na výstavu. Stála má 15500€.

1 Like