Bude motorovej kontroverzii koniec? FIA zvoláva stretnutie na najvyššej úrovni | Magazín F1 - F1online.sk

A je to😄

1 Like

V skratke vsetci su na tom vo vseobecnosti dost zle, akurat ide o to, kto bude najmenej zly. :sweat_smile:

A privedie Verstappena a GPho na 2027.

Já myslel, že mi uděláš seriózní shrnutí, a tys jen upustil uzdu fantazii.

1 Like

Tak seriózní. Dal jsem ti srhnutí bohužel i těch věcí, co si postoval ty😀

Já zas četl, že nejhůře na tom je Cadillac a Alpine.
S Flaviem ve vedení, který rozbombardoval poslední zbytky toho co tam ještě bylo dobrého bych se vůbec nedivil.

Už jsem na to vsadil :sunglasses:

1 Like

Cadillac je prý na tom tak, že bude úspěch, když vůbec vyjedou na trať v Austrálii

Já četl že Alpine je na tom výborně a očekává se s nimi bitva jak v roce 2005, no otázkou je co s tím udělaj jejich jezdci :slightly_smiling_face:

To ses asi díval na Flaviové ICQ.

2005, paráda :slightly_smiling_face: :+1:

1 Like

Tehdy měl Renault špickové inženýry. Takoví už pod Flaviovou taktovkou v týmu nejsou.

Já myslel, že dáš shrnutí, co píše, a ne toho co si myslíš, a co si přeješ. Nějakých 25kg sis vycucal z prstu, protože nikde o tom není ani čárka.

Ale je Puffe, jen nesmíš číst jen ty tiwtter fans Mercedesu pohádky.

Názorná ukázka jak se navyšuje kompresní poměr. :laughing:

Ty už jsi z toho fakt dostal nervové zhroucení.

1 Like

Jsem netušil, že tě ten obrázek tak rozhodí :smile:

[quote=“Ferda, post:179, topic:30363, full:true”]
@vlasto už kapačku dostal, základní měření mu už taky udělali, tak odhaduji, že si ho tam nechají ještě jednu noc a pošlou domů.

Mal by som tu byť 4 dní, ale mám sľúbené od lekárky, že ma dnes pustia domov. Kompresný pomer mám vyšší než všetky motory dokopy.

Rastú mi tu rohy …:water_buffalo:

4 Likes

V podstate, tá moja príhoda bole vyhodnotená ako infarkt. To, že som to prežil bolo len o šťastí. Možno dnes vypadnem, ak bude správna konštelácia hviezd

3 Likes