Bude motorovej kontroverzii koniec? FIA zvoláva stretnutie na najvyššej úrovni | Magazín F1 - F1online.sk

Vysokou kompres jsem očekával.To Ti jen tak neprojde a opentlí Tě Betalogem, práškem na ředění krve a určitě svinstvem na cholesterol. Na ten si dej velký pozor.
Je dost možné, že Tě předávkujou prášky na snížení tlaku a při změně tlaku se Ti začne motat hlava. Někdy tak silně, že se můžeš cítit při chůzi jako opilý. Pro tyhle případy mám v zásobě Red Bull, ten mi kompresi zvýší na přirozenou mez.
Ale na to přijdeš rychle sám.

2 Likes

Takže blahopřeji k narozeninám! A zakážou Ti kafe, to budeš mít za to… Ale vážně, dobře, že se strážný anděl nekoukal někam jinam a dělal svoji práci. Tak se opatruj :slight_smile: .

3 Likes

Ani nechcem počuť, čo mi povie moja lekárka. To bude zákazov viac, než v cestnom zákone

3 Likes

Doktoři mají ve zvyku nás silně předávkovat. Teď musíš poslouchat své tělo co Ti říká a když se Ti něco nebude zdát, tak si můžeš pro jistotu změřit tlak. Jestli budou hodnoty často moc nízké, tak požádej o snížení dávkování.
Hlavně klid a přirozený pohyb. Nejvíce se doporučují procházky.

2 Likes

Aplikovali mi sten, spravili echo a výsledok je veľmi dobrý. Dúfam, že nenastanú komplikácie.

2 Likes

Steny jsou pohoda. Důležité je že Ti vyšlo echo. Jestli srdíčko klape a nepíská, tak je všechno v pořádku. Hlavně nekouřit a nepít tvrdý alkohol ve větším množství. Ten hodně zvyšuje kompresní poměry.

1 Like

Nebude to tragicke. Zonzaciatku skusaj lieky - ak by bol tlak velmi nizky, nechaj si ich vymenit za slabsie (velmi znizeny tlak dlhodobo “moze” poskodit funkcnost ladvin) a neboj sa menit. Na cholesterol ak sa dohodnes s lekarom, tak si nechaj predpisat Nilemdo - nie je to statin a ma iny ucinok (je drahy - 10x tak ako statiny, ale neskodi ako statiny). Uprav stravu - ovocie, zelenina a maso tak 2x do tyzdna a nie mastne, len olivovy olej, nevyprazat, len parit, dusit, piect atd… vela pohybu, kardio, chodza, beh, bicykel, plavanie, posilka… a tlak sa upravi, cholesterol klesne a lieky budes uberat a uberat az casom mozno len magnezium a klud… kup si (mozno uz mas Garminy - alebo ine) hodinky ktore ti presne pocas dna aj noci budu merat tep, EKG, a hlavne stres - podla toho budes upravovat zivot - uvidis ako ti reaguje nervovy system (stres je aj prejedanie, nezdrava strava, napatie atd… zly spanok)
A kavy sa neboj - je prospesna ale v malom mnozstve a nie zalievana (niektori ju volaju Turecka - to je ale v dzezve a hned precedena). 2 male preska cca 30-40 ml je OK.

No “stresso” - uno espresso :grinning::grinning::grinning:
Vela dlhych a uspesnych rokov ti prajem

4 Likes

Mne tu takto zostalo v bare par chutoviek a uz len ponukam, Zacapa XO, Hennessy XO a moja mnamka Glenfiddich - uz 6 rokov len nealko a sem-tam maly poharik cerveneho - a jasne ze talianske :rofl:

2 Likes

Uff, to znie celkom vazne, “infarkt” je taky strasiak, ktory moze prist necakane a moze mat velmi zle nasledky, ale snad to uz bude v pohode.

Drzim palce a prajem vela zdravia a zaroven dufam, ze nefandis Ferrari, lebo to je niekedy na poriadny infarkt. :grin:

4 Likes

Mi kořalka nikdy nechutnala, ale přesto má v životosprávě své místo. Především jako prevence proti faraonové pomstě. Osobně si nějakou štamprli dávám na moři jako zubní kartáček. A taky jako prevenci před otravou rybami. Pro tenhle účel je nejlepší značka Home Plum.
Nějak se ta konzumace obhájit musí. :laughing:

2 Likes

Honza říkal, že palivo bude mít Aramco nejlepší.

no to je kludne mozne. Nove synteticke paliva maju sice vyssiu energeticku hustotu, ale su vraj narocnejsie to zmanazovat vo vyssom kompresnom pomere. takze mozno maju problem s casovanim a nevedia ist na 18 aj keby mali vedomost ako to skrz materialovu roztaznost urobit.
To je moja hypoteza. ten trik nemusi spocivat v tom, ze ojnice sa u Mercedesu roztahuju zvysuju kompresiu, ale, ze tu vyssiu kompresiu vedia efektivnejsie vyuzit.

Som doma. Konečne. A chcem kávu, hrianku a vajce natvrdo …
Sladký domov

8 Likes

To se čte moc dobře. Teď je načase přehodnotit své pracovní nasazení a najít si způsob jak a kde najít více životních radostí. :+1:

1 Like

Dobrou chuť :smile: !

1 Like

Kvoli tomu som odisiel predcasne do dochodku, lebo chcem vidiet aj vnucata :grinning: a uzit si ich

2 Likes

Ja si kupujem v Metre (Makro) vajecne bielka a prazenica/volske ocko/omeleta atd… je z 3-4 bielkov a 1-2 vajka … cholesterol :rofl::rofl::rofl:

1 Like

Někdy je hodně důležité poznat bod kdy ustoupit.
Ty bílky mi připadají jako nějaký syntetický pudr. Nebo se pletu?

1 Like

Ciste bielka v 1l baleni ich je cca 31
A su skvele, ale asi nie kazda znacka - uz som natrafil aj na “smrncnutu” niecim a bola len taka pena - takze dobre vybrat lebo sa z toho aj pecie - sneh do kolacov, makronky a pod

2 Likes

K čemu se to přidává?
Jednou jsem si netušíc koupil z něčeho podobného vaječinu v McDonaldu a byl to pořádný hnus.
Já vajíček moc nesním, (zhruba 10 kusů za dva měsíce) tak dám raději přednost přírodním výběrovým z volného chovu. Zkoušel jsem i křepelčí vajíčka, ale ty jsou krmené na granulích, takže jsem dal téhle reklamě jasné stop.

2 Likes