Brown tlieska komisárom: Čo je veľa, to je veľa | Magazín F1 - F1online.sk

Co ti mamka prestala davat vreckove, ze si taky nervozny v poslednom case?

Já jsem úplně v klidu, já nevím, proč se tu třepeš, jak alkáč bez alkoholu.

Toto si tu len tak odložím, keďže sa tu posledný týždeň/dva tapetovalo s Derek Warwickom a Hondou, len sa jaksik zabudlo plakať aj nad týmto

5 Likes

To nikoho nezaujima prosimta

Len Honda je zlosyn (chudak @raptor22 )

To se nehodí do toho obrázku, že je FIA podplacená a jde na ruku RBR :smiley: klucí naši v tom mají jasno

1 Like

Nerozumím tomu, proč je někdo komisař, když může mít jakekoliv vazby na účastníka MS, to je špatně. Stejně, jako radoby ex zaměstnanci týmů ve vedení FIA.

Možná by bylo nejférovější, kdyby si dodal každý tým svého komisaře.
Samozřejmě komisaři RB a Rubidia měli právo pouze na poloviční hlas, když mají stejného vlastníka týmu.

Dvaja komisári s potencionálnou väzbou na McLaren sú viac jak jeden komisár s potencionálnou väzbou na RB a VCARB

3 Likes

Ty jsi tak potencionální kandidat na Darwinovu cenu pro letošní rok, jak tak koukám

1 Like

Chceš říci že rozhodovali nestranně? :smile:

1 Like

Nemám námitek, ale v tomto konkrétním případě komisaři rozhodli správně.

2 Likes

Ten už neví, co chce říct. O tom delaershipu držel hubu, a teď tu vytahuje whatabout sračku :grinning:

1 Like

Narozdiel od vašich konšpi teorii jak FIA ide na ruku polovici gridu a tej druhej z nejakého zázračeného dôvodu nie tu nič nenaznačujem len vyrovnávam tieto grcky čo sa sem postujú kedže evidente sa tu postuje len to, čo ide proti RB a týždeň nad tým plače. Zázračne jak sedia dvaja ľudia z väzbou na McLaren a rozhodujú proti Maxovi to sa tu z toho už nejdete nikto posrať (že Max dostal trest 10s za to, čo sa bežne dostáva 5s) a zrazu je to v poriadku. Keby to bolo opačne zase by tu lietalo FIAbull :smiley:

5 Likes

Aky zaklad maju tvoje urazky? Ze rhapo tu postol informaciu ktora sa ti nepaci? Naco urazas zase a potom budes nariekat jak je cele forum proti tebe? Boze to je tyzden co tyzden to iste s vami :smile: niekedy mam pocit, ze si kazdu nedelu premazavate pamate a idete nonstop odznova, to uz nemoze bavit ani vas dokola tie same h0vna

5 Likes

Malé děťátko si potřebuje získat svou pozornost, tak kope a prská, chudáček

1 Like

lol, toto je zbytočné

Ešte tu bude potom plakať niečo o rozklade fóra, a jak on sa snaží diskutovať :smiley:

Proste diskusia live, pošleš nejaký screen a dostaneš urážku alebo čo to napísal. Ale fajne, že furt si píše aj keď ho mám v ignore a má pocit, že asi na to budem reagovať alebo čo :smiley:

3 Likes

Však postuj si co chceš, ale mělo by ti jít o to zda se rozhoduje správně, to by měla být pointa. Nikdo nestranný by tam neměl sedět a posuzovat, respektive vždy by měli posuzovat nestranně. Ono sehnat komisaře bez jakýchkoliv vazeb v motorsportu, asi nic snadného.

2 Likes

Tři mouchy jednou ranou, třeba se o tu Darwinovu cenu sharnete :smile:

Myslím, že to je zcela zbytečné téma.

Verstappen měl dostat 10s za vytláčení v T4.
Potom za vytláčení T8, a poté za předjetí mimo trať a získání trvalé výhody.

Dle mých skromných matematických znalostí to je 3x10s. V závodě jsem viděl (pokud se tedy nepletu) pouze 2x10s.

1 Like

Můj názor je že rozhodli celkem správně, i když třeba já sám bych dal Maxovi 5s za první vytlačení, neb stejně pozici ztratil a za ten druhý zkrat stop&go.

1 Like