Brown tlieska komisárom: Čo je veľa, to je veľa | Magazín F1 - F1online.sk

Malé děťátko si potřebuje získat svou pozornost, tak kope a prská, chudáček

1 Like

lol, toto je zbytočné

Ešte tu bude potom plakať niečo o rozklade fóra, a jak on sa snaží diskutovať :smiley:

Proste diskusia live, pošleš nejaký screen a dostaneš urážku alebo čo to napísal. Ale fajne, že furt si píše aj keď ho mám v ignore a má pocit, že asi na to budem reagovať alebo čo :smiley:

3 Likes

Však postuj si co chceš, ale mělo by ti jít o to zda se rozhoduje správně, to by měla být pointa. Nikdo nestranný by tam neměl sedět a posuzovat, respektive vždy by měli posuzovat nestranně. Ono sehnat komisaře bez jakýchkoliv vazeb v motorsportu, asi nic snadného.

2 Likes

Tři mouchy jednou ranou, třeba se o tu Darwinovu cenu sharnete :smile:

Myslím, že to je zcela zbytečné téma.

Verstappen měl dostat 10s za vytláčení v T4.
Potom za vytláčení T8, a poté za předjetí mimo trať a získání trvalé výhody.

Dle mých skromných matematických znalostí to je 3x10s. V závodě jsem viděl (pokud se tedy nepletu) pouze 2x10s.

1 Like

Můj názor je že rozhodli celkem správně, i když třeba já sám bych dal Maxovi 5s za první vytlačení, neb stejně pozici ztratil a za ten druhý zkrat stop&go.

1 Like

honzíboy :heart_eyes:

1 Like

Ty sa potom cudujes ze ludia su zli na teba

Skusal si to v nedelu na @Jos_Verstappen s tymi provokaciami, nevyslo

Skusas to dneska na rhapa, nevyslo :smile:

Tak skus nabuduce, mozno vyjde

2 Likes

Mne o tomto nemusíš písať, ja sem nechodím plakať jak niekto má väzbu na taký či onaký team.

Je mi úplne uprdele, že nejaký Derek má Honda dealership a že nejaký Tim a Johnny majú blízko k McLarenu. Nakoľko asi tažko možeš robiť komisára ak v rámci Job offeru žiadajú cez 15 rokov skúseností v F1 a 10 v motoršporte. To asi tažko potom nebudeš mať väzby na nejaký team.

Alebo možeš vyhodiť požiadavky na skúsenosti len potom to bude vyzerať ešte horšie.

Bohužiaľ, je to šport v ktorom sa točí veľmi obmedzený počet ľudí tak bohužiaľ potom aj tá veľmi malá skupinka skúsených ľudí ktorý v minulosti pôsobili v nejakom teame ide robiť komisára.

5 Likes

A kde provokuju? Nikde, rHapo je zralej na kazajku s tím, co předvádí. Ty se škopkem tu hned příltnete, aby jste si tu navzajem pohonili do kříže, že vy nic, vy jste ti dobří :grinning: ta vaše úderka je čím dál víc k smíchu

Nejak ti to zase poliezlo na mozog jak pozeram

Clovek tu nemoze uz nic postovat ani pisat bez vasich radoby vtipnych bonmotov

Tak to asi len, ze pekny den prajem :hedgehog:

3 Likes

Já si taky myslím, že komisaři nerozhodli správně.
V jednom případě se jednalo o dva po sobě jdoucí přestupky. Vytlačování a porušení traťových limitů. Takže 5+5 sekund.
Ve druhém případě se jednalo o vytlačování dokonce s naražením do soupeře, takže 5+5 s a poručení traťových limitů dalších 5 sekund.
No a když si to všechno sečteme, tak měl Emil dostat 25 sekund.

Veď ja nijak netvrdím, že rozhodnutie bolo zlé. To sa tu už rozobralo snáď milionkrát.

Tak ako tvrdíš ty, za ten prvý incident sa bežne dáva 5s. Max dostal 10 a fanúšikovia rozoberajú prečo 10 a logicky hladajú spojistosti s komisármi, našlo sa toto. Že sa toho niekto chytí a ide to teraz živiť, že vlastne sa tu niekto ide “mstiť” Maxovi je pekne ujeté, ja to nepodporujem.

10 je za prvý incident pre mňa veľmi prísny trest, na druhú stranu, asi je tam v tom nejaká zložka exemplárnosti a som s tým ok aj keď potom to ide ruka v ruke s tým, že buď chceš aby boli tresty jednotné a čo najviac “unifikované” a teda spravodlivé a teda by k žiadnemu exemplárnemu trestu nemalo prichádzať (lebo je to nefér) alebo by k nemu malo prísť v rámci nejakého budúceho predchádzania podobným incidentom ale v tom prípade musíš rešpektovať že raz za takú situáciu dajú komisári 5s inokedy 10, inokedy toto alebo tamto a musíš im dať voľnú ruku.

5 Likes

Teraz sa tu miesaju 2 temy.
Jedna je spravnost rozhodnuti samotna (ci a ako trestat) a druha kto o tom rozhoduje.

@HellHogr myslim, ze @rHapo nepoukazoval na spravne/nespravne rozhodnutie, ale ze ak sa riesi objektivita a nestrannost komisarov v minulych pripadoch, tak by sa mohla (neviem ci naozaj, info ake ma Herbert prepojenie na McLaren ma obisla) aj teraz (k comu poslal nejake info), na co ma samozrejme nie len pravo, ale ma to aj point. Tak sa prosim nehadajte zbytocne :slight_smile:

4 Likes

Popsal jsi to správně ale vidíš to trochu jinak. Tady jde spíš o to, když to pošle někdo a týkalo by se to RBR, okamžitě se tady strhne společná nenávist a pojedou se tradiční h0vna jak bývá zvykem. Ted ale poslal takový příspěvek @rHapo opačně orientovaný k McLarenu, což chlapcům nesnášející RBR, a vyvrací jejich pohádku o podplacené FIA nesedí a nelíbí se, tak začnou kopat jak malé děti

ještě že Situs, který píše jak každý má právo mít názor, to lajknul

2 Likes

Samozřejmě, že má na to právo, ale přijde ti tohle v pohodě?
Toto si tu len tak odložím, keďže sa tu posledný týždeň/dva tapetovalo s Derek Warwickom a Hondou, len sa jaksik zabudlo plakať aj nad týmto
Nesmyslně měl potřebu zase kopnout. Kdyby to sharnul, bez toho vyplakávání, tak neřeknu vůbec nic.
Navíc v kontextu téhle problematiky, já jsem vzpomenul vlastnictví delaershipu a napsal jsem k tomu, že je za mě špatně, když komisař má vazby na jednoho z účastníků MS. Co tady z toho rHapo zase překroutil o vyplakávání a pomoci RBR, když jsem to nepsal.
Sorry, ale tohle mě nebaví, že ti stejní dokola tu neustále chodí kopat, překrucovat a lhát, k diskuzi ss normálně nevyjádří, a pak se běží za někoho schovat, že oni nic. Furt dokola. Uvítal bych normální reakce, na reakce s kopaním budu odpovídat stejně.

1 Like

Konecne sa zhodneme :hedgehog:

Zbytočne sa to tu rozmazáva.

Škoda že tu Puffovi nepísal o Darwinovej cene, nechaj to tak :slight_smile: . Keď je potencionálne obvinenie RB, je to v poriadku, keď je to iný team tak si zrelý na Darwinovú cenu.

A keby si chcel vedieť, tak on nerozkladá fórum.

Potom ti napíše či nemáš niečo k F1, že nemáš rozkladať fórum, že nebuď toxický, že či nemáš niečo iné jak urážky.
Človek čo ti napíše o Darwinovej cene. Keď si mu ani nič nepísal, neodpovedal, neoznačoval.

Hotová diskusia = “si zrelý na darwinovú cenu”

4 Likes

Hoši vy jste fakt záruka nestrannosti. :grin:

4 Likes

Ja som to “tapetovanie” ako velku temu uprimne nezachytil, cize mi to pride ako zbytocna burka v pohari vody.

Chapem, ze ty to mozno vidis od rHapa ako rypanie do teba, ja som to tak nevnimal a jeho point nie je za mna mimo, preto ma mrzi, ze ste zase v sebe a vsetci vieme, ze diskusia k tomuto uz moc vecna nebude. Hlavne sa neurazat :slight_smile:

@Dietrich_Reimann
Uz len tato diskusia a samotna info ktoru poslal rHapo ukazuje, ze podozrievacky a komentare su na oboch stranach, resp. vsetkych taborov.

A samozrejme (myslene vseobecne) prirodzeny jav je, ze ak nejake rozhodnutie mnohym nevonia, riesia sa komisari viac, nez ako ked panuje ako taka vzacna zhoda o spravnosti ich rozhodnutia :slight_smile: