Já loni zlámal hůl nad Renaultem. Dokonce jsem si myslel, že i pouhý bod získá pouze náhodou. Nakonec se ale docela slušně vyšvihl.
A čo je na tom nepravda?
Petrov bol vo fáze kariéry kedy bojoval sám za seba a zotrvanie v F1. Schumacher jazdil posledný pretek a o nič mu nešlo.
Či to vidíš inak?
No, 6 místo v PK, je to příšerný Ferdo Ale ano, je povzbudivé kde výkonnostně končili, myslím že můžeš být optimista, Flávio ať si každý o něm myslí všelicos, tak on ví co je potřeba a nesere se s tím.
Renaut toužil bojovat o bednu v PK, ale nakonec je rád, že neskončil až devátý.
Flavio je zaměstnán v pozici čističe a drába.
Hlavní ozdravný efekt ale čekám od zavření motorárny.
Vlastně motorárna bude fungovat dál, ale nebude zatěžovat tým F1. Naopak začne vydělávat na jiných sériích.
Je to nezmysel co pises od zaciatku do konca.
Jazdec na zaciatku a na konci kariery ma dorucit pre svoj team najlepsi mozny vysledok, to je cele.
A v strede kariéry?
Nekomplikuj to… . Schumi ho prostě nechal jet protože chtěl a protože mohl, tak jednoduché to je. Co si o tom bude kdo myslet v jeho postavení asi vůbec neřešil.
Ach to čítanie s porozumením.
Ja som nikde nenapísal, že by nemal. Ja len píšem, že v akej situácii bol Petrov a v akej Schumi a zároveň prečo to asi Schumi spravil, že sa nebránil. Čo je na tom nezmysel? Nebolo to tak, že Schumimu o nič nešlo a Petrovovi išlo o preteky a kariéru?
Smiať by si sa mal na tých, čo tu útočia na Petrova, to sú nezmysly kamarát.
Na Petrova tu nikdo neútočil. V celé diskuzi zaútočil @Daaviid23 ,když mu zase došlo, že nemá argumenty a potom ty, kdy ses ho zase chytl, jak houno košile
Jako decko jsem kouril, jednou jsem nasel pri uklidu za stenou zapadle Startky bez filtru, musely tam byt cele veky buh vi ci byly, dal jsem si jednu a byl jsem jak zhulenej, tak byly odlezeny
Jestli Tě tahle zkušenost od dalšího kouření odradila, tak se léčba šokem neminula účinkem.