Corriere dello Sport: Trik Mercedesu prezradil jeho inžinier, Red Bull sa ho pokúsil napodobniť | Magazín F1 - F1online.sk

A kde máš Fernanda?:thinking:

Jsou Vánoce, takže ti nebudu říkat, kde ho mám. :smiley:

Vyřešeno, vše legální :slightly_smiling_face:

Gratuluji, obrovský úspěch :slightly_smiling_face:

1 Like

kedze o protestoch v konecnom stadiu nebude rozhodovat fia ak to timy budu chciet dotiahnut do konca, tak je uplne jedno ci fia nieco povolila alebo nie

to mas ako ked ti nieco povoli nejaky urad, ale ak to rozhodnutie niekto napadne na sude tak rozhodne sud a ak ma sud inu interpretaciu tak plati ta co povedal sud a nie urad :slight_smile:

a fia nie raz najskor timu odobrila a nasledne po spravne polozenych otazkach(timy sa v tomto stadiu nestazuju na konkurenciu len kladu otazky, ze ci aj to alebo ono je legalne) od ostatnych timov to zakazala

A kdo jiný by řešil protesty než FIA? Pokud by se to dávalo k soudu, tak by týmy nemohly závodit.

Posrať celú FIA aj F1 a celý Mercedes. Férovosť im nič nehovorí. Rovno dajte vyplakávajúcemu Russellovi nelegálny titul. Hovädá sprosté aj celá ďalšia sezóna.

1 Like

Co to tedy je ten kompresní trik? A proti cemu protesty budou? Kdyz je to legalni, nemuze byt protest ne? Souvisí to tedy se změnou teplot uvnitř valce, nebo je to jina ficura? Už se ví co přesně to RBRP prasknul?

A co ten Mercedes, je to porad podvodnickej team, nebo už ne? A jsou pořád u RBRP čistí jako čerstvě padlej sníh, nebo už jsou jako Mercedes?

Edit: tak to je AM, Ferrari, Audi a Cadillac a Haas v loji ne? A dva americky teamy? Tak to asi bude soud ne?

Takze souboj Max vs George vs Lando a Oscar. A Kimi vs Isack. Bezva tesim se. :grin:

tie spory by riesil International Court of Appeal | Federation Internationale de l'Automobile
to nie su uradnici ani manazeri fia, ale nieco ako CAS pre ine sporty

ako pozeram tak tam ma zastupenie aj cesko a slovensko
za slovensko tam je byvaly minister spravodlivosti borec a za cesko nejaky nejaky jaromir blaha do 27 a martin maisner do 25

a samozrejme vzdy sa to da hnat aj na civilne sudy ak ma na to niekto gule a ani to pravidlo o tom, ze tim nemoze dat fiu na civilny sud lebo inak nemoze pretekat nemusi byt problem, lebo pravidla fia niesu nad zakony
existuje aj nieco tak ako predbezne neodkladne rozhodnutie a urcite vies co to je a netreba ti to vysvetlovat
ja si kludne viem predstavit, ze by sud v takomto spore take predbezne opatrenie vydal kym by sa to vsetko preskumalo a tiez to ci je v sulade so zakonmi pod ktore fia spada to, ze z pozicie sily fia zakazuje veci riesit cez civilne sudy pod hrozbou vylucenia zo sampionatov

mozu podat protest prave preto aby sa to riesilo na vyssej urovni a nie len na urovni uradnikov fia
fia ma niekolko urovni riesenia takychto sporov a z pohladu fia je konecnym odvolacim organom International Court of Appeal | Federation Internationale de l'Automobile a to su nezavisly advokati z celeho sveta. proste nieco ako CAS

ved aj pri renaultackych hmotovych tlmicoch fia dlho tvrdila, ze je to legalne a az po tlaku superov to oznacila za nelegalne a nakoniec to potom potvrdilo ica, ze to nelegalne je renault to musel prestat pouzivat

alebo opacne ferrari 99 a deflektory fia oznacila za nelegalne a diskvalifikovala ferrari a ica rozhodol ze to je legalne a diskvalifikacia sa zrusila

takze stale si myslis, ze ak fia nieco oznaci za legalne tak nema vyznam podat protest?