Brown tlieska komisárom: Čo je veľa, to je veľa | Magazín F1 - F1online.sk

Medzinárodná automobilová federácia v nedeľu jasne vyvrátila všetky obvinenia, že by niekomu nadržiavala. Max Verstappen dostal hneď dve penalizácie, ktoré ho v konečnom dôsledku pripravili o dve priečky. Zak Brown je s verdiktom FIA veľmi spokojný a teší sa, že Norrisov hlavný súper dostal šancu zamyslieť sa nad svojím jazdeckým prejavom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177001/brown-tlieska-komisarom-co-je-vela-to-je-vela

Este ze Leclerc poslusne odovzdal druhe miesto, aby nahodou Ferrari nedobehlo McLaren v PK… Ale za 4 VC pri tejto forme este mozu McLaren dobehnut.

1 Like

Norris nech sa nauci predbiehat na trati.

1 Like

Norris ho na trati predbehol… Verstappen to tam pustil ako kamikadze a vytlacil ho z trate… tymto stylom by tu sikanu nevybral ani keby tan Norris nebol… preto ten trest

1 Like

Já myslel, že fandíš komukoliv, kdo ukončí dominanci jednoho týmu. Jenže ty tu od června regulerně jedeš do McL, j když to vůbec nedává smysl

2 Likes

Ne, Norrisova naschval jezdi na venku, kde neni sterk a vyuziva toho. :slight_smile: Slaba hlava = slabej jezdec.

2 Likes

Tak ještě, že si nám tu dal vysvětlení, třeba i k Silverstone 21

1 Like

A ako keď ten ktorého predbieha ho vytlacčí von :thinking:.

2 Likes

Něco jak udělal Hamilton před lety v Monze vyhnal MV mimo trať a ještě se srazilli. Počkat! To dostal trest MV. Takže buď jezdí Hamilton kamikadze nebo neprávem potrestali MV.

1 Like

Lando Maxa na trati predbehol. Nemal by sa skôr Max naučiť brániť na trati, a nie až mimo nej? :slight_smile:

@rAstor
Max využíva to, že tam nie je žiadna bariéra, a preto mu to väčšinou prechádza, lebo vytlačenie súpera do výbehovej zóny často nemá žiadne veľké následky. Keby bola v tých zákrutách bariéra, tak má Max na svedomí už niekoľko životov, pravdepodobne vrátane toho vlastného.
P.S.: Nie je slabým jazdcom skôr ten, ktorý sa nedokáže ubrániť bez toho, aby nevytláčal súpera mimo trať, a príliš často s ním mimo trať aj sám vyletel? :slight_smile:

2 Likes

K veci mam len toto :

1. Lando titul bohuzial neziska, Maxo si to postrazi
  2. Velky pomocnik Maxa je ferrari, ktore si hra svoju hru a bere Landovi body a dufam ze im to buduci rok takto bude pokracovat
  3. Hamilton musi byt stastim bez seba do akeho skveleho auta si buduci rok sadne
  4. FIA s komisarmi sa zamotavaju do svojich sieti, cele a vsetko to zbytocne komplikuju pilotom, fanuskom, sebe - najhorsie na tom je to, ze ma nebavi sa pozerat na tie nekonecne vylety mimo trat, porusovania tratovych limitov a dokola sa tym zaoberat. Toto mame do slaka riesit ? Nema to byt nieco ine ?!
  5. Jak tu niektori fanuskovia pisali ze Piastri je lepsi ako Lando, a ze Oscar ma byt jednotka a ist na titul - skutocne ? Kde bol tento vikend, ako pomohol Landovi, zobral Maxovi body ? A minuly vikend v USA, kde bola ta vasa jednotka teamu ?
1 Like

ja len dufam, ze to norrisove spravanie, ked narval cumak dopredu, nevysiel zakrutu a trochu sa tam potukali, bolo schvalne, kedze to bolo jasne pripravene na penalty. a dufam ze to takto bude robit uz nastalo. ak su pravidla blbe, treba jazdit ako blbec, budes uspesny. cize nechat sa vytlacit, nepredbehnut a vypytat si trest. mohli byt bez toho, keby si rozhodci robili svoju pracu.

Na toto viaceri po Austine upozornovali.
Treba uznat, ze tiez mnohi z RB tabora neboli uplne stotozneni s (ne)trestanim tam, kazdopadne po vysvetleni ze takto sa moze, viaceri pisali, ze ved nech tak jazdi aj Lando, az prislo Mexiko a situaciu pozname :slight_smile:

1 Like

Bude se jezdit jak Norris. Po vnějšku a když se nevejdou tak trest dostane ten zoufalec na vnitřku, který si to neuvědomil že to dal na Norrisa.

Alebo ako Max v Austine.
Lando je predomnou?
Sup sup byt prvy na apexe, je jedno ze tym vytlacim supera a sam sa nevmestim do limitov trate - ja trest nedostanem a Lando ano…

Nejde tu o tieto priklady, ale o tie smernice, co tvrdia, ze je to OK. To sa mozno od buducej sezony zmeni :slight_smile:

1 Like

Stale som na tom lepsie ako ty, ktory nevie, ze kolo cislo 37 bolo skor, ako kolo 55… :smiley:

Takže jsi o tom lhal, aby sis odůvodnil tvoje útoky tady.
Je to smutný, když neumíš čísla, ani být upřímný.

1 Like
  1. Hamilton musi byt stastim bez seba do akeho skveleho auta si buduci rok sadne

ty nemas sajnu, ake auto bude mat Ferrari o rok, ale prajem si, aby naj…
Sam vidis tuto sezonu, v istej faze mal lutovat, ze ide prec z Mercedesu, a aky je vysledok?

1. Jak tu niektori fanuskovia pisali ze Piastri je lepsi ako Lando, a ze Oscar ma byt jednotka a ist na titul - skutocne ? Kde bol tento vikend, ako pomohol Landovi, zobral Maxovi body ? A minuly vikend v USA, kde bola ta vasa jednotka teamu ?

Odkial vies, ze McLaren nezacal ist na Landa (novinky, setup, nastavenie auta…)?
Bohuzial, v tak vyrovnanej sezone, ak druhy jemne strati, tak to nie je -1/2/3 pozicii, ale -5/10/15 pozicii…

Ani Norris nejazdil po Madarsku top, a Oscar ho parkrat porazil.

Ne nejake hodnotenie Lando/Oscar si musime tak rok pockat…
detto na vykony Ferrari a porovnanie Charles/Lewis…

Jediny, kto klamal si bol ty, ked si tvrdil, ze v AD prvy ukoloval Horner. Ja som ti dal dokaz, ze v kole 37 ako prvy ukoloval Wolf a ty si stale ides svoje. Nedal si si tento tyzden lieky?

Ferrari je legendarny team a tak, ako v nom kazdy chce jazdit, tak im prekvapivo fandi aj dost ludi. Vobec sa to nevylucuje s tym, ze som fandil komukolvek, aby ukoncil dominanciu ineho teamu…

Tolik slov, abys omluvil svoje lži, ale zbytečně. Nikdo ti to už nežere.