Bude motorovej kontroverzii koniec? FIA zvoláva stretnutie na najvyššej úrovni | Magazín F1 - F1online.sk

Ale veď vyššie si písal, že flexi krídla boli nelegálne, tak si vyber. :sweat_smile:

Veru nie. S motorom je to tak ako to bolo aj s mimiDRS. Pravidlá určujú maximálnu mieru (pomer 16:1 / x cm medzera v klapke DRS), ktorá musí byť dodržaná počas celých pretekov. Na overenie tejto miery je určený statický test, ktorý ale nie je dostatočný. Na miniDRS sa upravili testy a McLaren už nemohol svoju flexi klapku použiť. Mali by sa upraviť aj testy kompresného pomeru a hotovo.

Drz sa a posluchaj doktorov a bude dobre… prajem skory navrat do realu

6 Likes

Skoré uzdravenie. :slight_smile:

5 Likes

Drž sa Vlasto. :muscle:

4 Likes

Tak jestli tam bude taková sestřička, tak to tam už zůstane. :smiley:

5 Likes

Nebo ho zachvátí pud sebezáchovy a uteče dříve než si ji uváže ke krku. :innocent:

2 Likes

Ďakujem všetkým. Už som pod dozorom, hádam bude dobre.

… a nehádajte sa. Aj tak si FIA rozhodne po svojom.

9 Likes

To víš, že bude dobře. Určitě se jednalo o pouhé upozornění, že musíš začít poslouchat své tělo co Ti říká a zbytečně se nepřepínat. :wink:

3 Likes

Ať už je jen líp a dávej na sebe pozor, zdraví je jen jedno a je nejdůležitější :slightly_smiling_face:

2 Likes

Čakám na koronarografické vyšetrenie. Som zvedavý, čo nájdu.

Tá sestrička je Lewisova fanynka.

3 Likes

Nejspíše najdou cholesterol. Ale bacha na prášky, žerou klouby a můžou po nich bolet svaly. Co tento prášek sežere příroda už nevrátí. Proto doporučuji raději upravit stravu, ale chrupavky si ponechat vlastní.

Tak to máš protekci, když je sestřička formulová. :racing_car:

Ona ho žere cez módu

Jako že bys měl po nich zhubnout? To určitě né.

Ako to ja vidím, FIA bude musieť nájsť spôsob ako merať kompresný pomer kedykoľvek v priebehu preteku, čo si celkom dobre neviem predstaviť, ale je tu ale aj možnosť dohody, ako kedysi vypiekli s Ferrari. Či?

Ja vidim len jednu moznost - FIA im taktne naznaci aby prestali hystercit a zacali makat, ze pravidla su dane a nic sa menit nebude. minimalne nie na 2026.

Jj, jako že jsou motory na 26 už homologované a Stroll vyplatil Alonsa, aby za ně jezdil Max od 2026.

Tak na 2026 se ani nic měnit nemůže, je moc pozdě. A vzhledem k tomu, že Mercedes splňuje pravidla, by to ani nedávalo smysl.
Otázka je co 2027, tam bude bude strašně zajímavé sledovat, kdo má jaký politický výtlak.

1 Like

Davide, ty tomu moc nerozumíš co?:stuck_out_tongue:

Však počkej kdo se bude smát naposled :stuck_out_tongue:

Já se směju tvé naivitě a neznalosti. U Helmutka je směšný celý jeho vystoupení, kdy neustále o tom lže