Jasně, ale to je taky případně hudba budoucnosti. Já myslím teď v krátké době, když je kolem toho tolik povyku “na teď”.
Píšeš dlouhé ukolébavky, které nikdo nečte, a ještě vidí nick Helmutko…
Musíš to říct jasně a razantně ve 2 větách.
Čidlo je totální blbost. Co by to čidlo chtělo měřit? Míry, teploty, tlaky, nebo snad vliv na počasí?
No to nevím, když ještě ani neexistuje
.
ano, buchnut do stolu - tomu na slovensku rozumeju. to mi nikdy neslo…
Binotto se akorát ztrapnil. Nechápu jak mohl dělat šéfa motorárny.
Tak fantazie je žádaná, bez ní by nikdo nic nevymyslel. Nicméně pokud něco “všichni vědí” a přitom není možné to dokázat, tak je celá debata k ničemu. Binotto to nakonec popsal celkem dobře v tom punktu, že nejdřív je potřeba vědět, proti čemu by vlastně měli protestovat.
Binotto v tom vie chodit. Spravil dobry heat okolo Mercedesu.
Podle mě se jedná o uměle vytvořenou kausu, která po prvních závodních kilometrech zapadá prachem.
Přijdou nové starosti s poruchami, havárkami, počasím, palivem, nebo třeba výměny Flavia za Hornera.
Prostě běžné starosti F1 a kompresní poměry už nikomu chybět nebudou.
To je u nás stejné. Bouchači do stolu najdou vždycky posluchače, z nějakého důvodu je pořád dost rozšířené přesvědčení, že se tím jako kouzlem vyřeší většina problémů
.
Já furt čekám na ty prachy, co mi vrátí z osvč, co mi Fiala ukradl. Zatím nepřišla ani kč.
To bude tím, že si připsal několik titulů jako vedoucí motorového oddělení, kolik titulů v F sis připsal ty jako vedoucí motorového oddělení?
Není důvod. Audi je na tom dobře, tak proč by nemohlo Ferrari?

Co by ti vraceli, když krátíš na daních a pak si budeš ještě stěžovat na nízký důchod, když máš nízké odvody 
Puff a už dost s těma vymyšlenýma zprávama, je to nudné
30 koni je dost. Ovela viac ako ked mal spalovak 850 koni.
Motorsport Itálie ví všecko, jako vždy 
Šéf motorárny by měl motorům aspoň trochu rozumět. Takhle je všem za klauna.
Za klauna jsi tu teď jen ty, když gaučový kecal si myslí že ví líp, než šéf inženýr přes motory