Chystáme ešte veľa vylepšení, sľubuje Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Pokiaľ je problém s čítaním to už je tvoj problém. Napríklad to s tým Hornerom je argument. Nehodí sa? Asi nie, čo už.

To druhé? Čo na tom nerozumieš? On rozpráva ako je RB zlý a urážajú druhých, ja tvrdím že si tie tímy môžu podať ruky ale ja nie som objektívny a on áno? Objektivita je čo teda podľa teba? Pokojne mi to vysvetli…

Ja som nestranny co sa tyka ferorvosti na trati… nefer je kavickovanie sukromne emaily vysielacky s osloveniami po mene.

Skus byt nestranny… bola minula sezona cela nefer? Pacilo sa ti ked hamilton nemusel vraciat poziciu?

Kde mal vrátiť pozíciu? O čom hovoríš?

Posledný závod si zabudol? To bolo fér?

no, už viem, čo si zač. Nepísal som tu veľa, ale už podľa teba tvrdím to a to:

nie, nie si objektívny. Ale je to jedno, a kľudne sa s tým utešuj. Mne je to tiež jedno. Moralizovanie je fajn, pokiaľ nezačneš moralizovať toho, čo moralizuje, však? :smiley:

jasne, si úplne nestranný :smiley:

Ale podivejme, dokonce hned po prvnim zavode a RB uz stali u zdi narku, tomu se nechce verit…

Hlavne že z teba tá objektivita ide :smiley:

ja to, na rozdiel od teba, netvrdím. Smola, však? :wink:

Tak v čom som nebol objektívny? Keď niekoho obviňuješ tak to aspoň dokáž

1 Like

Bavim sa o celej sezone och posledny zavod :face_with_head_bandage::face_with_head_bandage::face_with_head_bandage:

Tak kde mal vrátiť pozíciu?

Ked si hamilton skratill sikanu a stacilo ubrat plyn co nenahradza ziskany cas a poziciu…

Myslíš čo ho Max vytlačil z trate?

Neodpovedal si na otazku

Maxa tiez vytlacil a vratil poziciu…

O čom točíš? Ak myslíš abu dhabi posledný závod tak tam ho Max vytlačil. Keby zatočí tak sa zrazia. Nemal vracať akú pozíciu. Nikdy Maxova nebola.

Te lajky si dávaš sám ?? Či ako :joy::joy: Sral pes RB správičky, to nikomu neuškodí, horšie je že FIA je mäkká a Mercedes si ako bolestné vydupkal tú somarinu… To môže kľudne zamávať poradím aj smerom do budúceho roka…

V Jeruzaleme majú takú stenu, kam sa môžete postaviť a sťažovať si. Možno by mali ísť tam,"
To je golden. :joy:

1 Like

ono sa tu dosť často zabúda na nejaké tie udalosti z minulosti (nedávnej). Aj napr. ako RB hejtoval vlastného dodávateľa motorov Renault (neustále dožadoval dorovnanie výkonov, ale keď mali úspech, tak to nebolo vďaka motoru ale “geniálnej” aerodynamike). Po štvorročnej dominancii prišlo schladenie a vyplakávanie s vyhrážkami o odchode (po jedno roku, čo nevyhrali!).
Drvivá väčšina RB fanúšikov (aj tu na fóre) sledujú F1 2-3 roky (vďaka netflixu?). Výnimkou je napr. helmutko, s tým sa dalo ešte na f1.sk celkom dobre diskutovať. Ale už aj jemu sa niečo udialo a je… …radikálnejší :slight_smile:
O veku RB fanúšikov a ich vyspelosti už hádam ani netreba - napísané prezradí samo :smiley: (česť tým pár výnimkám)

Tim ze budes psat neco furt dokola to nezmenis :see_no_evil: