Button: Hamilton a Verstappen budú skutočnými legendami len vtedy, ak okúsia aj inú súťaž | Magazín F1 - F1online.sk

Giovinazzi nějak uspěl v F1? Není to jistě jen zúčastnit se, musíš tam zanechat úspěch a výraznou stopu.

No a stále stejný lidi mají potřebu zmiňovat a otírat se o Vettela i když diskuze byla jinde :stuck_out_tongue:

1 Like

To je jen vrácení úderu. Chytří vědí :stuck_out_tongue_winking_eye: Ale máš pravdu, v otázce nejlepšího tam Vettel neměl co dělat, omlouvám se. Ani Button ho nezmínil tak já taky nebudu a beru to zpět :face_with_hand_over_mouth:

… není nad to věci urovnávat hned, aby tu v některých nezůstávali nějací kostlivci :+1:

Jaký zase vracení úderu? Tady někdo útočí na Alonsa? Zase vidíš duchy :stuck_out_tongue:

Samozřejmě, Jenson ho vychválil tak je třeba zdůraznit jak je to iracionální. Alonso s tím nic nemá :smiley: Teď ještě uvidíme co na to ten porouchanej robot :face_with_hand_over_mouth:

Však tady protistrana dobře argumentuje k principu věci a né k jménu, respektive tady padají další jména na obě strany.
Jaj chlapci, nebuďte tak kyselí :smile: :stuck_out_tongue:

2 Likes

Však Jenson jen řekl jak to vnímá, chceš být nejlepší? Ukaž se i mimo F1 :stuck_out_tongue_winking_eye: F1 je mu pro motorsport malá. Někdo zná zase jen F1, co dodat.

1 Like

Ještě jsi zapomněl v tom výčtu filozofů na Alonsa, větší filozofové už jsou jen jeho fanoušci. Možná teda spíš utopisti a demagogové.

1 Like

Však ano, Jenson svobodně řekl názor a my ten názor svobodně rozebíráme a podrobujeme kritice.
A ty jseš tady kyselej :stuck_out_tongue:

1 Like

Tak co je na tom iracionální? Stále čekám. Aby něco bylo iracionální tak se předpokládá absence logiky, ale když ji někdo není schopen v Jensonových slovech vidět ale jen hledat jak ho zesměšnit tak to vskutku není konstruktivní kritika. Kyselý jste vy, já jsem na Jensonový straně :smile: My víme že F1 není pro jezdce uplně férová soutěž a úspěšnost v ní není vše :man_shrugging:

1 Like

Tak pokud se chceš chytat slovíček, tak názor založený na osobním vnímání a emocích a nikoliv na nějakých tvrdých datech, je z principu iracionální a není to nutně špatně, protože někdy (tady tento případ) tvrdá data nemůžou existovat

Porouchanej robot napíše jen to, že jakkoli glorifikovat pilota, který byl totálně zničen klukem bez řidičáku v jeho první sezóně v F1 a i ve všech následujících je stupidita, hloupost a zaslepenost.

Nikoliv, iracionální znamená rozumem nepochopitelný, a to ten Jensonův pohled není. Pokud teda nejsi hloupým, stupidním nebo zaslepeným, těm se může zdát iracionální skoro vše :wink:

1 Like

Jen pro tebe mám tohle :smile:

2 Likes

Tak JB o tom nema co mluvit přece, takový @Bretnix @helmutko @rHapo jsou odborníci a co říkají oni, to je prostě pravda :grinning:

1 Like

kytovej hlave len helmutko lezi v zaludku, pritom som do tohoto vlakna na Buttona vobec nereagoval a ani reagovat neplanoval. Situs tu ma asi 50 komentarov, ale rovnaka krvna skupina ti samozrejme nevadi.

Nevadí, stačí to co zase vytvořil za vetu kejtovko

Vadí moje komenty? :open_mouth:

1 Like

Fernando měl svůj song daleko před tím, než to bylo cool :sunglasses:

Je napisane ked si nevyskusa , mneni tam pisane ze musi uspiet :grinning: :grinning: :grinning: