Damson Idris tvrdí, že prešiel Copse na plný plyn. Mohol to však dokázať? | Magazín F1 - F1online.sk

Dlho očakávaný film F1 zavítal aj do našich kín a čelí veľkým očakávaniam. Tie ešte zvýšila samotná Formula 1 a Lewis Hamilton, ktorí so snímkom spojili svoje mená. Jednu z hlavných postáv tam hrá herec Damson Idris, ktorý vo filme stvárnil tímového kolegu Sonnyho Hayesa – stvárneného Bradom Pittom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204916/damson-idris-tvrdi-ze-presiel-copse-na-plny-plyn-mohol-to-vsak-dokazat

alebo je vysvetlenie este jednoduchsie a dali mu auto s vyrazne upravenym vykonom motora smerom dole
on mozno aj zoslapol plyn az na podlahu, ale vykon bol realne daleko pod tym ako sa jazdi v pretekoch

malo vobec zmysel pre potreby filmu davat do toho auta motor s plnym vykonom ako v F2?

Mám na zítra lístek do kina, takže se podívám, jestli fakt nekecá.

1 Like

Ano má, jinak by to byl film ala Formule se Stalonem

Dej vědět, jestli to stojí za vidění, taky se chystáme. Ať kdyžtak ušetřím :slight_smile: .

Má to 79%… Takže pohoda.

1 Like

79 % je hodně na dnešní negativistickou dobu, tak to taky risknu. Zatím to nebudou moje poslední peníze :smile: .

2 Likes

no a teraz to bude formula senior ala top gun maveric :slight_smile:

no a nametom je to plagiat staloneho filmu, to naozaj nedokazali vymysliet nic originalnejsieho ako skopirovat staloneho?

urcite tam bol motor z f2, dat do toho auta f3 motor by asi nebolo jednoduche, ale neverim, ze ten motor isiel na standardny vykon akym sa s nim jazdi v sampionate. bol na beton riadne priskrteny

Asi se člověk musí uvolnit, dprostit se od F1 a brát to jako film.
Dlouho jsem v kině nebyl. Těším se na popcorník.

4 Likes

Já jsem byla naposledy na Vlnách a dost se mi líbily. Ale to bylo hodně odlišné téma…

1 Like

Síce odlišná ale ako veľmi aktuálna.

2 Likes

Dalsia vec, ze to auto je upravene a dost ptavdepodobne ma viac pritlaku ako F2. Ale vykon bol asi o cosi stiahnuty tiez na nejakych ~500k+

Už máš lístek? Už to má 81%

Nemám, dnes měli lístků dost i na dnešek. A když snad neseženu, tak si mě nezasloužej :smile: .

1 Like

Po dnešní večeři na lístky …

Momentálne to má na ČSFD 80% (no zatiaľ ešte málo hodnotení).

Na IMDb to má zatiaľ 8,0/10, takže je tam predpoklad, že to bude dobré.

2 Likes

Ale zase, aký film? lebo toto vyzerá byť, ako Days of Thunder na druhú :smiley: .
Aspoň podľa toho, čo som čítal v rôznych recenziách, ja osobne do kina na to nepôjdem, bo 2,5h pozerať na niečo, čo by urážalo moju inteligenciu, za to platiť nebudem. :slight_smile:

Tak záleží aké má človek od toho očakávania. Keď do toho človek pôjde s tým, že vie, aký je štandard v tejto tematike, tak podľa ratingov to vyzerá že film neurazí :slight_smile:

Všetko je to len vec prístupu a očakávaní. Je to niečo ako zapnúť Gran Turismo a čakať od toho plnokrvný simulátor. Keď to ale človek vezme ako relax, tak hneď je to iná pesnička :slight_smile:

1 Like

ma to rovnaky neutichajuci verbalny vygrc ako napr vsetky marvellovky?