Giovinazzi nějak uspěl v F1? Není to jistě jen zúčastnit se, musíš tam zanechat úspěch a výraznou stopu.
No a stále stejný lidi mají potřebu zmiňovat a otírat se o Vettela i když diskuze byla jinde
To je jen vrácení úderu. Chytří vědí Ale máš pravdu, v otázce nejlepšího tam Vettel neměl co dělat, omlouvám se. Ani Button ho nezmínil tak já taky nebudu a beru to zpět
… není nad to věci urovnávat hned, aby tu v některých nezůstávali nějací kostlivci
Jaký zase vracení úderu? Tady někdo útočí na Alonsa? Zase vidíš duchy
Samozřejmě, Jenson ho vychválil tak je třeba zdůraznit jak je to iracionální. Alonso s tím nic nemá Teď ještě uvidíme co na to ten porouchanej robot
Však tady protistrana dobře argumentuje k principu věci a né k jménu, respektive tady padají další jména na obě strany.
Jaj chlapci, nebuďte tak kyselí
Však Jenson jen řekl jak to vnímá, chceš být nejlepší? Ukaž se i mimo F1 F1 je mu pro motorsport malá. Někdo zná zase jen F1, co dodat.
Ještě jsi zapomněl v tom výčtu filozofů na Alonsa, větší filozofové už jsou jen jeho fanoušci. Možná teda spíš utopisti a demagogové.
Však ano, Jenson svobodně řekl názor a my ten názor svobodně rozebíráme a podrobujeme kritice.
A ty jseš tady kyselej
Tak co je na tom iracionální? Stále čekám. Aby něco bylo iracionální tak se předpokládá absence logiky, ale když ji někdo není schopen v Jensonových slovech vidět ale jen hledat jak ho zesměšnit tak to vskutku není konstruktivní kritika. Kyselý jste vy, já jsem na Jensonový straně My víme že F1 není pro jezdce uplně férová soutěž a úspěšnost v ní není vše
Tak pokud se chceš chytat slovíček, tak názor založený na osobním vnímání a emocích a nikoliv na nějakých tvrdých datech, je z principu iracionální a není to nutně špatně, protože někdy (tady tento případ) tvrdá data nemůžou existovat
Porouchanej robot napíše jen to, že jakkoli glorifikovat pilota, který byl totálně zničen klukem bez řidičáku v jeho první sezóně v F1 a i ve všech následujících je stupidita, hloupost a zaslepenost.
Nikoliv, iracionální znamená rozumem nepochopitelný, a to ten Jensonův pohled není. Pokud teda nejsi hloupým, stupidním nebo zaslepeným, těm se může zdát iracionální skoro vše
Jen pro tebe mám tohle
Tak JB o tom nema co mluvit přece, takový @Bretnix @helmutko @rHapo jsou odborníci a co říkají oni, to je prostě pravda
kytovej hlave len helmutko lezi v zaludku, pritom som do tohoto vlakna na Buttona vobec nereagoval a ani reagovat neplanoval. Situs tu ma asi 50 komentarov, ale rovnaka krvna skupina ti samozrejme nevadi.
Nevadí, stačí to co zase vytvořil za vetu kejtovko
Vadí moje komenty?
Je napisane ked si nevyskusa , mneni tam pisane ze musi uspiet