Na roztočenie prestupového kolotoča máme pár mesiacov čas, ale už dnes v padoku cítiť, že kolieska sa dali do pohybu. Rokovania medzi Maxom Verstappenom a Aston Martinom sú považované za verejné tajomstvo a zároveň dôvod, prečo je Fernando Alonso v poslednom období taký nevrlý. Šéf McLarenu Zak Brown si však nemyslí, že holandský šampión skončí v Silverstone.
Otazka: Vo vsetkych tymoch primarne vidime principala ako zastupcu firmy smerom k verejnosti. Verim, ze mi rozumiete ako to myslim. Preco je v McLarene na obraze Brown namiesto Stellu?
Asi je to ciste o tom, kto je aky typ a kto ma aky styl. Brown ma rad taketo velke vyjadrenia a pozornost, podobne ako napriklad Helmut Marko, ktory tiez neni team principal. Naopak mnohi timovi sefovia radi pracuju v klude, napriklad aj zrovna Stella, ktory predtym roky robil vo Ferarri v uzadi.
Zatím to vypadá, že nůžky budou od příštího roku hodně rozevřené. Bůh ví, kde a kam.
Takže podepisovat Verstappena za 80mega, nejspíš ještě více, tak to je docela risk.