Brown si rád staví na odchod Verstappena z Red Bullu, svoje peniaze by dal na Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Emil by v žádném jiném týmu takovou péči jako v RB nedostal. Zatím taky nevidím žádný důvod proč by se měl stěhovat jinam.

Kdyby Verstappen začínal v Haasu se Steinerem, tak by jeho kariéra skončila v polovině 2015.
To ti dám písemně podepsané.

K tomu přidám i svůj podpis. A nemusel by jezdit pouze v Haasu. Měl tolik havárek, že by ho vyhodili z každého týmu.

1 lajk

Čí to je auto?

McLaren?
image

To by ale zase byla chyba, nebo ne? Ten výsledek za to stojí, to je málo platné. A nedá se automaticky říct, že by to dokázal každý. Takže dobře, že ho nevyhodili…

1 lajk

Dnes už víme, že by to chyba byla.
Na druhou stranu, kdyby byly stropy už tehdy, tak by se konce sezóny nedočkal ani v RB.

Dvaja sympataci.

2 lajkov

Ale tak to nebolo, McLaren na tom makal od vyhodenia Keya už na MCL60 v roku 2023. Ešte pred štartom minulej sezóny dopredu hovorili, že nestihli auto tak, ako bolo v pláne, ale že to pár pretekov potrvá, no a 6. preteky sezóny už Norris vyhral.

Ferrari zas bolo rýchle od začiatku (double v 3. pretekoch v Melbourne, hoci Verstappen odstúpil - ale porazili Péreza aj McLareny).

Takže to chce mať dobrý základ - z :poop: bič neupletieš, zvlášť keď sa rýchlo blíži sezóna 2026. Po pár pretekoch môže aj z Top 4 odpadnúť z pretekov vo vývoji nejaký tím a vrhnúť všetky zdroje na rok 2026.

Ještě neřeknu. @HellHogr neví, tak radši neodpovídá.

1 lajk

Jo, nafotil jsem ti nějaký fotky na gridu.

Vůbec to není nápadný, když vzadu stoji mechanik s černým trikem a zeleným pruhem od Sauberu

1 lajk

Takže ty dáváš Sauber a Ferda McLaren.

Já dávám to co vidím :shushing_face:

Je vidět, že se s @Ferda vyznáte.

2 lajkov

Však jsem si dělal srandu, to je jasnej Mercedes.

McLaren výhra koľko chce Verstapen nemá nárok

Možná Hogřík pouze žádal o radu. :wink: