5 dní jsi tu obviňoval Mercedes z něčeho, co se nestalo. Měl by ses mi omluvit.
Nejsem MMA bojovník, ale někdo tu měl bráchü, který byl profi bojovník v UFC a Oktagon.
A Mercedes teda nepoužívá záměrně material k tomu, aby byl poměr vyssi?
…proto tě zastupuje Toth 
Mas to pomylene Michale, to je Jirka. 
Nevtírej se zase a zalez do sklepa Maďare
Ťažký mental breakdown Honzi, keď už nič iné nemáš len nárdnostné urážky.
Už by to chcelo pauzu, pikuješ už dosť dní po sebe, ďalšia dávka už by mohla byť zlatá, pozor na to.
super, ale nikdo se tu neprosil o tvůj deník fetky, tak táhni do prdele
To, že sa to tebe páči do prdele ty cuckold buzerantský, už vieme, ale nemusíš to tu neustále pripomínať.
Lol, ty v urážce vidíš svoji mokrou fantasii, ty jsi fakt už úplně odepsaná fetka😀
… jestli to chtěj změnit, tak to značí že to jde měřit při reprezentativnějších podmínkách a že oni to splňují. Jak by do prdele tohle FIA mohla ignorovat? Snad chce docílit svých zamýšlených pravidel ne? A ne jen kecy v klecy které nevymáhá 
Jó můžou změnit hodnoty třeba na 15,5:1, aby byl dodržený poměr na 16:1 i při plném zahřátí motoru, ale tím by FIA potrestala všechny, takže se nejspíše nic nezmění.
Pokud na to daný výrobci tlačí, věř že oni tím projdou.
Já si stále myslím, že má tenhle spor spíše divácky zábavný charakter v mrtvé sezóně, než skutečný technický problém.
Kdo ví třeba si na kompresní poměry nikdo nevzpomene až vyjedou na trať skutečné vozy.
Já to beru tak že tlačit to musej hlavně teď, hned, není s čím otálet aby to dle pravidel dostali tam kde bylo zamýšleno, co nejdříve.
Já v kompresním poměru žádný problém nevidím. Povolené materiály jsou dané, takže tady bych žádné kouzla taky nevyhledával.
Ale třeba Ferrari prozradilo, že hledají vhodnější materiál na hlavu válce, takže možná to byl původ současných dohadů, ale ani tady žádný problém neočekávám.
Mnohem důležitější vidím tvarování ventilů, vykrojení spalovacího prostoru v pístech, sedla ventilů a jiných takových drobností do kterých běžný fanoušek stejně nemá přístup.
… to by jsi ale vidět měl, když byl nějaký požadován a ten v provozních podmínkách Mercedes nemá, a RedBull je na tuto možnost (pokud FIA nezasáhne), již také připraven. Všichni se přizpůsobí, pokud nad tím FIA zavře oči, je to pochopitelné, ale je to špatně pokud tam ten 16:1 z nějakého důvodu mít chtěli.
No ono to moze byt cele inak a problem nie je, ze by Mercedes isiel v prevadzke na vyssi kompresny pomer, ale problem je, ze Ferrari, Honda a Audi si to nemozu dovolit pretoze nemaju zmaknute synteticke palivo.
Metoda merania kompresneho pomeru sa nemenila, rozdiel je ten, ze pred 2025 sa pouzival standardny benzin a vsetci velmi dobre vedeli ako s tym pracovat.
Dnes je plne synteticky. Mercedes to zvlada lepsie, tym padom moze mat 16 pri izbovej teplote. Ferrari Audi a Honda to nezvladaju tym padom si musia davat pozor aby tych 16 v prevadzke velmi neprekrocili. Kto tu robi podpasovku nie je Mercedes, ale trio, ktore nezvlada nove palivo