Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

Neblbni rAstore, zase ti bouchne dekl a dostaneš ban. Pak z toho budeš nervozní a zase nabouráč auto co máš na splátky.

To by byla opravdu velka skoda!!! Snad si neublizi na konci sezony, az tenista pojede Alfonsa na body. :smiley:

1 Like

Rage bait 2/10. Pan rAstor ti hodne lezi v hlave, koukam. Mu napis a treba si s tebou da rande.

Jo takhle, ty mě chceš pozvat na rande, ale nevíš jak na to. Hele zkus to u Jose, ten se od tebe třeba nechá naložit nebo si to prostřídejte, to už je na vás.

that-is-so-weak-eric-cartman

Keď prežil porážku od Ocona, tak snáď prežije aj prípadnú od hobíka. Viac by som sa o neho obával, keby Max fakt nejakým zázrakom urval ten titul.

To by bola pre neho rana ako pre slovenských libtardov dve pohlavia v ústave.

No nenazval bych tě “tím”, ale jo, weak jsi. Ale tak co čekat od člověka co nemá IQ ani 90 :smile:

Velka nuda v Brne… To vlastne nabira uplne jinyho vyznamu u tebe. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Jj a nezapomeň, čím více smajlíků, tím nižší IQ

Napise clovek, kterej si neumi prelozit gif, kde jsou 4 slova… Oka, to dava logiku a smysl. :slight_smile: Vy jste tam byli vzdycky jini…

2 Likes

Odomňa sa už nechala Grohová, takže mňa z toho vynechaj.

Vidím, že ti po rozume opäť behajú homosexuálne hrátky, takže skús latenťáka bobíka alebo transku brainlessa.

1 Like

Ked odmietas verit instituciam ako Medzinarodny sud pre byvalu Juhoslaviu, tak propagande veris ty, nie ja. To je piata ruska kolona ci?

Takto to funguje inak, ako vidis, naucis ludi 3 jednoduche slova, narativ, propanda, dezinformacia a potom si myslia, ze su experti a sucastou klubu cool deti a potom uz veria vsetkemu vdaka socialnej dynamike.

Napr. take slovicko narativ, oni ta ucia, ze len Rusi maju narativy.

Ale to slovicko je z filozofie, konkretne postmodernizmu. Narativ z ich pohladu je kazdy pribeh prezentovany niekym, ci uz v mediach, ludmi atd. Je to nejake idealizovana, zjednodusena verzia skutocnosti, komplikovanej udalosti. Lebo ked nieco prerozpravas, je to subjektivne, aj tvoje zmysly su subjektivne. Vynechas detaily, nieco zabudnes.

Ale uci ta plukovnik Foltyn kriticky mysliet a povedal ti, ze kazda krajina, kazdy clovek, institucia ma svoej narativy a nemam verit nikomu? Nie, Foltyn ta uci len nekriticky prijimat jeho narativ.

On ma narativ, ze jeho narativ nie je narativ ale pravda.

A toto vsetko vidis aj na SVK, Nemecku ci Cesku, Je tu koordinovany pokus takzv. faktcheckorov a odbornikov na kriticke myslenie, vsetci maju rovnaky slovnik, pouzivaju rovnake hesla, a su to moderni propagandisti plateni grantami z EU, NATO, ci nasimi spojencami z UK, USA aby propogovali a udrzali system pri moci, to su ich vplyvove operacie, hybridne operacie na zmenu verejnej mienky.

Robia to iste co Rusko ci Cina.

2 Likes

Tvl, tak Grohovou ani distancni tyci pane kolego… To je tak dobry na piss a nic jinyho. :smiley:

Uff, teraz si zaťal. To bude mental breakdown. :sweat_smile:

Vážně Josíku? Tvoje fantasy se překlápí z lízání analu rAstorovi k ženským? no měl by ses nechat léčit, co ti na to mám říct

Jo ty máš úchylku, že na sebe necháš chcát, tak taky dobrý, to ti Jos třeba splní

Dnes tu na fóre boli popierané aj závery OSN, takže sa nečuduj. :slight_smile:

Včera popieraný samostatný slovenský štát počas druhej svetovej a oslobodenie červenou armádou.

Tu sa to historikmi len tak hemží aneb hodiny dejepisu podľa libtardov.

Ale Josíku, nelži zase nebo ti rodiče zakážou internet. Štát tu nikdo nepopíral, osvobozování taky ne. Teda vlastně jo, ty do teď popíráš osvobozování od Američanů.

Ty máš fakt poruchu ty nechutný zvrátený odľud.

Ty máš z Foltýna strach nebo proč o něm furt píšeš? Já ti jasně napsal, že ten narativ “to menšina žijící x to udělala nebo je utlačovaná” používal Hitler, Srbové a Putin. Klidně se stav na hlavu, ale je to tak. A ty si tleskal tomu, že Tiso podporoval Hitlera a dvě slovenské divize jeli vřadit do Polska.