Fernando Alonso nepotreboval v Číne bojovať na čele štartového poľa, aby si získal pozornosť médií. Aj keď sa jeho Aston Martin pohybuje na chvoste a z rôznych dôvodov nie je schopný odjazdiť celé preteky, španielskeho matadora sú naďalej plné sociálne siete. Našli sa však aj takí, ktorí každé Fernandove vyjadrenie nepovažujú za „slovo božie“.
David potvrdil, že ručníkový simulant si sám probrzdí gumy a svádí to na Hondu.
Užitečný jezdec by se snažil i přes určité nepohodlí získat pro tým co nejvíce zkušeností, ale Alonso je sám rád, že ještě zvládne alespoň půl závodu.
Geniální, Coulthard za něco kritizuje a pak sám řekne, že neví co jezdci AM cítí. Mám dojem, že společně s F1 jsou i komentáře do dění v F1 čím dál horší
Něco podobného naznačil už i Montoya.
S Davidem jsou oba bývalí jezdci a přesně ví jakou hru Alonso hraje, ale jsou taktní a nechávají fanouškům prostor, aby si sami uvědomili, že je Alonso diverzant, který se snaží Hondě škodit.
Tak ono srovnávat práci ve stavebnictví s řízením F1 je samo o sobě.. divný. Ale tak v pohodě, kolik lidí ve stavebnictví jezdí v monopostu přes 300km/h a u toho pociťují vibrace
Však jasně, Stroll i Newey mají takové komentáře, ale Ferda běhá s pěnou u huby, jak Honda za nic nemůže a Alo ji sabotuje, to je prostě případ pro Chocholouška
Četl jsem na to nějaký rozbor lékaře, a ten říkal že je to nepříjemné, nervama se to šíří do zad, no trvalé následky by to nemělo hrozit. Dodal že je to nebezpečné z toho důvodu že při tom jedete vysokou rychlostí, kde to jistě může ovlivnit nějaké reflexivní reakce a z toho potenciálně nebezpečnou situaci.
Kdyby Alonso udělal za den práce rukama jako udělám já, tak by si je nechal od bolesti useknout…
… a kdyby viděl kolik za to mám ještě peněz, tak by si nechal useknout i hlavu.
Že Alonso s probrzděnými gumami ukazoval video jak se mu třepe volant a sváděl to na motor jsem psal minule.
Teď na to poukazuje i David i Monty, ale Alonsoví fandové stále nedokážou pochopit, že je Alonso křivák.
Ba co víc ještě mu schvalují, že záměrně háže ručníky do ringu.
Opravdu sportovní chování.
Staci si prilozit masaznu pistol na oblast ramien, krk, siju - a aj pri malych vybraciach mate rozmazane videnie, takze v tych rychlostiach a pri ich problemoch sa to jednoznacne prejavi na pilotovi a verim, ze tie vybracie sa prenesu aj na platnicky a trpi nervovy system… a tie otrasy sa prenasaju do ruk (ak sa jedna o hornu chrbticu) alebo do noch (ak ide o spodnu). Staci len malicka anomalia na chrbtici, platnicke - a citi to cely clovek v takto exponovanom stave…
Určitě. Na druhou stranu, sám Alonso řekl že kdyby bojoval o vítězství, tak to dá až do konce, ono je pochopitelné že za to “utrpení” by rád jezdec dohlédnul alespoň na vytíženou odměnu, a ta tam jaksi není