1000 stupňů a ty tvrdíš, že to nejde měřit … tak jak si přišel na to číslo?
Tak je všechno v pořádku a tisíce zdejších příspěvků je zcela zbytečných. 
No tak pokud si do teď neběděl, že komisaři nic neměří, to dělá technický delegát, tak opravdu jsou tvé příspěvky zbytečné 
Za protest se nevylučuje ne? Akorát ho zamítnou. Nesmí se FIA dávat k soudu ne? Nebo se pletu?
Protest by byl na týmy s motory Mercedes a RBPT - ty se vyloučit ze závodu samozřejmě můžou. Zamítnutí by museli prokázat v pravidlech, jenže v pravidlech jasně stojí to, že poměr musí být 16:1 po celou dobu (jak jsem psal), takže ani nevím o co by se opřeli - o tom, že FIA udělala vyjimku, která je v rozporu s pravidly? 
Jsi moc skromný. Teplota ve spalovacím prostoru je při zapálení až 2 000°C.

No vidíte kluci, máte tam údaje, jak na ně přišli, když se podle vás nedá nic měřit? 
Vždyť Ty nevíš co všechno by měla FIA měřit. Hlavně, že Ty technický antitalent rozdáváš rozumy.
Hlavně, že se musí spalovací prostor při 2 000°C měřit při pokojové teplotě.
a nebude to tak, ze aj doteraz sa to meralo pri “izbovej” teplote a preto mercedes pocital s tym, ze to bude aj nadalej tak?
ak by sa to ale doteraz meralo pri zahriatom motore na prevadzkovu teplotu a zrazu to zmenili na izbovu tak az potom by boli na mieste konspiracie, ze fia nieco kuje s mercedesom
tu info o teplote tam mozno pridali skor kvoli tomu, ze konkurencia zacala tlacit na fia aby sa to meralo pri vyssej teplote, ale kedze doteraz sa to meralo pri izbovej tak to tam priamo napisali aby neboli pochybnosti
a vlastne ani nevieme, ze ako a kedy sa to meralo, kedze teraz fia chce aby motorari stanovili meraciu techniku a dali ju fia na schvalenie
to vypada ako keby ani fia nemala standardnu proceduru ako to merat
OK tak takhle ano, nepochopil jsem jak jsi to myslel.
Baví mě jak se v době počítačových simulací, letů do kosmu, úprav času na orbitě, stavění výškových budov navrhovaných na základě matematických modelů, fyzikálních zákonů, numerických simulací a postupného ověřování, tu někteří “kutilové”
, ohání šuplerou a domnívají se že jsou technicky fundovaní se vyjadřovat k tomu, co se děje pod pokličkou vývoje a měření v F1. 
Pánové doporučuji se seznámit s rozdíly mezi “empirický” a “epistemologický” . No a pak doporučuji vynechat tyhle silné hlášky o “neměřitelnosti” a soustředil se na prostinké :
Pokud Mercedes překračuje v pracovním procesu minimální kompresní poměr porušuje pravidla : ano, nebo ne.
Obávám se s pravděpodobností hraničící s jistotou, že bez ohledu na vaše ega, tu nikdo z vás nemá ani šajn o co v tom sporu o měření reálně jde.
Nadáváš na Briatoreho, ale sám tu obhajuješ podvody🙂
zabudol si dodat ze vratane teba 
alebo namiesto “vás” si mal napisat “nás”
To je pravda
, ale předpokládal jsem, že pokud se vás neustále na něco ptám, že se rozumí samo sebou, ze nemám ani šajn. 
Jaké podvody máš na mysli? Ty vymýšlené pohádky?
Podle stromečku Honda určitě chystá pulsní motor. 
Jj, jsou to vymyšlené pohádky, proto to ty sezení motorářů🤣