Damson Idris tvrdí, že prešiel Copse na plný plyn. Mohol to však dokázať? | Magazín F1 - F1online.sk

Akože ja som nečakala nejaký scenár zásadný od toho.

Reálne nejde tam v 1 rade o príbeh podľa mňa od začiatku, napriek tomu,že nejaký dej to muselo mat

Mne to nevadilo.

Ukázali alebo nie…Monako tento rok bolo trošku ako niektoré časti toho filmu :rofl:

Pravda je, že na letošní Monako už jsem úplně zapomněla, musela jsem se podívat, co se tam dělo. Asi podvědomá obrana organismu :smile: .

2 Likes

To je pochopiteľné …ale v mnohom to nebolo iné od toho hollywoodskeho príbehu pritiahnutého za vlasy. To bol iný bizarik :rofl:

1 Like

Ok, takže hlavným ťahúňom zjave bude len kamera a niektoré scény z pretekov, čo už :man_shrugging: :slight_smile: zjavne sa v tejto dobe nedá mať niečo viac vyvážené.
Osobne by som kľudne obetoval technickú stránku. :slight_smile:
Napríklad taký film 12 Angry Men je celý nafilmovaný v jednej miestnosti s 12 mužmi, ktorí len kecajú a je to naozaj dobrý film. Alebo(!) The Thing = dobré efekty + dobrý scenár + hutná atmosféra + dobré herecké výkony = také filmy sa už dnes netočia. :slight_smile:

diki za zhrnutie. Z toho je zrejme, ze to asi nikdy neuvidim tak ako som nikdy nevidel napr Titanic alebo Mr and Mrs Smith.

12 Angry Men som zatiaľ nevidel, mám ho poznačený a niekedy (snáď čoskoro) si ho chcem určite pozrieť. The Thing (1982) bol dobrý film, ako aj píšeš.

Filmu F1 - The Movie som dal hodnotenie 7,7/10.

2 Likes

Titanic je povinnosť, niekedy si to pozri.

Jo, 12 Angry Men sa určite oplatí vidieť, aj remake s Jackom Lemmonom :slight_smile: .
The Thing je jeden z najlepších hororov všetkých čias, mám ho v Top desine a vlastním aj 4K Blurayko, asi jeden z mála hororov, v ktorom sa charaktery chovajú racionálne.:slight_smile:

1 Like

To som napríklad nevedel, že existuje aj nejaký remake 12 Angry Men.

1 Like

12 Angry Men je jeden z tych kuskov, ktory ked dopozeras tak mas pocit, ze to spravilo z teba lepsieho cloveka.

2 Likes

Tak som vcera pozrel F1 movie aj ja a mozem to tu citat a zapojit sa :slight_smile:

Do kina som nesiel s vysokymi ocakavaniami, viacere obavy sa potvrdili (hlavne scenar), no celkovo to hodnotim ako mierne pozitivne prekvapenie a prevladaju pozitivne pocity.

Nie je lahke odtrhnut sa ako divak od dlhorocnych znalosti o F1. Cisto z tohto hladiska, je tam pre fanusika F1 tolko nezmyslov (co sa vsak cakalo), ze hodnotenie by nebolo moc dobre, ale film napriek tomu funguje a chapem, preco sa general public paci a prave to je cielom filmu, nie je to dokument.
Nakoniec mi ani tak velmi nevadil ten velky vekovy rozdiel medzi timovymi kolegami, pridalo to dalsiu dejovu/emocnu linku, ktora by inak nebola mozna.

Co bolo super, je technicke (filmarcina) a audio-vizualne prevedenie filmu, akcia je velmi dobra a velmi kladne hodnotim to mnozstvo realnych zaberov a postav, ci prostredia (este je skoro a nechcem spoilery) z F1, vratane pilotov, sefov timov atd.

Vidiet, ze do filmu islo vela penazi, nemyslim si, ze tak skoro sa natoci podobny film, takto velmi integrovany do skutocnej F1 a film naozaj posluzi ako propagacia F1 pre siroku verejnost a ako napisala @Evap , ani fanusik F1 nemusi odchadzat sklamany :slight_smile:
Hodnotim (ako kompromis dvoch hladisk) podobne ako @Explorer , cca 7,5/10 :+1:

@helmutko
Konecne viem o dospelej osobe, co nevidela Titanic :sweat_smile:

3 Likes