Brown si rád staví na odchod Verstappena z Red Bullu, svoje peniaze by dal na Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Na roztočenie prestupového kolotoča máme pár mesiacov čas, ale už dnes v padoku cítiť, že kolieska sa dali do pohybu. Rokovania medzi Maxom Verstappenom a Aston Martinom sú považované za verejné tajomstvo a zároveň dôvod, prečo je Fernando Alonso v poslednom období taký nevrlý. Šéf McLarenu Zak Brown si však nemyslí, že holandský šampión skončí v Silverstone.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191058/brown-si-rad-stavi-na-odchod-verstappena-z-red-bullu-svoje-peniaze-by-dal-na-mercedes

Brown by sa mal kazdy den modlit aby Verstappen nesiel prec z Rbr. Ak prestupi tak McLaren zas vyhra absolutne hov no.

Teď už RedBull v takové situaci neopustí, to by jim neudělal. Je tam jediným pilířem kolem něhož je to postavený.

3 Likes

Nebyl tu před pár dnama článek, že s Maxem o odchodu nikdo nejedná?

Otazka: Vo vsetkych tymoch primarne vidime principala ako zastupcu firmy smerom k verejnosti. Verim, ze mi rozumiete ako to myslim. Preco je v McLarene na obraze Brown namiesto Stellu?

:sweat_smile:

1 Like

Asi je to ciste o tom, kto je aky typ a kto ma aky styl. Brown ma rad taketo velke vyjadrenia a pozornost, podobne ako napriklad Helmut Marko, ktory tiez neni team principal. Naopak mnohi timovi sefovia radi pracuju v klude, napriklad aj zrovna Stella, ktory predtym roky robil vo Ferarri v uzadi.

2 Likes

Pokud Max někam odejde, tak to bude Aston Martin namísto Alonsa.

Ham prý chce zpatky do Mercedesu.

1 Like

Dveře zrádcům jsou v Mercedesu zavřené.

3 Likes

To jsem právě viděl, že jsou zavřený. :scream:

2 Likes

Zatím to vypadá, že nůžky budou od příštího roku hodně rozevřené. Bůh ví, kde a kam.
Takže podepisovat Verstappena za 80mega, nejspíš ještě více, tak to je docela risk.

A Russell je dobrej a rychlej pilot. Za 1/5 ceny.

2 Likes

Medzitým vo Ferrari :rofl:

4 Likes

Norris pred Verstappenom s Russellom? It’s a yoke!

A Piastri v top 10? :joy:

To aký fanúšik McLarenu hodnotil?

Cunoda Williams? Ta F1 už je vtip :grinning:

4 Likes

Grafiku dělal nějaký ajťák. viď. @Ferda

2 Likes

Ať mi toho ajťáka pošlou na převýchovu. Zrovna bojuji s novým mobilem, tak bych byl ve výchově velice důrazný. :facepunch: :fist_left: :leg: :rofl:

Děda dostal novej telefon?..

65% výkon, tak to se máme na co těšit. :slight_smile:
image

Otázkou také je proč Russell nemá stále kontrakt na příští rok.

1 Like