Chystáme ešte veľa vylepšení, sľubuje Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes práve získal druhé dvojité pódium za sebou. Do prvej trojky sa vzhľadom na jeho problémy z úvodu sezóny prepracoval celkom rýchlo, no na víťazstvo predsa len ešte niečo chýba. Uvedomujú si to aj inžinieri Mercedesu, ktorí prezrádzajú, že ich tím chystá ešte množstvo noviniek.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73472/chystame-este-vela-vylepseni-slubuje-mercedes

Původní verze nadpisu byla: Spolu s FIA chystáme ešte …

2 Likes

Divne je ze tebe este nedali z tohto fora ban, nie to ze merc robi svoju robotu dobre.

4 Likes

Nemám z toho moc radost, už teď jsou na tom docela dobře.

Hlavně bude nová vylepšená pohonná jednotka.
Jen to udělá nějakou desetinku.
Snad to neudělá bum jako u Ferrari.

Bum v motoru :bomb: prý ponechají Ferrari v plné síle. :crazy_face:

Novinky monopostu alebo pravidiel? Jedna vec je priniest a druha vec je dotiahnut sa… su hrdinovia ked ferrari nechape strategii a perez monopostu. Ked sa tim ferrari zladi mercedesu sa pokazia sny. Tieto tvrdenia mercedesu su len marketing. Aj im dochadza vymena bez trestov.

Jasne, medved ma vsetko dovolene.aj vylepsenie pohonnej jednotky,i ked je to ofiko zakazane. Uz nikoho neprekvapia tieto praktiky, lebo je potrebne dostat medveda na vrchol. Tak rozhodol miestny bozik Vlcik a fia to uz zariadi.

3 Likes

Tak ako mercedes si chce podmanit f1 a fia tak fanusikovia mercedesu fora.

Nehejtujes ale urazas ludi z opacnym nazorom. A nie vsetko co sa blisti je krasne. Hviezda mercedesu je znak vody zeme a vzduchu. Zakladatelia znacky musia byt sklamany ako to wolff zmenil. Zakladatelia sa vydali troma smermi-Voda zem vzduch. Ale Toto a jeho fan to ponali po svojom. Sme vladcami vsetkeho- f1 fia a fora!

1 Like

Medved ma cely formulovy cirkus davno podmaneny. Fia mu zobe z ruky a jeho fans to zeru ako seno. Vsetci su spokojni, lebo zarabaju velke prachy.

Kde sa to nahlasuje? Toto fakt nie je normálne

2 Likes

Vďaka, idem na to

2 Likes

Vsimol si si ako antifan mercedesu prijali chyby maxa aj povedali ze massiho rozhodnutie nebolo spravne? Aj poukazuju na nesprane riesene situacie pocas celeho roka? Ty si kedy nieco priznal ze massi pocas roka zle rozhodoval? Daj 3 priklady kedy zle rozhodol

Je fajn videt jit Mercedes nahoru. Pokud postupne prijdou s navysenim rychlosti ok, zaroven pojedou mene kvalitni povrchy.

Red Bull a Ferrari by se meli stydet za flexi podlahy a podporu FIA, prvni polovina tim byla dost pokrivena, zaroven je krasne videt proc si nestezovali i kdyz poskakovali.

2 Likes

podpora FIA, to snad nemyslis vazne. A co dodatocne extra lanka na podlahe? bez nich by medvedi mal na podlahe o 20kg karbonu viac a superili by tak akurat s redbulackym beckom. So sprisnenym meranim flexibility podlahy mal prist aj zakaz dodatocnych externych laniek.

4 Likes

Wolf vždy vedel čo ich autu pomôže a to rieši aj za pomoci kontakov na najvyšších miestach… nieje to prvý raz a zrejme ani posledný, sú to špiny a keď zistia ako fungujú autá súperov pričom oni v tej oblasti to tak nemajú, hneď sa to budú snažiť zmeniť cez direktivu abo tech. pravidlo… Odjakživa nemám rád tento tým ani ich tupé fans, ale aspoň to nej***m pod každý článok.

Napis nam tady vsem co si myslis o nelegalnich flexi podlahach Ferrari a Red Bullu a proc to FIA neresila, at to tady trochu ozije a je trochu srandy, diky.

Každý si pod pojmem “vylepšená pohonná jednotka” vybere to, co potřebuje. :slight_smile:

Nevadí. Nic hlubšího jsem ani nečekal.

1 Like

A zase sa vykrucas, ked ukazem na tvoj zavadzajuci a nespravny prispevok. Presne ako minule s bicyklom a desiatkami minut straty zmenou zahybu, ohybu, ventilceka alebo rafika.
Nechce sa mi verit, ze si dal znova vlastny gol, ale dokazal si to.:grinning: