Di Montezemolo: Keď si spomeniem na rok 2010, necítim sa dobre | Magazín F1 - F1online.sk

Hellhorg uvědoměle zablokoval tuto písěň :nerd_face:

Myslíš, že @HellHogr vytáhneš z nory? :slightly_smiling_face:

Punk rock, to je mi blízke. :+1:

1 Like

To já fakt nevím co a kdo je zač, sem tu jenom občasný poutník :slightly_smiling_face:

Je tady nejaktívnější.

No tak ho to tu asi baví. Každej svýho štěstí strůjce :beers:

Taky jsem tady hodně. Na tom není nic špatného.

Není, záleží na každým co to komu přináší. Nechápu ale to nutkavé hádání a dávání do něho tolik úsilí a času.

Už ubral.
image

Je to přirozené, pokud se člověk vyvíjí zároveň intelektuálně a i po stránce rozumu selského.

Rozum přichází s léty.

Chybí Ti tam ta druhá věta: Občas ovšem léta přicházejí sama… :smile:

3 Likes

Takovým moudrem se musí šetřit, aby nezevšednělo. :slightly_smiling_face:

1 Like

V Brazilii 2012 sa potreboval Vettel dostat pred Schumachera, inak by titul neziskal.
Michael ho pustil pred seba bez naznaku odporu.
Po pretekoch povedal - nechcel som sa miesat do majstrovskeho boja.
To je cele, co som chcel napisat na margo Petrova.

1 Like

Němec pomáhal Němci.

Jenom detail, Vettel by titul i tak získal, nepotřeboval se před Schumiho dostat. Předjetím Michaela získal dva body (6-7 místo, bodování jako současné), finální rozdíl mezi ním a Alonsem byl tři body, takže by vyhrál o bod. Schumacher byl jeho mentor a kamarád a určitě mu rád pomohl, ale o titulu to nerozhodlo, to je nesprávná interpretace, která bůhvíproč pořád přetrvává.

3 Likes

Porovnáváš neporovnatelné. Tenkrát by se Vettel před Shumiho dostal tak jak tak, jen by to trvalo třeba jen o kolo déle.
Nehledě na to, že “pustil” neznamená že by Shumi zpomalil a Vettela pustil. Jen prostě nekladl odpor v přímém souboji…protože to nebyl jeho boj.

2 Likes

Pomáhali mu jak všichni němci, tak i všichni z Torro rosso.
Prokroužil si to k titulu jak strojvedoucí.

Webber mu taky velkým dílem uvolnil cestu k titulu.

Tak Vettela pustili obě STR, Webber a Schumi. Schumi mu u toho stihl zamavat. To bylo velice těžce vybojované no🙂

2 Likes