Čo ja viem, ja to neviem “vypnúť” , lebo to mi príde, akoby som to sledoval, ako kulisu
a o tom to podľa mňa nie je. Možno sa to oplatí vidieť kvôli vizuálu ale podľa mňa film by mal vedieť obstáť na vlastných nohách hlavne prostredníctvom príbehu resp. zápletky, a toto vyzerá, ako súhrn cutscén z módu Braking Point na hre F1
.
Damson Idris tvrdí, že prešiel Copse na plný plyn. Mohol to však dokázať? | Magazín F1 - F1online.sk
Ne nemá, obecně mě ten film hodně překvapil, čekal jsem, že to bude daleko horší i v otázce “fungování F1”
Ten film je hlavne pre ludi, co si chcu pozriet Bredka Pitka… nie pre F1 fanatikov co skritizuju kazdu nerealnu vec, ktora sa tam objavi…
Oni nepotrebuju pocuvat ‘‘Takto by sa to v realite nikdy nestalo’’
Je to len film… Matrix, Terminator, Predator tiez nie su realne filmy, ale stali sa legendami…
Taky Rocky ked si spatne pozrieme, tiez sa musime smiat ako ma ruky dole a dostavaju tam bomby na vymenu… Jasne ze teraz by po 3 takych padol k zemi… ale je to film a je to film hlavne pre ludi mimo toho odvetvia a taki si to uziju najviac…
Jasne ze klamal, vsak ma taku farbu. A teraz ma blokujte!
1/10 ragebait, nuda
ja som ta tu v zivote nevidel…
Cavo tu od 17.4. akurat dava na znamost, ze ma problem s tmavsim pigmentom pokozky
ja si to mozno pozriem ked to pride na nejaku streamovaciu sluzbu. Momentalne nemam pocit, ze by mi to nieco ponukalo. V podstate viem co sa stane a ako to skonci a to medzi tym nema ziadnu hodnotu okrem dvoch hodin zabiteho casu za ucelom lowcostovej zabavy. Mohli radsej spravit zivotopisny film o Frankovi Williamsovi, silny pribeh, malo by to vsetko, pad, osobne nestastie aj cesta na vrchol.
Tak je potřeba si říct, že tenhle film není pro core fans F1, je to cílený na lidi co nekoukaji na F1 nebo jen okrajově. Jinak s tím životopisem souhlasím, jen mám pocit, že Liberty jede styl : hoďte tam akci, ať to nedává smysl, hlavně nalákat nový fans