V skratke vsetci su na tom vo vseobecnosti dost zle, akurat ide o to, kto bude najmenej zly. 
A privedie Verstappena a GPho na 2027.
Já myslel, že mi uděláš seriózní shrnutí, a tys jen upustil uzdu fantazii.
Tak seriózní. Dal jsem ti srhnutí bohužel i těch věcí, co si postoval ty😀
Já zas četl, že nejhůře na tom je Cadillac a Alpine.
S Flaviem ve vedení, který rozbombardoval poslední zbytky toho co tam ještě bylo dobrého bych se vůbec nedivil.
Už jsem na to vsadil 
Cadillac je prý na tom tak, že bude úspěch, když vůbec vyjedou na trať v Austrálii
Já četl že Alpine je na tom výborně a očekává se s nimi bitva jak v roce 2005, no otázkou je co s tím udělaj jejich jezdci 
To ses asi díval na Flaviové ICQ.
2005, paráda

Tehdy měl Renault špickové inženýry. Takoví už pod Flaviovou taktovkou v týmu nejsou.
Já myslel, že dáš shrnutí, co píše, a ne toho co si myslíš, a co si přeješ. Nějakých 25kg sis vycucal z prstu, protože nikde o tom není ani čárka.
Ale je Puffe, jen nesmíš číst jen ty tiwtter fans Mercedesu pohádky.
Názorná ukázka jak se navyšuje kompresní poměr. 
Ty už jsi z toho fakt dostal nervové zhroucení.
Jsem netušil, že tě ten obrázek tak rozhodí 
[quote=“Ferda, post:179, topic:30363, full:true”]
@vlasto už kapačku dostal, základní měření mu už taky udělali, tak odhaduji, že si ho tam nechají ještě jednu noc a pošlou domů.
Mal by som tu byť 4 dní, ale mám sľúbené od lekárky, že ma dnes pustia domov. Kompresný pomer mám vyšší než všetky motory dokopy.
Rastú mi tu rohy …
V podstate, tá moja príhoda bole vyhodnotená ako infarkt. To, že som to prežil bolo len o šťastí. Možno dnes vypadnem, ak bude správna konštelácia hviezd