Nechtuná je tvoje existence, už si to měl pochopit po těch 5 banech
Pisem o nom preto, lebo opakujes jeho bludy a vymyl ti mozog. Keby si tu hovoril bludy od Stalina ci Hitlera, tak by som hovoril o nich
Nikde som tomu netlieskal, ani neoslavoval Hitlera, opat mas halucinacie a trepes bludy. A len tak mimochodom, Polsko sa dohodlo s Nemeckom, ze nas spolu prepadnu, ak neprijmeme Mnichov a aj nas neskor prepadli, cize bla bla bla.
Jaké bludy od něho opakuji?
Ze vseto je ruska propaganda napr. To je magicke slovicko, ktore ta naucil, miesto toho, aby si sa kriticky zucastnil diskusie a osvojil si nove poznatky ako napr. rozhodnutie Medzinarodneho tribunalu pre Juhoslaviu, tak to len automaticky oznacis ruskou propagandou a zamietnes, to je pre teba ako bezpecnostna fraza pri BDSM, safeword, ze domina ma skoncit, lebo sa dusis, pomocna barlicka.
A kde to konkretne vyvracia to, ze Polsko malo dohodu s Nemeckom o utoku na CSR a ze ziskali uzemia z CSR?
Si tu hodil nahodny obrazok a este k tomu aj z chatgpt.
Teba nenaucili,ze chatgpt nie je zdroj, ze jej nemas verit a ze si vymysla?
Polsko nas prepadlo v 1938, obsadilo Tesinsko, ty trkvas :DDD
Aha, no tak tady je hotovo úplně.
Opat popieras historiu?
Ano, Polsko nas po Mnichovskej zrade napadlo a obsadilo Tesinsko z nicoho nic, cca 200k ludi tam zilo.
To jsi ty? Wau.
Víš, kdy vznikl spor o Těšínsko?
A to ma s tym spolocne co? To sa aj ludi pytas to iste, ze kedy vznikol spor o Polsko? To vazne si tak vymyty propagandou, ze tu budes obhajovat Polsko, ktore sa tajne spolcilo s Hitlerom, aby prepadlo CSR? Molotov pakt vam kole oci, ale ked to iste urobi Polsko, tam to je ok.
Nn, to ty jsi obhajoval suverenní nacisitcý štát, ne já
A kde som ho obhajoval? Ked konstatujem, ze Hitler bol vegetarian a mal rad cokoladu, tak ho obhajujem? A nie, Slovensko nebolo nacisticky stat. Bol to ludacky stat, dokonca ani fasizmus sme tu nemali.
Jasný, ty vlajky s hákáčem jste tam měli na ozodobu
Budhisti su tiez nacisti, ze?
Pokud to nevíš, tak smybol byl “ukradnutý”, problém pro tebe je ten, že hákáč je na opačný směr, než symbol slunce Budhistů
Neviem, co tu splietas, ale Slovensky stat ako statny symbol hakovy kriz nepouzival, ale snaha bola.
Tak ty tvrdíš zase jinou realitu a pleteš tu Budhistiku, snaha byla, ale měl by sis vzít prášky.
Kazdy mame svoju realitu, ale ty ich mas niekolko ku kazdej udalosti, to je ten problem. Slovensky stat bol totalitny, a v zavislosti od historika, mozes aj argumentovat, ze bol fasisticky, slovenska odborna obec je v tomto rozpoltena, ale nacisticky urcite nebol. Nacizmus je nemecka samostatna ideologia. Dnes sa uz v modernej historii v zavislosti od autora ani nepovazuje za vetvu fasizmu ale samostatnu ideologiu.
Milej zlatej, diskuze je o respektu tak se tak chovej.
Prosim te co to tu vykladas? Mozna kdybys min pouzival nesmyslna slovni spojeni typu “amorfna veta” coz je neexistujici slovni spojeni, a pokud budes tvrdit opak pak se rad necham poucit s odkazem na nejaky relevantni zdroj.
Nebo “nekontextualne a arbitrarne”, vis ty vubec co ty slova znamenaji? To si vymyslis za pochodu? Ty tu pises text, kterej nedava smysl a pouzivas tohle?
Dalsi takovej “odresovali”, Prosim te pis normalne. Mne tohle pripomina snusku slov ktery standartne pouzivaj plochozemci.
Celou tu tvou polemiku kterou vedes sam se sebou vubec nebudu rozebirat, preci jen jak se da argumentovat a diskutovat s clovekem, kterej na jednu stranu napise tohle,
pricemz na tom nic fantasmagoricke neni. Vis ty vubec kolik casu stravilo Slovensko jako samostatny celek, pripadne jako soucast nejakeho dvojstati? Pravdepodobnost zaniku Slovenska po 2 sv valce byla vyrazne vyssi, nez to ze Slovensko prezije. Notabene jste neprezili, byli jste douceni vratit se zpet do Ceskoslovenska.
Nikdy jste jako samostatny stat (az do roku 1992/1993) nebyli uznani. Takze ten tvuj vyrok (expresivni vyrazy si narozdil od tebe odpustim, ale tohle by si to zaslouzilo), jak Madarsko prohralo vojnu a nic by nedostalo, je uplne mimo. Dochazi ti vubec ze VY JSTE TAKY PROHRALI VOJNU? Kdybys nevymýšlel novy slovni spojeni a nepouzival cizi slova jejichz vyznam nechapes a zamyslel se, tak by ti to mozna doslo.
Co je tohle za nesmysl? Nemeckok vas jasne postavilo pred hotovou vec. Bud se podrobite, ekonomicky a vojensky, nebo zaniknete. Jak byste asi tak mohli vzniknnout?
A u vas neroste narodovectvi jo? Vis ty vubec koho mate ve vlade, poslouchas, nebo ctes projevy vasich vladnich predstavitelu?
A svet se nemeni a cla nejsou v soucasne dobe na stole? Ty ctes taky neco jineho nez ctyrlistek? Kde zijes? Cla byla i do prichodu Trumpa beznou soucasti obchodu (mimo jine se mu nelibilo ze EU uplatnuje na USA cla o neco vyssi. Celni dohody se uzavirali a uzaviraji uplne bezne, jen se drzeli na nizsich urovnich. Jen ted je to mnohem vic ve hre.
Ty mi tu budes neco psat o tom, ze pisu bez kontextu a pak se mi tu vypisujes o Trumpovi, Obamovi a Bidenovi? A tady je kontext kde?
To jsem nekde psal? Umis ty vubec cist? Kazda zeme ma pravo na svou vlastni politiku a to vcetne celni. Pokud Slovensko ucini svobodne politicke roznodnuti, napriklad vystoupi z EU, tak zrovna tak EU muze ucinit svobodne rozhodnuti zavest proti Slovensku jakekoliv obchodni omezeni. A to vcetne cel nebo prekazek tykajici se vpusteni slovenkseho zbozi na evropsky trh.
Jeste neco k “vetu”, s kterym si mimo jine zacal ty zde “Rovnako diskusie o zbaveni sa prava veta ako jeden stat nemoze diktovat zvysku a musime sa podvolit voli vacsiny atd” :
Ty tu neco pis o znalostech ustavniho prava. Vis ty vubec, ze prave v demoktratickych zemich zapadniho sveta existuje neco jako ustavni soud? Ktery ma naprosto jasne a konkretni pravo “veta” , ktere aktivne poziva na ruseni, podle jeho nazoru, “neustavnich zmen”, ktera ucini demokraticka vetsina?
Ty tu nic nevypisuj neco o dostudovani si cehokoliv.
Ano napsal jsi toho hodne a mimo jine i tohle. Mozna zase kdybys sis odpustil zase nesmyslne pouzite slovo “neadresuje” ( prosim te muzes mi vysvetlit v jakym kontextu (ted je slovo kontext v teto vete pouzito spravne, pokud by ses chtel poucit, coz u tebe nepredpokladam) jsi to slovo pouzil? Co to znamena ve vete “neadresuje to co som uz pisal”)., tak bys mozna formulaci zmenil. To nic nemeni na tom zes ji pouzil.
Jako uprime, chapat ten text kdy pouzivas nesmyslna vetna spojeni, cizi slova davas do vety tam kde nemaji co delat a vytvaris si novotvary uz to je tezke. A kdyz se k tomu prida elementarni neznalost vubec fungovani demokracie jako takove, neznalost dejin vlastni zeme, a pohadky ze Supniku o EU, NATO a :
tak je to fakticky nectitelne. Hele ty ses s nekym vystridal u klavesnice? Na zacatku to vypadalo opravdu chytre, ale tohle?
Vis ty vubec, ze Srbove dlouhodobe uplatnovali strategii, kterou ted vycitas Izraeli? A to na mam na tu vec nazor, ze reakce NATO byla asi nejkontroverznější vec v jeji historii. A mimochodem NATO suplovalo OSN, ktere bylo paralizovano “vetem” Ciny a Ruska. Prave tim “vetem” ktere se podle tebe realne nepouziva a je jen formalni moznosti.
Mene se ohanet “prazskou/bratislavskou” kavarnou a cist i jine zdroje nez Ruske.
Tak urcite to byl plan, jak jinak. A ten ti telefonoval pri Macron ne? Nebo jsi si to precetl, tentokrat u nas na “Parlamentnich listech” tipnul bych ze to napsal pan Vyskocil, nebo nekdo jemu podobny.
Ach jo.