Čo prinieslo zasadnutie o motoroch? Krátkodobé zmeny nie sú možné | Magazín F1 - F1online.sk

takze boli potrestani, ale nikto nevie ako
tomu verit mozme, ale aj nemusime a tie sankcie mohli byt smiesne oproti tomu ak by fia verejne prezradila co vsetko vskutocnosti ferrari porusovalo

tak sa meralo odjakziva. BTW bolo tam napisane, ze metodu merania schvali FIA - nemysli si, ze motorari nevedeli ako to bude FIA merat.

Potom zacali vymyslat somariny ked zistili, ze Mercedes robi nieco lepsie, tak to tam FIA napisala natvrdo.

2 Likes

To mi nemusíš říkat, už jen to že je to neveřejné je největší fackou, neb tyhle věci nemají končit jen za zavřenými dveřmi. A kdyby tehdy týmy netlačily jako blázen, nestalo by se ani to.

1 Like

to sa dalo cakat, ze to tak dopadne

palou nemal ziadne karty, ale fakt ziadne.
mclaren mu nic zavazne nesluboval

ake?

ziadne z tych rieseni ale nieje mozne pouzit v motore f1

Hned od začátku bylo jasné, že Palou nemá žádnou šanci a výmluva, že McLaren nedokáže do vozu Indy dodat ani správný volant u soudu neobstojí.

Williams neprošel narazovým testem a nebude v Barceloně

1 Like

Co vůbec Aston, zatím žádné info zda prošel ne?

Já jsem četl, že prošli testy :thinking:

Toto je prúser ako mraky, ešte keď hovorili ako od 2022 zahodili celé regule a vyvíjajú na 2026. Ako neprejdeš crash testami? To niečo niekto riadne pokazil.

Williams a Aston nebudou.

No tech šéfem je ten stejný inženýr, co dostal loni padáka z Alpiny

Jasný Puffe, jakože Honda nemá baterii a Mercedes není podvodnej co?:face_with_hand_over_mouth:

Abys mě nechytal za slovo, tak má, ale výkon je meh.
Mercedes má vše v kostelním pořádku, včera potvrzeno.

Tomu sám nevěříš

Nie som zurivy, ale nebudem ta o tom presviedcat. Prezijem to, drzal som prsty Piastrimu a nezrutil som sa ked vyhral Norris, zas tak vela pre mna F1 neznamena aby mi to pokazilo den.

Je to tam napisane v texte, ze to FIA odobrila, na nikoho sa to neodvolava, na Wolffa, na FIA, na nikoho. To je akoze legitimna sprava, ze to FIA odobrila? To moze aj tu Pavlik dopisat do textu a vydavat to za pravdu.

Mercedes nijako nepoprel ze by to robil, dnesna metoda merania to nevie dokazat a do buducna ju idu upravovat. Teraz mi vysvetli, preco by to robili, ak by to bolo podla nich v poriadku? Pravidlo hovori, ze CR nema stupnut nad 16 nikdy. Prekracuju ho a to umyselne = podvod na ktory aktualne neexistuje procedura merania. Maju smolu, ze sa to dostalo von, FIA by to nechala tak po celu dobu trvania pravidiel

lenze toto v pravidlach nie je. je tam ze nema byt nad 16 pri izbovej teplote.

Je tam po celou dobu soutěže

1 Like

Nie, porusovali zo od zaciatku, pretoze zamerne konstruovali motor tak, aby dosiahli vacsi pomer ako 16:1. Od zaciatku vedeli ze musia dodrzat pomer 16:1 pocas celej dlzky trvania sutaze a vedeli ze ho nebudu dodrziavat. To znamena ze budu mimo pravidiel a budu PODVÁDZAT. S tym ze ich pravnici sa budu dokola odkazovat na pravidlo o merani + spinavu politiku a ochranu od FIA.

1 Like

Ty mi připomínáš jednoho slovenského politika u nás, který si myslí, že když bude 100x opakovat lež, tak se stane pravdou.

1 Like