Honzo, nezačínej brečet hned na novej rok
Ako na Novy rok, tak po cely rok.
Aspon vieme, co nas od zelenych ufonov opat caka.
Najskor vycitaju Petrovovi, ze Alonsa nepustil a potom vycitaju Schumacherovi, ze s Vettelom nebojoval. Klauni v celej svojej krase.
-
Petrov nemal dovod Alonsa pustat, kazdy bojuje sam za seba a Petrov nespravil nic zle ani zakerne, skratka isiel svoj pretek a robil si svoju robotu. Tak ci tak to na sampionat vplyv nemalo, Alonsovi by chybali dalsie pozicie, takze skoda riesit.
-
Schumi by Vettela za sebou udrzal mozno par zakrut a nebolo to prepustenie pozicie, len s nim zbytocne nebojoval. Tak ci tak by to na sampionat vplyv nemalo, Vettel by vyhral aj bez tej pozicie, takze skoda riesit.
-
Akosi kazdy zabud na to, ze Vettela hlavne poskodil Webber, ked po starte ho zavrel ako keby s nim o titul bojoval on, co malo za nasledok stratu pozicii Vettela a nasledne naraz zozadu, ktory sposobil celu tu dramu.
A ked uz ste si tu tolko poplakali, tak si pripomente aj Sebastianov majstrovsky vykon z Brazilie, ktorym vybojoval titul.
To jeho yeees, to mě do teď drásá uši. To nemohl normálně zařvat chlapsky NA JA! Německy?
Nemáš argumenty na diskuzi, tak budeš reagovat, jako datovej analytik, co nezná median? Hezky klesáš ke dnu
Já na začátku argumentoval…pak jsi přišel ty brečet.
Takže Petrov byl mnohonásobně zdatnější pilot.
Jedine tak od Alonsa v danych pretekoch.
Ine taketo porovnanie roznych pilotov v roznych pretekoch a dokonca roznych sezonach na zaklade dvoch subojov je mimo ako Honzove novorocne pokusy vyvolat prvu hadku.
Kde jsi argumentoval? Napsal si nepravdu a potom napíšeš takovou sra-čku, protože nemáš co odpovědět na to, že Vettela pustilo víc monopostů.
Btw když napíšu fakt, tak je to brečení? Ty jsi fakt klesl na místní úderku
Čekal jsem ostřejší reakce.
Čekal jsem, kdo přijde s : nebreč tu. Ve chvíli, kdy nebudou argumenty, dlouho jim to v novým roce nevydrželo😀
Darovanýmu titulu na zuby nekoukej
… mimochodem četl jsi předpověď Baretta k Alonsovi a Astonu? To je mačo
Nečetl, hoď mi to do DM
Fernando Alonso will end long wait for a win
The 2024 season was a chastening one for Fernando Alonso. The double world champion entered the year with so much hope after a season that yielded eight podiums but instead he found himself with an unpredictable Aston Martin car that never really looked like it was capable of bringing home any silverware.
Billionaire team owner Lawrence Stroll won’t tolerate that kind of form for long, though, especially as he’s pumping so much money into the team – so I expect a new-look management team that is headed by former Mercedes boss Andy Cowell and which will feature Ferrari’s Enrico Cardile and design genius Adrian Newey to step it up in 2025.
Contending for race wins or even podiums regularly will be a big ask, but they should make enough of a step that on the right weekend, the stars will align to give double world champion Alonso the chance to show he’s still got it at 43-years-old and secure a first win since the 2013 Spanish Grand Prix.
Stát se může všechno, ale buďme realisté. Jestli se Aston neukáže jako dobrý vůz už v testech, tak si na dobré výsledky bude muset pár let počkat.
Dnes budu věřit Barrettovi, ten tomu rozumí
Před rokem taky nikdo netušil, že McLaren vyhraje PK a RB skončí až třetí.
Jenže McLaren je momentálně ustalený tým se zaběhnutou továrnou a s většími zdroji než má Aston, který tým teprve buduje.
Navíc McL nečeká osamostnění od Mercedesu. Ten může celkem pohodlně pokračovat v ladění letošního vozu a základ příštího vozu může ponechat na Mercedesu.
Ferrari by taky mělo být letos hodně silné, když ho pasují na titul už teď.
A RB? Ten se podceňovat nesmí.
A když zavzomínáme na Aston 2023, kdy ani s druhým nejlepším vozem v poli žádné vítězství neuzmul, tak těžko doufat, že letos vyhraje závod.
Ale vzpomeňme na Gaslyho v Toro Rosso a Ocona v Renaultu. Vozy taky nic moc , ale závod dokázali vyhrát.
To ma pobavilo ako si odargumentoval, ze Petrov nemal dôvod Alonsa pustat ale Schumi Vettela áno. Dobre som sa nasmial.
Jako datovej analytik se neuživil, tak dělá cirkusove vystoupení
Však je jasné že je to nadmíru těžký úkol, no jsem rád že jim Barretto tak věří Já sám mám skepse na tuto sezonu pro Aston dost, vyvážení proto vítáme.