Brown tlieska komisárom: Čo je veľa, to je veľa | Magazín F1 - F1online.sk

Medzinárodná automobilová federácia v nedeľu jasne vyvrátila všetky obvinenia, že by niekomu nadržiavala. Max Verstappen dostal hneď dve penalizácie, ktoré ho v konečnom dôsledku pripravili o dve priečky. Zak Brown je s verdiktom FIA veľmi spokojný a teší sa, že Norrisov hlavný súper dostal šancu zamyslieť sa nad svojím jazdeckým prejavom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177001/brown-tlieska-komisarom-co-je-vela-to-je-vela

Este ze Leclerc poslusne odovzdal druhe miesto, aby nahodou Ferrari nedobehlo McLaren v PK… Ale za 4 VC pri tejto forme este mozu McLaren dobehnut.

1 Like

Norris nech sa nauci predbiehat na trati.

1 Like

Norris ho na trati predbehol… Verstappen to tam pustil ako kamikadze a vytlacil ho z trate… tymto stylom by tu sikanu nevybral ani keby tan Norris nebol… preto ten trest

1 Like

Já myslel, že fandíš komukoliv, kdo ukončí dominanci jednoho týmu. Jenže ty tu od června regulerně jedeš do McL, j když to vůbec nedává smysl

2 Likes

Tak ještě, že si nám tu dal vysvětlení, třeba i k Silverstone 21

1 Like

A ako keď ten ktorého predbieha ho vytlacčí von :thinking:.

2 Likes

Něco jak udělal Hamilton před lety v Monze vyhnal MV mimo trať a ještě se srazilli. Počkat! To dostal trest MV. Takže buď jezdí Hamilton kamikadze nebo neprávem potrestali MV.

1 Like

Lando Maxa na trati predbehol. Nemal by sa skôr Max naučiť brániť na trati, a nie až mimo nej? :slight_smile:

@rAstor
Max využíva to, že tam nie je žiadna bariéra, a preto mu to väčšinou prechádza, lebo vytlačenie súpera do výbehovej zóny často nemá žiadne veľké následky. Keby bola v tých zákrutách bariéra, tak má Max na svedomí už niekoľko životov, pravdepodobne vrátane toho vlastného.
P.S.: Nie je slabým jazdcom skôr ten, ktorý sa nedokáže ubrániť bez toho, aby nevytláčal súpera mimo trať, a príliš často s ním mimo trať aj sám vyletel? :slight_smile:

2 Likes

K veci mam len toto :

1. Lando titul bohuzial neziska, Maxo si to postrazi
  2. Velky pomocnik Maxa je ferrari, ktore si hra svoju hru a bere Landovi body a dufam ze im to buduci rok takto bude pokracovat
  3. Hamilton musi byt stastim bez seba do akeho skveleho auta si buduci rok sadne
  4. FIA s komisarmi sa zamotavaju do svojich sieti, cele a vsetko to zbytocne komplikuju pilotom, fanuskom, sebe - najhorsie na tom je to, ze ma nebavi sa pozerat na tie nekonecne vylety mimo trat, porusovania tratovych limitov a dokola sa tym zaoberat. Toto mame do slaka riesit ? Nema to byt nieco ine ?!
  5. Jak tu niektori fanuskovia pisali ze Piastri je lepsi ako Lando, a ze Oscar ma byt jednotka a ist na titul - skutocne ? Kde bol tento vikend, ako pomohol Landovi, zobral Maxovi body ? A minuly vikend v USA, kde bola ta vasa jednotka teamu ?
1 Like

ja len dufam, ze to norrisove spravanie, ked narval cumak dopredu, nevysiel zakrutu a trochu sa tam potukali, bolo schvalne, kedze to bolo jasne pripravene na penalty. a dufam ze to takto bude robit uz nastalo. ak su pravidla blbe, treba jazdit ako blbec, budes uspesny. cize nechat sa vytlacit, nepredbehnut a vypytat si trest. mohli byt bez toho, keby si rozhodci robili svoju pracu.

Na toto viaceri po Austine upozornovali.
Treba uznat, ze tiez mnohi z RB tabora neboli uplne stotozneni s (ne)trestanim tam, kazdopadne po vysvetleni ze takto sa moze, viaceri pisali, ze ved nech tak jazdi aj Lando, az prislo Mexiko a situaciu pozname :slight_smile:

1 Like

Bude se jezdit jak Norris. Po vnějšku a když se nevejdou tak trest dostane ten zoufalec na vnitřku, který si to neuvědomil že to dal na Norrisa.

Alebo ako Max v Austine.
Lando je predomnou?
Sup sup byt prvy na apexe, je jedno ze tym vytlacim supera a sam sa nevmestim do limitov trate - ja trest nedostanem a Lando ano…

Nejde tu o tieto priklady, ale o tie smernice, co tvrdia, ze je to OK. To sa mozno od buducej sezony zmeni :slight_smile:

1 Like

Stale som na tom lepsie ako ty, ktory nevie, ze kolo cislo 37 bolo skor, ako kolo 55… :smiley:

Takže jsi o tom lhal, aby sis odůvodnil tvoje útoky tady.
Je to smutný, když neumíš čísla, ani být upřímný.

1 Like
  1. Hamilton musi byt stastim bez seba do akeho skveleho auta si buduci rok sadne

ty nemas sajnu, ake auto bude mat Ferrari o rok, ale prajem si, aby naj…
Sam vidis tuto sezonu, v istej faze mal lutovat, ze ide prec z Mercedesu, a aky je vysledok?

1. Jak tu niektori fanuskovia pisali ze Piastri je lepsi ako Lando, a ze Oscar ma byt jednotka a ist na titul - skutocne ? Kde bol tento vikend, ako pomohol Landovi, zobral Maxovi body ? A minuly vikend v USA, kde bola ta vasa jednotka teamu ?

Odkial vies, ze McLaren nezacal ist na Landa (novinky, setup, nastavenie auta…)?
Bohuzial, v tak vyrovnanej sezone, ak druhy jemne strati, tak to nie je -1/2/3 pozicii, ale -5/10/15 pozicii…

Ani Norris nejazdil po Madarsku top, a Oscar ho parkrat porazil.

Ne nejake hodnotenie Lando/Oscar si musime tak rok pockat…
detto na vykony Ferrari a porovnanie Charles/Lewis…

Jediny, kto klamal si bol ty, ked si tvrdil, ze v AD prvy ukoloval Horner. Ja som ti dal dokaz, ze v kole 37 ako prvy ukoloval Wolf a ty si stale ides svoje. Nedal si si tento tyzden lieky?

Ferrari je legendarny team a tak, ako v nom kazdy chce jazdit, tak im prekvapivo fandi aj dost ludi. Vobec sa to nevylucuje s tym, ze som fandil komukolvek, aby ukoncil dominanciu ineho teamu…

Tolik slov, abys omluvil svoje lži, ale zbytečně. Nikdo ti to už nežere.

Co ti mamka prestala davat vreckove, ze si taky nervozny v poslednom case?