Coulthard naznačuje, že Alonso si vymýšľa: Stavbári pracujú rukami celé dni a nesťažujú sa | Magazín F1 - F1online.sk

Taky nesmíme vynechat McLaren, ze dvou závodů zatím dojel jenom jednou Lando (+ něco ze sprintu jsem zapomněla). Na boj o titul to zatím nevypadá, ale zatímní bodový zisk je hodně zkreslený. Nakonec budeme mít vepředu stejné čtyři týmy jako vloni, jenom trochu proházené :smile: . Jen si musíme chvíli počkat. Ovšem z Mercedesu jde hrůza.

1 lajk

Nepřeložený snímek si můžeš strčit do řiti.

Ty seš teda drsnej… :smile: .

1 lajk

Jo tak ty si tu vymýšlíš, nic nedoložíš a když ti někdo doloží vyvrácení toho co tvrdíš, tak budeš posílat lidi do řiti? Ferdo Ferdo

2 lajkov

Ten je drsnej jak sněhulák v létě, akorát mu zas prdla pumpa, protože nedokáže doložit to, co tu neustále tvrdí

2 lajkov

Mohl bys mi k tomu připsat datum. Nepřipadá mi, že je je to z období závodů.
promiň mi mou podezřívavost.

Ale upřímnej. :wink:

1 lajk

Prohlášení z Austrálie, konkrétně 12. 3.

3 lajkov

To je to nejdrsnější, psát nesmyly a lži, ale stát si za nimi. :smiling_face_with_sunglasses:

2 lajkov

No pravej námořník, Poseidon na Tebe je určitě pyšný :smile: !

1 lajk

Na moři jsem vysmátý jako modelka při focení. :innocent:
A na úlitbu Poseidonům, Neptunům, počasí i kamarádům, kteří mě už opustili taky nezapomínám. :pouring_liquid:

1 lajk

Ty jsi zase kyselej jak kyselý rybičky.
My za to nemůžeme, že je znovu GP2 engine.

1 lajk
2 lajkov

V tomto článku se píše, že problém Astonu by mohl být v převodovce, kterou sestavoval Adrian.
Honda’s solution for Aston Martin’s vibration issue could expose one of Adrian Newey’s innovations

To už jsem zeleným klukům taky psal.

:turtle: :turtle: :turtle:

… a prokázání opaku poslat do řiti, neb je to anglicky :grinning_face_with_smiling_eyes: Já už vlastně nevím o co klukům jde, slabé i jako triger :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 lajkov

Celý odkaz se dá přeložit lehce. Se snímkem obrazovky je to trochu jiné, nemyslíš?
Navíc to důležité přeložené máš, takže jsi s pindami zase v řiti.

Ne, to se dá dnes přeložit stejně lehce :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Já to neumím a @HellHogr to dobře ví, proto to sem vkládal v anglině.

Poradím, když nevíš:

1. klikni na obrázek pravým tlačítkem myši a dej “kopírovat obrázek”
  2. otevři https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT&sl=auto&tl=cs&op=images
  3. stiskni tam “vložit ze schránky”
2 lajkov

Řeknu na rovinu, že zas tak všechno umět nepotřebuji. Zkoušel jsem to u pravidel FIA a nefungovalo to.