Button: Hamilton a Verstappen budú skutočnými legendami len vtedy, ak okúsia aj inú súťaž | Magazín F1 - F1online.sk

Podla tvojho a Buttonovho nazoru neni legenda Hamilton a ani MSCH len preto ze nejazdil ine sutaze . Lenze neni to blbost? To je ako by si povedal ze v hokeji neni legenda W. Gretsky lebo nehral inu sutaz ako NHL a nehral europske sutaze. Mikaela Shiffrinova nemoze byt legenda lebo nejazdila ani skoky na lyziach a ani beh na lyziach . Eddy Merckx neni legenda lebo nejazdil ani horsku cyklistiku a ani cyklocros

Schumacher myslím zkoušel i Le Mans :stuck_out_tongue_winking_eye: Legendy jsou ve svém zaměření u mě všichni jak píšeš.

To je tak, že x lidí ani neví, kde Majkl jezdil před F1, pak by nepsali hovadiny typu: takže Schumacher není legenda? Ach ta neznalost

jazdil Group C myslim, tu je pekne video k tomu ak mas hodinu casu :stuck_out_tongue:

1 Like

nevidis tam aj meno Hamilton? A podla Situsa nneni legenda kedze nevyhral tu sutaz skoncil len na 5 mieste. Lebo musi vyhrat podla neho.

OK :clap:

2 Likes

nevadia, mali by?

Mozem vediet koho teda povazujes za najlepsieho na svete a rebricek 5 najlepsich pilotov F1 ?

Jen F1? Napříč celou historií? To si asi raději ani netroufám člověče. Nepřišlo by mi to uplně fér k tomu šestýmu :smile:

v klude mozes dat aj siesteho :grinning:

A co pak s tím sedmým? :smiley: Ne, fakt neumím zhodnotit třeba Schumachera vedle Fanga. Přijde mi to nekompatibilní. Možná kdybych tu dobu alespoň zažil, ale nezažil :man_shrugging:

to ani nejde predsa, tam je za tie dekady tolko premennych, a proste akykolvek rebricek urobis, tak vzdy ho minimalne jeden fanusik spochybni lebo podla tohto to je tak podla tohto atd atd …

Počkej, ale nás fakt zajímá koho máš za nejlepšiho na světě. Stačí jedno jméno. :eyes:

1 Like

Ať vytvoříš jakýkoliv žebříček tak většinu stejně naštveš :sweat_smile:

Ale jedno meno mozes dat kdo je podla teba najlepsi na svete

Ale ja som to meno chcel od neho a nie od teba :grin:

■■■■■■■■ ■■■■■■ ■■■■ :+1:

Fernando Alonso Diaz

Ještě jsem nedal nápovědu :crazy_face: Všechno zkazíš.

Měl jsi z toho udělat křížovku. :sunglasses: