Tak Puff věří i tomu, že energie mu bude platit stát a nezaplatí to z daní si sám, jen protože to četl na sockách
Já jsem tady nikdy netvrdil jako Ty, že vozy F1 jezdí na naftu, tak raději pomlč.
Zase bys umlčoval někoho, kdo ukazuje na to, že si myslíš, jaký si mistr světa a máš potřebu shazovat jiné, to si strč do rudé knížky.
Omluv Honzu. On je nérvózní z toho, že to s Williamsem budou sledovat pouze z tribuny.
Za co bys mě měl omlouvat? Za to, že tu Ferda mele nesmysly o tom, jak toho ví víc, než Binotto? Ti taky dobře drblo z těch bulvárních článků ohledně F1
Zatím jsem neviděl nějakou zprávu, která by byla špatně. Teda jen, že Mercedes má být vepředu o 15 koní, a ono to má být asi o 50.
Chápu, že si neuvědomuješ jaká je to ostuda nevědět že motory F1 jsou zážehové, když technice vůbec nerozumíš.
Každý soudný by se tady po takové ostudě aspoň rok neukázal a vrátil se pod jiným nickem, ale Ty se dál zcela nestydatě zostuzuješ a ještě si namlouváš jak jsi v technice zdatný.
Mercedes tam vůbec nepočítej, ten jezdí jinou kategorii, a to nad 16:1.
Ne? A co třeba to s tou Hondou a baterii? Nebo s tvým tvrzením o 60 hp? nebo, že AM nepojede testy v Barceloně … Puffe Puffe, už si hraješ na rudého filozofa, co taky vyřvával, že AMuS je bulvár a věřil italia motorsport, když psal o podpisu Sainze k Mercedesu na 25
Aston jede do Barcelony. V roli diváka.
Samozřejmě, že jsem zase ukázal na to, jak jen žgryndáš nesmysly, tak tu kopeš
AM narozdíl od Mercedesu neporušuje pravidla a nemusí zase ovlivňovat FIA
Haas je zase lepší než Aston? 
Aston tady 2 roky říká, jak maká na 2026 a nemají homologaci.
Čekal jsem víc od továrního týmu, který má nejvíce peněz, největší a nejmodernější zázemí, a nejslavnějšího inženýra. Bída. 
Co to je zas za nepovedenej rage bait?
Nejdřív tu píšeš nesmysly o baterii, potom si doslova vymyslíš to s tím Aramcem, teď s Ferdou lžete o homologaci a ještě k tomu přidáš lež o tom, že AM něco vyhlašuje dva roky? 

nejako ten monopost pribral.
Jakej ragebait? Ano, jsou na okruhu, ale nemají homologaci. Můžou jet zase domů. Hlavně, že dělají 60h týdně.