Taky mu budu fandit. ![]()

no jo, to jsou ty neznalosti a zapšklost
Proč by týmy mohly naštvat nováčka?
To bude chyba v ajťácích. Myslím že správný překlad má být “nasadit”.
Budeš mu fandit v treninku? No proč ne no. ![]()
Zdá se, že Honda začíná Alonsovi utahovat oprátku. Na skuru už má nasbírané ze společného působení v McLarenu a ani teď se jeho přístup k Hondě nezměnil.
Normální je, že každý se chce před domácím publikem pochlubit co nejlepším výsledkem a proto je nasazení nezkušeného nováčka hodně nestandardní.
Já jsem hlavně zvědavý na skutečný výkon Astonu i za cenu, že to tam Crawford může lehce rozbít. Suzuka vůbec není lehká trať.
To já jsem taky zvědavý, ale neočekávám vůbec nic…![]()
Crowford není nezkušený nováček a za AM už nastoupil v trnelanch, tohle nasazování vyžaduje FIA skrze pravidla. Je to maximálně přání otce myšlenky. Jinak co Alonso nezměnil? Však Alonso nekomentuje Hondu, říká, že ten motor je takový jaký je, o nervovém poškození mluvil Newey, ne Alonso
To z něj má dělat zkušeného jezdce?
Nezkušeného nováčka si představuju jezdce, který pojede v F1 poprvé a ne, že už s tím jezdil (kromě FP jezdil i testy Pirelli)
Jako RBR jezdí, takže máš určitě pravdu, že je na tom lépe, ale žádná sláva to není. A když vezmeš, že i Haas je pravděpodobně lepší než RBR, nebo minimálně lepší motor, tak si vezmi kde jsou šance AM, potažmo Fernanda. Ale tak jsou to spekulace.
Aston s Hondou se teď kroutí na posledním místě a každou informaci od zkušeného jezdce potřebuje jako sůl.
Jenže Stroll je tam násilím, Alonso spolupracovat odmítá, tak do vozu raději posadí nezkušeného náhradníka.
S takovou Alonso zase odejde bez rozloučení jako u poslední štace v Renaultu.
Podle mě zatím nemáme dostatečně zmapovanou výkonnost některých týmů, a to včetně Red Bullu. Hadjar měl dost smůlu a Max se myslím za chvíli rozhodně adaptuje víc, než zatím předvádí. Pak se uvidí. Haas se ukazuje dobře, ale ještě bych se závěry počkala.
Zase, kde si na tom byl? Když v Austrálii vyjel znovu během závodu a měl několik kol od lídra, aby nabrali data? nebo snad to, že odjel co nejvíc kol v Číně? Ferdo, to že ho nemáš rád přece neznamená, že si něco vymyslíš a budeš tvrdit, že to tak je ..
Je to tak. Víme něco o prvních dvou, byť spíš jen o tom druhém, protože potenciál Mercedesu může být jinde. Ferrari je zatím bezpečně druhé. Alpine asi taky vypadá dobře. A tím jsme asi skončili.
Zatím jsem od Alonsa nečetl ani náznak soudržnosti s výhledem lepších zítřků, jen samé mrmlání jak je ta Honda na něj ukrutná.