Hellhorg uvědoměle zablokoval tuto písěň
Punk rock, to je mi blízke.
To já fakt nevím co a kdo je zač, sem tu jenom občasný poutník
Je tady nejaktívnější.
No tak ho to tu asi baví. Každej svýho štěstí strůjce
Taky jsem tady hodně. Na tom není nic špatného.
Není, záleží na každým co to komu přináší. Nechápu ale to nutkavé hádání a dávání do něho tolik úsilí a času.
Už ubral.
Je to přirozené, pokud se člověk vyvíjí zároveň intelektuálně a i po stránce rozumu selského.
Rozum přichází s léty.
Chybí Ti tam ta druhá věta: Občas ovšem léta přicházejí sama…
Takovým moudrem se musí šetřit, aby nezevšednělo.
V Brazilii 2012 sa potreboval Vettel dostat pred Schumachera, inak by titul neziskal.
Michael ho pustil pred seba bez naznaku odporu.
Po pretekoch povedal - nechcel som sa miesat do majstrovskeho boja.
To je cele, co som chcel napisat na margo Petrova.
Němec pomáhal Němci.
Jenom detail, Vettel by titul i tak získal, nepotřeboval se před Schumiho dostat. Předjetím Michaela získal dva body (6-7 místo, bodování jako současné), finální rozdíl mezi ním a Alonsem byl tři body, takže by vyhrál o bod. Schumacher byl jeho mentor a kamarád a určitě mu rád pomohl, ale o titulu to nerozhodlo, to je nesprávná interpretace, která bůhvíproč pořád přetrvává.
Porovnáváš neporovnatelné. Tenkrát by se Vettel před Shumiho dostal tak jak tak, jen by to trvalo třeba jen o kolo déle.
Nehledě na to, že “pustil” neznamená že by Shumi zpomalil a Vettela pustil. Jen prostě nekladl odpor v přímém souboji…protože to nebyl jeho boj.
Pomáhali mu jak všichni němci, tak i všichni z Torro rosso.
Prokroužil si to k titulu jak strojvedoucí.
Webber mu taky velkým dílem uvolnil cestu k titulu.
Tak Vettela pustili obě STR, Webber a Schumi. Schumi mu u toho stihl zamavat. To bylo velice těžce vybojované no🙂