To je to. Alvaro mal lepšiu motorku a o 20 kg menej než Toprak. A to je veľa. Ale “zle” jazyky hovoria, že nemci chcú titul stoj, čo stoj. Tešim sa. Minulú sezónu boli Bautista, Toprak a Rea čo by “Titanic trio” . Tak sa nechám prekvapiť.
Ak ho Marquez zasa neposadí na invalidný vozík
to bol Marini v Portugalsku
Dnešní samosvory umí.
Ale počkej na ten nářez až Klymčiw bude startovat s Velorexem s náhonem na všechny tři kola.
to bude narez teda
Asi to bude zajímavé… ale to není důvod abys odcházel.
Však tě máme rádi.
Už jste někdo viděl film Ferrari?
Stojí to za shlédnutí?
Pro tebe určitě ne, když tomu nerozumíš
Hlavně se bude lehce stavět na kola a bude mít menší valivý odpor.
Zase ale vím že F1 nejezdí na naftu a taky proč letadlo létá.
Jo, jakože letadlo bez motorů je klasická konstrukce letadla jo?
Nestojíš ani za těch pár sekund mého času, bye.
Farba by uz ako tak bola
Akurat planujem riesit novsie auto tento rok a ked som videl kolko je tu odbornikov na motory, hybridy, baterie, tak som aj chcel pisat, ze co by ste si kupili za +/- 20-25 tisic eur (samozrejme jazdenka stara cca 2-4 roky, kedze to idem brat ako fyzicka osoba bez odpoctu dph)?
Nemam zatial uplne konkretnu predstavu, ale rozmyslam nad Audi A4/A5, BMW 3 GT, Skoda Superb, pripadne nieco ako VW Tiguan. Mate niekto skusenosti s tymito modelmi a podobnymi autami?
@HellHogr kludne sa vyjadri aj ty ako expert na diesel (ten mi neprekaza), aj ked na Porsche to zatial u mna este nie je. Rovnako neriesim ani to, ci to auto vyrobili deti v Cine, ruski osloboditelia za peniaze z predaja ropy alebo americki mierotvorci z Iraku.
kazdy kto ma vacsie EQ tak skor ci neskor dopadne Evka
Dopadne? Jak? Kam? Proc?
no zvoli sa nuteny hiatus kvoli urcitemu podnetu, ktory sa nabaloval, az pak praskol ako vred
… ja ti neviem, ja som tú svoju káru kúpil ako predvádzačku, bola prihlásená 4 mesiace, mala najazdených 700 kilometrov, ako ju prevážali v výstavy na výstavu. Stála má 15500€.