Damson Idris tvrdí, že prešiel Copse na plný plyn. Mohol to však dokázať? | Magazín F1 - F1online.sk

To si můžeš vybrat, pokud tedy jako třeba já nemáš s sebou mladou generaci, která dabing neuznává. To pak na výběr nemáš :woman_shrugging: .

Já samozřejmě mladou generaci chápu a dokonce jejích volbu schvaluji. Samotnému se mi jazyková bariéra vůbec nelíbí.
Hlavně ale nejsem filmový nadšenec a vždy jsem dával přednost knihám a film jsem bral pro dokreslení prostředí.

1 Like

… ja som to vravel…

1 Like

Tak jsi měl pravdu :slight_smile: . Dobře, pořád je to B. Pitt, ale vypadá na to, kolik mu je, ne na míň. No a to už je na F1 fakt dost. Ale jak říkám, pro Hollywood ok a jako bonus je tam k vidění hodně známých tváří.

Ale je potřeba dodat, že vypadá furt mladší, než ty …

Pitt na 61 rokov podľa mňa teda určite nevyzerá. :man_shrugging:

2 Likes

Taky si to myslím. Na 60 vypadá, dle fotek z filmu, velmi dobře. Co by za to většina 60tníků asi dala…

3 Likes

Myslím si, že v tomto skôr zohráva úlohu Tvoje ego, pokiaľ slabšie filmy dokážu uraziť Tvoju inteligenciu. :man_shrugging:

1 Like

No když myslíš, záleží taky na tom, s kým ho porovnáváme. Na tom širokém plátně mi už ty detaily připadají míň lichotivé než dřív :woman_shrugging:. Však nikdo nemládne.

Řekl jsi to přesně, na 60 vypadá dobře. To jo, na tom se klidně shodneme. Zachovalý šedesátník.

2 Likes

:slightly_smiling_face:

3 Likes

No podľa mňa Pitt momentálne vyzerá zhruba ako väčšina cca 50-tnikov (na Slovensku). :slightly_smiling_face:

Tak jo. Já už taky špatně vidím :slight_smile: .

1 Like

No tak tam mal 45. Tolko ako Sonny Hayes nie?

Zatiaľ neviem, koľko má Sonny Hayes vo filme. Idem na to zajtra večer. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tak ať se dobře bavíš! Můžu jenom zopakovat - nelituju, že jsem na to šla, to určitě ne.

1 Like

Začínal tam kariéru nějak kolem 1990± jako nováček.
Takže tak 55±?

1 Like

Tak to už je dosť pokročilý vek na pilota vo filme, ale zase nikto presne nevie, koľko bude ešte jazdiť taký Alonso, ktorý bude schopný možno ešte v päťdesiatke pridať nejaké tie fialové sektory, že. :slightly_smiling_face:

2 Likes

No a Tvoje dojmy?

Zpracovaný to je hezky, příběh o ničem.
V některých věcech mi tam chybí víc hloubky na to, že to má 2,5h. Ty nesmysly, co se tam dějou ani nebudu komentovat… koneckonců je to film.
A moc se mi nelíbilo, jak se tam opakovala jedna a ta samá “taktika”.

Budu hodnej, Sonny to nakonec dokázal, takže 6/10.
A na konci jsem byl zpocenej jak opi.čák. Jak kdybych závodil já.

2 Likes