Akože ja som nečakala nejaký scenár zásadný od toho.
Reálne nejde tam v 1 rade o príbeh podľa mňa od začiatku, napriek tomu,že nejaký dej to muselo mat
Mne to nevadilo.
Akože ja som nečakala nejaký scenár zásadný od toho.
Reálne nejde tam v 1 rade o príbeh podľa mňa od začiatku, napriek tomu,že nejaký dej to muselo mat
Mne to nevadilo.
Ukázali alebo nie…Monako tento rok bolo trošku ako niektoré časti toho filmu
Pravda je, že na letošní Monako už jsem úplně zapomněla, musela jsem se podívat, co se tam dělo. Asi podvědomá obrana organismu .
To je pochopiteľné …ale v mnohom to nebolo iné od toho hollywoodskeho príbehu pritiahnutého za vlasy. To bol iný bizarik
Ok, takže hlavným ťahúňom zjave bude len kamera a niektoré scény z pretekov, čo už
zjavne sa v tejto dobe nedá mať niečo viac vyvážené.
Osobne by som kľudne obetoval technickú stránku.
Napríklad taký film 12 Angry Men je celý nafilmovaný v jednej miestnosti s 12 mužmi, ktorí len kecajú a je to naozaj dobrý film. Alebo(!) The Thing = dobré efekty + dobrý scenár + hutná atmosféra + dobré herecké výkony = také filmy sa už dnes netočia.
diki za zhrnutie. Z toho je zrejme, ze to asi nikdy neuvidim tak ako som nikdy nevidel napr Titanic alebo Mr and Mrs Smith.
12 Angry Men som zatiaľ nevidel, mám ho poznačený a niekedy (snáď čoskoro) si ho chcem určite pozrieť. The Thing (1982) bol dobrý film, ako aj píšeš.
Filmu F1 - The Movie som dal hodnotenie 7,7/10.
Titanic je povinnosť, niekedy si to pozri.
Jo, 12 Angry Men sa určite oplatí vidieť, aj remake s Jackom Lemmonom .
The Thing je jeden z najlepších hororov všetkých čias, mám ho v Top desine a vlastním aj 4K Blurayko, asi jeden z mála hororov, v ktorom sa charaktery chovajú racionálne.
To som napríklad nevedel, že existuje aj nejaký remake 12 Angry Men.
12 Angry Men je jeden z tych kuskov, ktory ked dopozeras tak mas pocit, ze to spravilo z teba lepsieho cloveka.
Tak som vcera pozrel F1 movie aj ja a mozem to tu citat a zapojit sa
Do kina som nesiel s vysokymi ocakavaniami, viacere obavy sa potvrdili (hlavne scenar), no celkovo to hodnotim ako mierne pozitivne prekvapenie a prevladaju pozitivne pocity.
Nie je lahke odtrhnut sa ako divak od dlhorocnych znalosti o F1. Cisto z tohto hladiska, je tam pre fanusika F1 tolko nezmyslov (co sa vsak cakalo), ze hodnotenie by nebolo moc dobre, ale film napriek tomu funguje a chapem, preco sa general public paci a prave to je cielom filmu, nie je to dokument.
Nakoniec mi ani tak velmi nevadil ten velky vekovy rozdiel medzi timovymi kolegami, pridalo to dalsiu dejovu/emocnu linku, ktora by inak nebola mozna.
Co bolo super, je technicke (filmarcina) a audio-vizualne prevedenie filmu, akcia je velmi dobra a velmi kladne hodnotim to mnozstvo realnych zaberov a postav, ci prostredia (este je skoro a nechcem spoilery) z F1, vratane pilotov, sefov timov atd.
Vidiet, ze do filmu islo vela penazi, nemyslim si, ze tak skoro sa natoci podobny film, takto velmi integrovany do skutocnej F1 a film naozaj posluzi ako propagacia F1 pre siroku verejnost a ako napisala @Evap , ani fanusik F1 nemusi odchadzat sklamany
Hodnotim (ako kompromis dvoch hladisk) podobne ako @Explorer , cca 7,5/10
@helmutko
Konecne viem o dospelej osobe, co nevidela Titanic