To si můžeš vybrat, pokud tedy jako třeba já nemáš s sebou mladou generaci, která dabing neuznává. To pak na výběr nemáš .
Damson Idris tvrdí, že prešiel Copse na plný plyn. Mohol to však dokázať? | Magazín F1 - F1online.sk
Já samozřejmě mladou generaci chápu a dokonce jejích volbu schvaluji. Samotnému se mi jazyková bariéra vůbec nelíbí.
Hlavně ale nejsem filmový nadšenec a vždy jsem dával přednost knihám a film jsem bral pro dokreslení prostředí.
… ja som to vravel…
Tak jsi měl pravdu . Dobře, pořád je to B. Pitt, ale vypadá na to, kolik mu je, ne na míň. No a to už je na F1 fakt dost. Ale jak říkám, pro Hollywood ok a jako bonus je tam k vidění hodně známých tváří.
Ale je potřeba dodat, že vypadá furt mladší, než ty …
Pitt na 61 rokov podľa mňa teda určite nevyzerá.
Taky si to myslím. Na 60 vypadá, dle fotek z filmu, velmi dobře. Co by za to většina 60tníků asi dala…
Myslím si, že v tomto skôr zohráva úlohu Tvoje ego, pokiaľ slabšie filmy dokážu uraziť Tvoju inteligenciu.
No když myslíš, záleží taky na tom, s kým ho porovnáváme. Na tom širokém plátně mi už ty detaily připadají míň lichotivé než dřív . Však nikdo nemládne.
Řekl jsi to přesně, na 60 vypadá dobře. To jo, na tom se klidně shodneme. Zachovalý šedesátník.
No podľa mňa Pitt momentálne vyzerá zhruba ako väčšina cca 50-tnikov (na Slovensku).
Tak jo. Já už taky špatně vidím .
No tak tam mal 45. Tolko ako Sonny Hayes nie?
Zatiaľ neviem, koľko má Sonny Hayes vo filme. Idem na to zajtra večer.
Tak ať se dobře bavíš! Můžu jenom zopakovat - nelituju, že jsem na to šla, to určitě ne.
Začínal tam kariéru nějak kolem 1990± jako nováček.
Takže tak 55±?
Tak to už je dosť pokročilý vek na pilota vo filme, ale zase nikto presne nevie, koľko bude ešte jazdiť taký Alonso, ktorý bude schopný možno ešte v päťdesiatke pridať nejaké tie fialové sektory, že.
No a Tvoje dojmy?
Zpracovaný to je hezky, příběh o ničem.
V některých věcech mi tam chybí víc hloubky na to, že to má 2,5h. Ty nesmysly, co se tam dějou ani nebudu komentovat… koneckonců je to film.
A moc se mi nelíbilo, jak se tam opakovala jedna a ta samá “taktika”.
Budu hodnej, Sonny to nakonec dokázal, takže 6/10.
A na konci jsem byl zpocenej jak opi.čák. Jak kdybych závodil já.