Corriere dello Sport: Trik Mercedesu prezradil jeho inžinier, Red Bull sa ho pokúsil napodobniť | Magazín F1 - F1online.sk

triperovi len nechutil vianocny kapor z mikrovlnky tak slinta za gulasom. to je vsetko.

Takovej kapku grandiozní inženýr. :smile:

no mohl tam jít radši dělat inežnýra Alovi, ale tak proč ne :smiley:

1 Like

Len FIA si dokaze napisat pravidla tak, ze jedna cast toho isteho pravidla neguje tu druhu, alebo v praxi: Mozete podvadzat, ale iba vtedy, ked vam to nebudeme moct dokazat. To ze vam to nebudeme moct (a vediet) dokazat sme pevne zakotvili v tom istom pravidle. :ok_hand:

Tak to je asi nejrelevantnější názor k celé té kauze. :+1:

Takže jsi byl vedle, jak ta jedle.

2 Likes

Mercedes geniálně, i tu pokojovou teplotu si dal do pravidel :smiley: #Fiacedess

1 Like

To byla novinářská kachna. Ono ani nejde, aby to ostatní měli jinak.

Máš štěstí že jsem přežranej a unavenej že nezvládnu moc psát. Takže musí stačit Fiacedes.

1 Like

Rozdaj si to za nás v Oktagonu, Za mě Raška, za tebe Tóth :+1:

1 Like

Kdy bude Fiaston?
Asi nikdy, protože to není daleko od fiaska :stuck_out_tongue:

3 Likes

Co je tohle za sračku Dejve?

2 Likes

No Aston přišel s křídlem a už kvůli tomu FIA zavedla v sezoně nová inovativní pravidla :smile: Tam se zatím žádné krytí podvodů od FIA nerýsuje no :man_shrugging:

2 Likes

Já myslel že mu s tím spojením udělám radost, a on na mě takhle :woozy_face:

2 Likes

Není každý den posvícení, no.

Když já jsem rozpolcen. Tak lehké by bylo se spravedlivě naštvat nad Mercedesem. Ale mě se tyhle oj eby vždycky líbili :grin:
V tomhle jsme na jedné lodi s Puffem, i když si pořád myslím, že bychom na jedné lodi být neměli :grin:

Přejdem na plán B který pocítil zatím jen Jarda.

2 Likes

Mercedes s jeho podvodem v praxi :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Fiaston? Nemyslel jsi spíš fiasko?

1 Like

Vy dva už radši nemyslite :neutral_face:

1 Like