Damson Idris tvrdí, že prešiel Copse na plný plyn. Mohol to však dokázať? | Magazín F1 - F1online.sk

:slightly_smiling_face:

3 Likes

No podľa mňa Pitt momentálne vyzerá zhruba ako väčšina cca 50-tnikov (na Slovensku). :slightly_smiling_face:

Tak jo. Já už taky špatně vidím :slight_smile: .

1 Like

No tak tam mal 45. Tolko ako Sonny Hayes nie?

Zatiaľ neviem, koľko má Sonny Hayes vo filme. Idem na to zajtra večer. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tak ať se dobře bavíš! Můžu jenom zopakovat - nelituju, že jsem na to šla, to určitě ne.

1 Like

Začínal tam kariéru nějak kolem 1990± jako nováček.
Takže tak 55±?

1 Like

Tak to už je dosť pokročilý vek na pilota vo filme, ale zase nikto presne nevie, koľko bude ešte jazdiť taký Alonso, ktorý bude schopný možno ešte v päťdesiatke pridať nejaké tie fialové sektory, že. :slightly_smiling_face:

2 Likes

No a Tvoje dojmy?

Zpracovaný to je hezky, příběh o ničem.
V některých věcech mi tam chybí víc hloubky na to, že to má 2,5h. Ty nesmysly, co se tam dějou ani nebudu komentovat… koneckonců je to film.
A moc se mi nelíbilo, jak se tam opakovala jedna a ta samá “taktika”.

Budu hodnej, Sonny to nakonec dokázal, takže 6/10.
A na konci jsem byl zpocenej jak opi.čák. Jak kdybych závodil já.

2 Likes

Nešla klíma v deluxe kine? :upside_down_face:

Byla, ale bylo tam dost lidí. Do půlky filmu to šlo, pak ze mě teklo. :smiley:

2 Likes

To určite nie, také Komando s Arniem je moje “guilty pleasure” :slight_smile: , pretože sa to na nič nehrá a má to ikonické hlášky. :slight_smile:
Keď už robili okolo toho také omáčky, ako sa budú snažiť držať reality a dali tam, ako producenta samotného Hamiltona, tak čakám, že to nebude pakáž na entú, ale ono to zjavne je ešte väčšia sprostosť, ako Maverick :smiley: .

Niekto to zistil podľa jeho F1 karty na F1 25 ale krucinal, neviem si spomenúť, koľko to bolo :smiley: .

1 Like

Formula 1 is a team sport. It always was.
:scream:…opravdu to tam padlo?

2 Likes

Tak to ale přece vždy bylo známo, že je to týmový sport

1 Like

No nevím, někdo by mohl byt u filmu překvapen. :grinning:

1 Like

Za mňa určite áno.

Akože holywoodsky príbeh to je jasné, dej v princípe prehľadný, vieš ako to skončí ešte to len začalo, holywoodsky gýč čo sa týka tohto.

Pár veci ako napríklad na debriefe 8 lidi vrátane pilotov s všetci sú na trati továreň nič, simulácie sa kreslia jedným človekom jak omaľovánka, v garáži timu F1 je 10 ľudí, na boxe az 4 aj s inžiniermi ( akože taký problém bol dať tam komparz?) , týpek si chodí oblečený ako chce bez timoveho odevu, no training a ide rovno do F1 a v pohode to dáva, tím čo nemá peniaze ale toci sa to v dokonalom hypermodernom Brackley/ wokingu ( kokos nemohli osloviť aspoň tím F2 nejaký alebo aj F1 ale zrovna tieto dve čo vyzerajú jak Nasa?) … A ešte pár momentov čo fanúšikom F1 asi dvihnúť kútik môžu,že dalo sa to ľahko dotiahnuť sú to drobnosti.

Ale inak to podľa mňa dobre odrážalo to prostredie takým vibeom čo to celé malo, aj mnohé stereotypy to pekne popiera, trošku roastuje FIA ohľadom rozhodovania to som sa rehotala nie málo) hoci celé priebehy pretekov sú trochu úsmevné, má to veľa vtipných momentov kde sa úprimne na hlaskach zasmejes.

Brad a Javier su dokonakí neskutočne ma bavia plus tie small gigs co tam majú realny ľudia a šéfovia tímov sú perfektné. Komentár Brundla s Croftym tiež

No a hlavne a to mne sa na tom páčilo pretekanie …to je fakt dotiahnuté na super úroveň a veľmi ma bavili tie zábery a to bolo jediné, čo som od toho očakávala.

Za mňa to prekonalo očakávania ktoré som od toho mala.
Neurazí to, je to celkom vtipné a má to dobrú hudbu a spád. Ale ja som od toho čakala holywood nie dokument takže za mňa to nebolo nijako rušivé, nič mi tam zásadne nevadilo.

1 Like

Přesně tak, člověk musí vědět, na co jde. Samozřejmě, v reálu by s podobnou taktikou týmu komisaři ukázali dveře, aspoň doufám… Ale v hollywoodské pohádce se to dá brát :slight_smile: .

1 Like

Čiže “style over substance”? :slight_smile:
Ono, zjavne tých 300 mega šlo do efektov a platov hercov (najmä Pitt zhrabol poriadny balík) a neostalo na nejakého poriadneho scenáristu :smiley: (z núdze cnosť aka Ehren Kruger :man_shrugging: :smiley: ).