Hezké ale tři roky staré. 
tym co to nechcu pochopit to nevysvetlis. Navyse to nie je podstatne pretoze vsetko delizte je uplne jednoznacne napisane v pravidlach.
Tak ITA médiá a Autoracer to začínajú dávať zožrať to embargo Vasseurovi. Možno sa tu objaví článok podľa, ktorého ešte Ferrari neurobilo Fireup motoru na 2026, ale reálny dôvod má byť, že sa to snažia maximálne natiahnuť až do posledného momentu, než auto vyjde na trať aby vyvíjali agresívne.
Četl jsem, že Ferrari ještě nenastartovalo, ale byl bych v klidu. Testy jsou až za 14 dní.
Nenastartovalo na všech dvaceti stolicích? 
No když nedodělali základní platformu motoru, tak neměli co startovat
To bude průser ještě.
Nevěř tomu. Podle mě jen Ferrari konejší Hondu, aby se neděsila, že dopadne jako při minulém vstupu.
Četl jsem že některé týmy nestíhají a asi ani nebudou na testech, včetně TOP týmu.
Adrian má ve zvyku testy raději vypustit, ale vyjet s dobrým vozem.
Uz je cas na podpis Hornera, ci kolko rokov este Vasseur potrebuje? 
pride jarne fiasko a Horner dostane 2x tolko.
Horner klesl na ceně. Teď se hodí tak akorát do Renaultu, nebo do Toro Rosso, kdyby si majitelé týmy rozdělili.
Hornyho žádný zdravě smýšlející tým nezaměstná.
Víš jak to chodí. Můžou mu dát místo na rok, vyždímat informace o RB a pak poslat dál.
Podobně to udělal Renault s Budkowskim, kterého přetáhli z FIA.
Další hrozbou je, že si chce Horner koupit podíl. Na to už by mohl Renault, ale třeba i Cadillac kývnout.
Holt peníze jsou mocná čarodějka.
Jinak ta zpráva je zavádějící, respektive se předělala kolujícím nesmyslem. Jeden top tým nebude hned první den testů v Barce a očekává se, že i některé týmy, které loni končili kolem posledního místa v PK
Udělej mi prosím nějaký summary čemu mám věřit. Už se v tom ztrácím.
Jen ze slov se to dělá špatně 
Ve výsledku kolují spekulace, že nejlíp motorově je na tom Mercedes, který má prý ale nadváhu 25kg a šasi není na úrovni, co by si přál Allison. McLaren je tichou vodou. Red Bull má prý potíže jak v aero oblasti, tak i motorově - zejména práce s novým typem paliva. Ferrari podle všeho udělalo chybu ve vývoji motoru i šasi a na poslední chvíli odkládá platformy, které měli jet do Barcelony. Haas, Williams, Visa čekají pouze na výhody motorů, po stránce šasi jsou na tom údajně bídně a mají velkou nadváhu. Audi je spokojená motorově, ale podle všeho je šasi velmi pozadu ve vývoji. Alpina údajně dostávala info od Mercedesu velmi pozdě o novém motoru a musí předělat chlazení a tím pádem i další oblasti. No a AM si postoval sám, x příspěvků mluví o tom, že je na tom Honda i AM dobře, další zase, že AM s Hondou nestíhají a prvních 5 závodů bude velmi špatných a od 6 mají přijít první velké balíky jak šasi tak motorově