Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

Nemecko nas nikdy nepostavilo pred hotovu vec, NIKDY NAM PRIAMO NEPOVEDALO, ze zanikneme a Hitler to nemal ani v plane.

Zvysok su omacky, ktore nema zmysel adresovat, ty ani nechapes, ze ked som pisal o “Funguje tak mozno formalne a nie realne”, tak je z kontextu jasne a este aj explicitne som tam napisal, ze pravo veta nefunguje v ideologiach ako komunizmus, socializmus, fasizmus, nacizmus a ze to je tvoja fantasmagoria, lebo su to totalitne rezimy a ustavny sud nema pravo veta, ale posudzuje sulad, co su dva rozdielne veci, pokial nehovoris o par specifickych pripadoch ako vecna klauzula v Nemecku, ale to nie je pravo veta. Tam neumoznuje zmenu, nic nemoze vetovat. Rozhoduje az po ukone, post act. Ty nerozumies ani slovam, ktore pouzivas.

Ty absolutne nevies, o com pises a ani nechapes, co pises. Nebudem stracat cas.

Zase “adresovat” :grin: :grin: :grin:
No mas pravdu “adresovat” to rozhodne smysl nema. Jezisi to je zase … no napisu jen hloupost…

Ty vis co je kontext? To bych se divil. No tak ja sem jeste postnu celou tu tvoji pasaz, at to maji ostatni v “kontextu” ty " omacko" :+1: :grin:

Takze at si to shrnu.

Napises text " ano, pravo veta by fungovalo v fasistickom, komunistickom ci nacistom state. Uplne." a myslis tim “ze pravo veta nefunguje v ideologiach ako komunizmus, socializmus, fasizmus, nacizmus”.
:rofl:

Ty poslechni, jsi opravdu v poradku? To snad ani neni mozny tohleto. Chapes ty vubec ze ted nediskutujeme slovne, kdy muzes okamzite poprit co jsi rekl, ale ze to je psanej text, kde je snadno dohledatelne co jsi napsal. Ty ses pripad. :grin:

To mas pravdu ze vubec nevim o cem pises, ted tedy rozhodne ne. :rofl: :rofl: :rofl:

Aspon se neco dozvis, nevim cos delal ve skole, nic nevis neznas :sweat_smile:

Cize toto som napisal, co si ty citoval… urobme analyzu

“A tvrdenie, ze pravo veta funguje fakticky v akomkolvek systeme a spolocenskom systemu, to si nezasluzi ani komentar. Funguje tak mozno formalne a nie realne, ano, pravo veta by fungovalo v fasistickom, komunistickom ci nacistom state. Uplne.”

Chlapce, kazdy, kto ma IQ nad 80, tak pochopi z toho textu ze

“A tvrdenie, ze pravo veta funguje fakticky v akomkolvek systeme a spolocenskom systemu, to si nezasluzi ani komentar.” ---- tu pisem, ze tvrdit, ze pravo veta moze funguovat v nedemokratickom rezime je sialene, ergo nezaslizi si ani komentar.

" Funguje tak mozno formalne a nie realne" Tu pisem, ze funguje maximalne formalne, ale nie realne, cize nie je vykonatelne. Ako si mal formalne ludske prava v ZSSR, CSR ci teraz v Cine, ale realne nemas, rezim si moze robit co chce.

" ano, pravo veta by fungovalo v fasistickom, komunistickom ci nacistom state. Uplne."

Pokracovanie myslienky, tu uz aj clovek so 70 IQ musi pochopit, ze to je ironia. Zvlast, ked tam je slovo/ UPLNE.

Toto, co to vy predvadzate, to je hrozne, ale vies co, nie je to tvoja vina, zjavne zlyhala spolocnost, ze dovolila detoom travit hodiny na facebookoch,tik tokoch a instagramohc.

Skoda reci na teba a prosim, uz nikdy v zivote na mna nereaguj, lebo po tomto, co si tu predviedal, ta nemozem nikdy v zivote brat vazne. Ostava mi len dufat, ze toto bol ragebait, shitpost alebo si opity/ci pod vplyvom inej latky.

Hele mas pravdu, ukoncime to. Ty si nech svoje “amorfne vety” “nekontextualne a arbitrarne” , “odresovali” a “adresovat” a pujdeme spat.

Tady ty tvoje hlasky nezapomenu. :grin:.Neco podobneho jsem opravdu slysel, jen kdyz se plochozemci hadali s Vladimirem Remkem o tom, ze nevidel zemi kulatou.

Dobrou noc a pekny zbytek vecera preji. :grin:

2 Likes

Na rozdil od Cechu, nas chtel Hitler uz 1932 poslat komplet na Sibir :yum:

Pises po cesky, “poslat nas” je co? Aka skupina? Moravaci?

Ty máš solidní guláš v hlavě, zastávat se Hitlera, Ruska a genocidy v Jugoslávii

Ked sa ja zastavam Hitlera, vraj obranujem genocidu atd, tak ty potom verejne obhajujes pedofiliu a si pedofil.

Tuto hru mozme hrat obaja. Snad to zostane len v tvojej hlave a nedojde k cinom, narozdiel od tych blbosti, co tu pises.

Tak ty si tu psal o tom, jak NATO nelegálně podniklo kroky proti Srbsku nebo, že Hitler nepostavil Slovensko před hotovou věc a neměl v úmyslu odstraňovat v případě odporu. To není nic jinýho, než jejich obhajoba.

No Ceske obyvatelstvo chtel poslat na Sibir, nevim proc vas Slovaky ne, mozna uz tehdy jste se mu libili :laughing:

Ok, pedo.

NATO nelegalne prepadlo Juhoslaviu, to je fakt. Ak mas inu vedomost, poprosim odkaz na rezoluciu Bezpecnostnej rady OSN, ktora tu invaziu schvalila, jaj, to sa nestalo.

Hitler nikdy nepovedal priamo, ze zanikneme a ani sa tym nikdy priamo nevyhrazal, a ani to nemal v plane. Nikdy som nic nenapisal ohladom HItlera, ze nema nejaky umysel odstranovat, to si opat vymyslat nejake blbosti. Ak mas problem s pravdou, to je tvoj problem, nie moj.

A tiez si nemyslim, ze rozumies slovu obhajoba, ale tak to je u teba zvykom. Pozdrav Foltyna. Clovek povie pravdu = obhajoba. Potom zalobca je obhajca, ak tvrdi, ze XYZ spachal vrazdu a skutocne sa tak aj stalo. Super logika, kamo.

To neviem, toto som nestudoval, pocul som nieco podobne, ale neviem, ci to je pravda.

Jakou pravdu? Však Hitler dal možnost Slovensku se připojit k Německu k jeho tažení nebo by Slovensko dopadlo jako Česko.

Srbsko bylo vojensky konfrontováno skrze své válečné zločiny v Jugoslávii.

Jinak buď tak hodnej a ty svoje výjevy o pedofilii si nech pro svoji nemocnou hlavu.

1 Like

Hlinkova slovenska ludova strana sa k fasizmu oficialne prihlasila v 1936, Hlinka podporil radikalne kridlo strany - dva roky pred vznikom samostatneho statu, dokonca prebrali rovnake heslo ako ako nemecka NSDAP - Jeden narod, jedna strana, jeden vodca.

5 Likes

Zminka je v knize " Mluvil jsem s Hitlerem "

Muzes nahlednout do dokumentu v case 4:40

…ale jestli myslel komplet Cechoslovaky, to uz se nikdy nedozvime.

Cize v Sovietskom zvaze bol komunizmus, Cina je komunisticka, lebo sa hlasia ku komunizmu. Aj CSR bol komunizmus, bolo tu nebo na zemi, dokolnala spolocnost, preto bola revolucia.

To je ten argument?

WTF?

sermoval si tvrdenim, ze na slovensku nebol fasizmus.

Cize bol v ZSSR komunizmus a je teraz aj v Cine? Komunisticka strana Ciny sa hlasi ku komunizmu.