Samozřejmě, takže kompresní poměr nejde určit při provozních podmínkách?
Původně bylo v testech že si každý sám nastaví měřicí metodu a FIA ji posoudí.
Takže pak to nastavili pro všechny stejně. Ale museli tak, protože motory uz byli postavené , aby vsichni prošli, logicky 
Můžeš si za jízdy sednout na motor se šuplerou v ruce vedle @HellHogr a měřit jiný válec.
Jen musíš počítat s tím, že se dvěma nefunkčními válci budou naměřené hodnoty poněkud zkreslené. 
Este mi tu nikto nepovedal ako by to meral pri 15tis otackach za prevadzky. Mozno budes prvy.
Proč? Když budou dodržovat tech pravidla, tak pohoda
Ještě si mi nevysvětlil, jak je možný měřit ostatní parametry motoru během závodů, ale tohle nejde
To jsou kecy neb nevíš kudy kam. Aby jsi dostal homologaci, nevidím problém změřit dynamický (efektivní) kompresní poměr, a nepřekročit 1:16. No Mercedes to nesplňuje, tak je třeba se spokojit jen s tím při pokojové teplotě aby Mercedes prošel
To že to má splňovat celej závod už není problém.
pretoze v pravidlach je napisane, ze sa to meria pri izbovej teplote.
To je furt dokola - nejde to měřit je argument. No a jak je možný, že ostatní parametry motoru se hlídají za provozu? Tam ty teploty jsou 20 stupňů?
Co? Průtok paliva v závodě se měří při pokojové teplotě? Nebo chceš říct, že v té části během provozu je 20 stupňů?
bavime sa o kompresnom pomere
Jenže Honda bude mít stejný problém. A taky Ferrari, Audi, RBPT a když je FIA všechny diskvalifikuje a příjdou noví výrobci motorů tak narazí stále na stejný problém.
Chňapeš?
No to je hezký, ale bavíš se o poměru to je jedna věc, druhá věc je, že tu lítáte s argumenty, že se to nedá měřit během závodů, ale další prvky se měřit dají, tak kde je asi problém
Tak Tombazis třeba odbornik je a jsou tam dalši, tohle je ale o pravidlech, jak jsou napsaná. A holt možná toho Mercedes využil, ale nevime jak to je přesne , počkal bych. Na vaši celorocni dramaqueen to stejně nebude mít vliv , vy si dalši oběť ublížení najdete jinde.
Tak v závodě průtok paliva splňovat nemusí, stačí když si to změří při pokojové teplotě v garáži
Přece nechceš aby tam Ferda běhal kolem motoru v závodě s měřící baňkou 
Připomíná mi to argument “půjčka peněz není dluh” 
Hezky si zahrál do outu snahu cokoliv diskutovat😀
Je potreba nastavovat zrcadla
Lenze vpravidlach je napisane, ze maximalny kompresny pomer je definovany meranim pri izbovej teplote.