Co ti budu povidat, proste rudo kulkac, myslis ze doma pali capky?
To nie je zufalstvo… mam rad sport. Ked su pravidla dane tak sa ich drzim. Prosit o zmenu pravidiel pocas sezony je ako keby prvy v rebricku ziadal 50 bodov za prve miesto a stvrty si nezasluzi nic. Toto by sa ani tebe nepacilo.
Ne, ten ne. To je hodnej kluk.
Snad mas pravdu…
Tak proc si zase vymyslis nesmysly ze FIA meni v polovine pravidla aby zvyhodnila Mercedes, to ti prijde sportovni?
Nediv se ze tady Red Bull vsichni vnimaji jako asocialni odpad.
Ja som zdravy fanusik nie fanatik… fanatici su zaslepeny ich hrdinom naivny verit ich kecom. Fanatik nerozlisuje dobro od zla pretoze zije vo svojom svete. Zmagoreny ludia su povazovany v dnesnej dobe za zdravych preto sa mozu slobodne vyjadrovat na forach (vid puff, bob 2). 40 rokov dozadu by boli v kazajkach. No nasi politici chceli demokraciu a tak ju tu mame lgbtiq pes krokodil puff bob2…
Kto lobuje za zmenu pravidiel?
S takovymi nazory bys mel dostat zakaz sledovani F1.
To nie je nazor to sa stalo
Zkusim zavolat na FIA.
toto bude bolieť, prepáč
= Podľa Hornera by teraz mala zasiahnuť Medzinárodná automobilová federácia. “FIA má v rámci pravidiel vyrovnávajúce mechanizmy. Myslím, že by sa na to mala pozrieť.”
Kde je to zosmiešnenie? Naozaj to tam nevidím ani ja. Môžeš byť konkrétny? Hráš sa na objektívneho, ale zrejme ani táto hra ti nejde. Vieš, čo vôbec to “zosmiešniť” znamená?
Ja to stale pisem…ako sa do hory vola tak sa z nej ozyva. Je rozdiel prist s novinkou a zaskocit vsetkych potom mat dominanciu a je rozdiel postavit auto podla fia a superit. Ja si vydobijem konsrtrukcne dokonale auto a ostatny nech sa vozia. To bol magor co to schvalil.
Asi si sa teraz zobudil poslem ti nieco
A ako by si to nazval? Pretože RB nerobí nič horšie a hneď sú hajzli…
A minimálne som napísal aspoň niečo. Nie ako pán odborník ktorý iba kecá hovadiny a argument žiadny…
A tie narážky na Hornera nie je ponižovanie a urážanie? Ja sa aspoň netvárim že RB je svätý a všetci sú proti ním ako “pán odborník” hore
Musim sa opakovat:
Ja som zdravy fanusik nie fanatik… fanatici su zaslepeny ich hrdinom naivny verit ich kecom. Fanatik nerozlisuje dobro od zla pretoze zije vo svojom svete. Zmagoreny ludia su povazovany v dnesnej dobe za zdravych preto sa mozu slobodne vyjadrovat na forach (vid puff, bob 2). 40 rokov dozadu by boli v kazajkach. No nasi politici chceli demokraciu a tak ju tu mame lgbtiq pes krokodil puff bob2 shark…
niekto nemal postavené auto podľa FIA?
áno, si úplne v poriadku, nestranný a objektívny
Mercedes mal postavene podla seba vid vysledok…a tak im to nefungovalo pol sezony a stale nejde…nebyt lanka tak noris ich ■■■■■■.
ty vo svojich tvrdenia používaš aké konkrétne argumenty? Hľadám a nenachádzam. Čo sú tie argumenty?
vy ste s tým marcifandom fakt asi jediní objektívni. Ešte raz som to celé prešiel, kde je to tvrdenie “a všetci sú proti ním”. Ale to by potom asi nebolo objektívne, takto škatuľkovať?
nejaký link, lebo to si nedovolili tvrdiť ani z RB. Čiže Mercedes postavil auto, dal ho schváliť FIA a potom sa spravili pravidlá podľa toho auta? Píšeš o objektivite, no tu to asi bude pohľad “zaslepeného fanatika”
domienka, alebo objektívny názor podložený nejakými dátami?