Vajicko je vajicko - cele je skvele a ked mozes, super. U nas 30-40 vajec tyzdenne minieme a ja navyse tie bielka
Predavaju (v gastro nemaju cas rozbijat - a je to skoda) aj melanz - to su cele vajcia zmiesane a aj samostatne zltka - ale origos je origos
To je dobře, a už neblbni. Jestli se nudíš, tak si kup PlayStation. 
Vlastovi se udělalo špatně potom co si tu šířil fake news😛
Vajíčka si dělám jen občas a když tak smaženici s hlívou a na to mi stačí dvě vajíčka a mám problém je sníst.
Obecně jím hodně málo, ale vydatnou stravu. A hodně ovoce.
Takže týden živořím a co shodím, tak na pinčusu zase přiberu. 
Pohoda…

Tak Mercedes si taky myslel, že zero pods budou geniální a vše zvládnou…
Kde tam čteš, že dělají něco geniálního? Ty zase máš svůj Chiary svět.
Vyskúšaj vajce na mäkko, to je iný level oproti natvrdo. 
Ty jsi taky jinej level kamarát.
Mám ešte asi 700 fotografií zo svojich vnučiek, ktoré potrebujem spracovať, niečo vytlačiť …
Ak počasie dovolí, tak mám pripravené nejaké veci k naším autám. Nudiť sa nebudem.
Včera mi došlo origo horné uloženie predných tlmičov na dcerine auto. Konečne bude pokoj.
Dobře děláš. Nejhorší je ležet na zádech, čumět do stropu a skuhrat jak je ten svět ukrutný. To se přece nedá nějakých dalších 30 roků vydržet. 
nie nemalo, lebo ono obchadzalo meranie
meranie spotreby paliva sa riesilo priamo pocas prevadzky a ferrari prislo na sposob ako oklamat ten prietokomer a to je nieco ine
podobne by to bolo len vtedy ak by mercedes pocas merania toho kompresneho pomeru oklamal oficialne certifikovane pristroje fia a to mercedes nerobi
testy su sucast pravidiel ak to nechapes, tak potom uz vieme preco kde je pes zakopany
a darmo ti dalej nieco vysvetlovat
Teórie o motore Ferrari 2019 ale hovoria, že to bol presne taký istý prípad ako tu obhajuješ pri Mercedese. Ferrari nemalo klamať prietokomery, ale vstrekovať viac paliva v momentoch, keď prietokomer práve nemeral (keďže meral v určitej frekvencii).
Takže prietok sa kontroloval v určitých momentoch a v týchto momentoch to Ferrari spĺňalo. Rovnako ako aj Mercedes splní predpísanú hodnotu v dobe merania. A mimo merania obaja predpísané pravidlo porušujú.
Pravidlá sú pravidlá a testy sú testy. Úprava testov nemusí nutne meniť aj pravidlá.
Skúsim ešte raz a naposledy ako pre deb!la:
Ak je maximálna povolená rýchlosť 130 km/h a radar meria len do 200 km/h a ty cez neho preletíš 220 km/h a nezaznamená ťa, tak to neznamená, že si neporušil pravidlá.
Ak sa vymení radar za taký, ktorý ťa už nameral, tak sa zmenila len metóda vymáhania dodržiavania pravidiel a nie pravidlo samotné.
Jednoduchšie ti to už vysvetliť neviem.
nie nieje to to iste
mercedes neprisiel na trik ako oklamat subleru aby ukazala inu hodnotu
testy su sucast pravidiel
zbytocne to budes prirovnavat k meraniu rychlosti ked to nema s tym nic spolocne, pri pravidlach f1 plati, ze testy su sucastou pravidiel a nemozu ich len tak menit, je na to procedura ako sa musi postupovat
a vymena radaru za iny nieje zmena metodiky testovania. fia tiez nemusi menit pravidla ak pouziju kvalitnejsiu subleru aku doteraz pouzivali 
Údajný trik motoru Mercedes 2026 by mohl být OBROVSKÝ
Je třeba se dívat dál než na 15 koní, o kterých se mluví
Pokud je spalovací motor ultraefektivní, můžete použít palivo navíc k výrobě elektřiny a mít baterii vždy na 100 %
AutoRacer Italia