Škoda Toyoty, měli potenciál. Líbil se mi souboj předních automobilek.
Odchod Toyoty, Hondy a BMW byl pro F1 velkou ztrátou. Parazitální lotusy a Marussia a později Haas automobilky nikdy nedokázali nahradit. Renault aspoň dodával motory a Honda se taky vrátila.
Je to tak a lidi díky tomu měli taky blíž k týmům a ještě když to podporovalo Marlboro/West/Mild Seven a do toho ještě chlast
Vzhlíželi sme se v tom.
Co dneska ti mladí teda nevím…
Dneska chlastají Red Bull. A kouří … raději nebudu rozvádět.
Holt před reklamou neutečeš.
Je to špatný no. Buď kouřím stařeny a piju božkov jako chlap, nebo si na nic nehraju a cvrnkám potichu kuličky
Ty byly taky krátký jako startky ne? Já si nechal jednu nerozbalenou krabk
u na památku, sice už s tím varováním, ale žádnej Čestrfíld.
Dneska by už asi nechutnaly jako tehdy spíš by se hned vysypaly… No jo,to byly aspoň cigárka.
Marsky uchovej v neporušeném stavu.
jednou jsem u kamarádky nechal nějaké cigaretle a po létech když jsem ji navštívil, tak je stále měla. Ale kouřit se už nedaly. Z tabáku bylo listí neznámého původu.
Teď už přes pět roků nekouřím, ale chutě mám furt.
Marsky (tzv. robotnícke) boli za mňa chuťovo dobré.
Chcel som si to video pustiť, ale napíše mi, že “This video is not available”.
Jak se to vezme. Já měl možnost porovnat české i slovenské na vojně. Slovenské ale štípaly na jazyku a nebyly tak napěchované. Názorná ukázka, že stejná značka nezaručuje stejnou kvalitu.
Klasika Visací zámek-cigára
Určitě najdeš.
Jo, tú skupinu Visací zámek registrujem, ale nemám ich napočúvaných.
Asi se někomu nelíbily ty cigaretle. Mi to jelo normálně a používám placený ESET.
YouTube to nejakým spôsobom blokuje, keďže je to zároveň reklama na cigarety. Antivirákom to nie je.
Asi demokracie jiného prohlížeče.
Je to možné. Keď si tú skladbu Cigára pustím priamo na YouTube, tak mi to ide.