Pointa je ta, že Mercedes podvádí a Puff tomu fandí

Jsi jen na mě toxic. Závidíš, že budu líbat poháry.
Zkus to spíše se ženskou, Puffe 
Tak kdybys nebyl furt doma, tak bych i líbal.
Pískej konec… 

Jasne, nevieme, ale cim vacsi naskok Mercedesu, tym vacsia snaha konkurencie nejak ho dotiahnut a pomoze aj 15 koni (mozno viac), kedze 2-4 desatiny v F1 nie su malo 
Hoci ma situacia netesi, doteraz som vlastne nezachytil, ze na zaklade coho presne, akeho merania a faktu, by mal byt motor Mercedes nelegalny a teda DSQ podla metodiky pravidiel, ak by bol nasadeny.
Pravidla jasne urcuju aky a za akych podmienok (teploty) ma mat motor kompresny pomer 16:1.
Toto podla vsetkeho Mercedes splna a splna to pocas celej sutaze.
Nepískáme, s Adrianem budeme mít jiné klady 
Tak není tak dobrá nebo není vůbec? Puffe Puffe
Přestaň se vymlouvat, chodí do školy tak ji můžeš líbat tam, ale ty stále jen trénuješ na starých a olízaných pohárech 
Puff trénuje max na fotkách co si tiskne 
Tak Petronas nestíhá no, o tom se píše už měsíc
Petronas dobíjí baterie na 100%.
Puffe tak mi kvantifikuk co je lehce za ostatními? 
Myslíš že to máš ložený, dobře pro Tebe, ale my se ještě nevzdáváme. Některé zprávy nejsou dobré, a něco na nich asi bude, no přesto, počkejme si 
Četl jsem, že si Wantanabe stěžoval, že palivo nic moc.
Trefil jsi něco vůbec?
Psal jsi, že Honda nejlepší elektrika a má ji nejhorší.
Psal jsi, že Aramco na topu, že F2, F3 a nic moc…
Napísal som, že ich neodbije? Aj keby ich odbije, keby je to také jednoznačné, tak by sa s inými tímami ani nebavila a rovno by povedala, že tam nie je čo riešiť.
Som skôr názoru, že to Mercedesu prejde, pretože by to pre FIA bola obrovská blamáž, keby zrazu jeden top tím nemôže pretekať alebo je diskvalifikovaný po každých pretekoch, keďže podľa preniknutých info toto len tak rýchlo neupravia.
Puffe už toho nech, vrátí se ti to lhaní 
Stávkové to vidia podobne ohľadom šampióna 2026:
- RB (Verstappen) tesne pred Mercedesom (Russell) a McLarenom
- za nimi v diaľke Aston (Alonso)
- v ešte väčšej diaľke Ferrari
- zvyšok tam radšej ani nie je
Strieľajte to tam na Russella + Verstappen za menej ako poistka, v decembri mi poďakujete.

ja som vravel, ze nemaju problem s kompresnym pomerom (zeby ho ini vyrobcovia nevedeli spravit v prevadzke vyssi), ale s palivom, ktore vo vyssom kompresnom pomere vybuchuje.