takze boli potrestani, ale nikto nevie ako
tomu verit mozme, ale aj nemusime a tie sankcie mohli byt smiesne oproti tomu ak by fia verejne prezradila co vsetko vskutocnosti ferrari porusovalo
tak sa meralo odjakziva. BTW bolo tam napisane, ze metodu merania schvali FIA - nemysli si, ze motorari nevedeli ako to bude FIA merat.
Potom zacali vymyslat somariny ked zistili, ze Mercedes robi nieco lepsie, tak to tam FIA napisala natvrdo.
To mi nemusíš říkat, už jen to že je to neveřejné je největší fackou, neb tyhle věci nemají končit jen za zavřenými dveřmi. A kdyby tehdy týmy netlačily jako blázen, nestalo by se ani to.
to sa dalo cakat, ze to tak dopadne
palou nemal ziadne karty, ale fakt ziadne.
mclaren mu nic zavazne nesluboval
ake?
ziadne z tych rieseni ale nieje mozne pouzit v motore f1
Hned od začátku bylo jasné, že Palou nemá žádnou šanci a výmluva, že McLaren nedokáže do vozu Indy dodat ani správný volant u soudu neobstojí.
Williams neprošel narazovým testem a nebude v Barceloně
Co vůbec Aston, zatím žádné info zda prošel ne?
Já jsem četl, že prošli testy 
Toto je prúser ako mraky, ešte keď hovorili ako od 2022 zahodili celé regule a vyvíjajú na 2026. Ako neprejdeš crash testami? To niečo niekto riadne pokazil.
Williams a Aston nebudou.
No tech šéfem je ten stejný inženýr, co dostal loni padáka z Alpiny
Jasný Puffe, jakože Honda nemá baterii a Mercedes není podvodnej co?
Abys mě nechytal za slovo, tak má, ale výkon je meh.
Mercedes má vše v kostelním pořádku, včera potvrzeno.
Tomu sám nevěříš
Nie som zurivy, ale nebudem ta o tom presviedcat. Prezijem to, drzal som prsty Piastrimu a nezrutil som sa ked vyhral Norris, zas tak vela pre mna F1 neznamena aby mi to pokazilo den.
Je to tam napisane v texte, ze to FIA odobrila, na nikoho sa to neodvolava, na Wolffa, na FIA, na nikoho. To je akoze legitimna sprava, ze to FIA odobrila? To moze aj tu Pavlik dopisat do textu a vydavat to za pravdu.
Mercedes nijako nepoprel ze by to robil, dnesna metoda merania to nevie dokazat a do buducna ju idu upravovat. Teraz mi vysvetli, preco by to robili, ak by to bolo podla nich v poriadku? Pravidlo hovori, ze CR nema stupnut nad 16 nikdy. Prekracuju ho a to umyselne = podvod na ktory aktualne neexistuje procedura merania. Maju smolu, ze sa to dostalo von, FIA by to nechala tak po celu dobu trvania pravidiel
lenze toto v pravidlach nie je. je tam ze nema byt nad 16 pri izbovej teplote.
Je tam po celou dobu soutěže
Nie, porusovali zo od zaciatku, pretoze zamerne konstruovali motor tak, aby dosiahli vacsi pomer ako 16:1. Od zaciatku vedeli ze musia dodrzat pomer 16:1 pocas celej dlzky trvania sutaze a vedeli ze ho nebudu dodrziavat. To znamena ze budu mimo pravidiel a budu PODVÁDZAT. S tym ze ich pravnici sa budu dokola odkazovat na pravidlo o merani + spinavu politiku a ochranu od FIA.
Ty mi připomínáš jednoho slovenského politika u nás, který si myslí, že když bude 100x opakovat lež, tak se stane pravdou.