Podla tvojho a Buttonovho nazoru neni legenda Hamilton a ani MSCH len preto ze nejazdil ine sutaze . Lenze neni to blbost? To je ako by si povedal ze v hokeji neni legenda W. Gretsky lebo nehral inu sutaz ako NHL a nehral europske sutaze. Mikaela Shiffrinova nemoze byt legenda lebo nejazdila ani skoky na lyziach a ani beh na lyziach . Eddy Merckx neni legenda lebo nejazdil ani horsku cyklistiku a ani cyklocros
Schumacher myslím zkoušel i Le Mans Legendy jsou ve svém zaměření u mě všichni jak píšeš.
To je tak, že x lidí ani neví, kde Majkl jezdil před F1, pak by nepsali hovadiny typu: takže Schumacher není legenda? Ach ta neznalost
nevidis tam aj meno Hamilton? A podla Situsa nneni legenda kedze nevyhral tu sutaz skoncil len na 5 mieste. Lebo musi vyhrat podla neho.
OK
nevadia, mali by?
Mozem vediet koho teda povazujes za najlepsieho na svete a rebricek 5 najlepsich pilotov F1 ?
Jen F1? Napříč celou historií? To si asi raději ani netroufám člověče. Nepřišlo by mi to uplně fér k tomu šestýmu
v klude mozes dat aj siesteho
A co pak s tím sedmým? Ne, fakt neumím zhodnotit třeba Schumachera vedle Fanga. Přijde mi to nekompatibilní. Možná kdybych tu dobu alespoň zažil, ale nezažil
to ani nejde predsa, tam je za tie dekady tolko premennych, a proste akykolvek rebricek urobis, tak vzdy ho minimalne jeden fanusik spochybni lebo podla tohto to je tak podla tohto atd atd …
Počkej, ale nás fakt zajímá koho máš za nejlepšiho na světě. Stačí jedno jméno.
Ať vytvoříš jakýkoliv žebříček tak většinu stejně naštveš
Ale jedno meno mozes dat kdo je podla teba najlepsi na svete
Ale ja som to meno chcel od neho a nie od teba
■■■■■■■■ ■■■■■■ ■■■■
Fernando Alonso Diaz
Ještě jsem nedal nápovědu Všechno zkazíš.
Měl jsi z toho udělat křížovku.