Tak to by zas všichni prohráli prachy, kdyby dali na tebe
No tak ono by stačilo si něco přečíst. Puff očividně cituje šéfa Hondy, který ale mluvil o tom, že práce s novým palivem představuje novou výzvu, nic o Aramcu a potížích neříkal.
Kľudne sa tu s tebou verejne stavím, keď si chceš staviť na Alonsa a ja si stavím na Russella.
V prípade, že vyhrám, tak by som ocenil nejaký dobrý rum a v prípade, že vyhráš ty, tak si môžeš vybrať (ale niečo legálne, piko v Dúbravke zháňať pre teba nebudem).
Já nelžu. Několikrát jsi psal, že Honda bude top elektrika na míle daleko.
Potom i o Aramcu, že top palivo.
Tak to si každý vsaďte v sázkovce, Hell tak bude mít případnou výhru daleko bohatší 
No spíše jsem četl že se prostě s elektrikou vydala jiným směrem 
A kde máš reálně potvrzeno, jak je na tom motorvě výrobci a dodavatelé paliva? Tu za chvíli začneš vyřvávat jak ten rudej blázen, že z RBR nikdo neodchází 
Na Verstappena bych nevsadil ani zlámanej Groš. 2x byl v boji o titul a 2x prohrál. 3x ho dovezl.
Nemyslím si, že budou na tom tak, že ho bude vozit.
Takže jak se píše, že Honda bude mít špatné baterie, tak to je lež?
To samé, že mají problémy s palivem od Aramca?
A kde se tohle píše? 
A kde se píše o potížích s baterii, když co si sám poslal, tak píšou o tom, že budou lehce za konkurencí😀
Ja si na Russella stavím, to sa neboj. Len Honzí si je veľmi istý, tak by som čakal, že bude mať odvahu staviť sa aj tu.
Já se s tebou posledně vsadil a ty si sázku nedodržel a furt tu na foru strašiš😀
Oficiálne F1 zdroje hovoria niečo iné.
4x titul doviezol z čoho 2x v slabšom monoposte oproti súperovi a 1x prehral v boji, v ktorom ani nemal byť a využíval len množstvo chýb súpera s dominantným monopostom.
Ty si sa so mnou o niečo stavil? 
To by si nám tu mohol pripomenúť, ideálne citátom alebo screenshotom. Určite to máš uložené.
2021 o tom se bavit nebudu. To byl prostě Hamíkův titul. -prohra
2022, 2023, 2024 dovoz.
2025 prohra.
Každý má právo na svoj názor. Nebudem ti pridávať a sypať soľ do rany z 2021. 
Však si to dohledej z června minulého roku😗
palivo moze byt stale ok. naopak, moze byt vyborne, s vysokou energetickou hustotou, ale narocne na zvladnutie.
Alečo, zrazu nemáš screenshoty alebi citácie? 
Ty neumíš vyhledávat, že to potřebuješ přímo poslat jako když ti práskal stbák přes zprávy?