Brown si rád staví na odchod Verstappena z Red Bullu, svoje peniaze by dal na Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Ne dobrovolně :slightly_smiling_face:

Briatore zatlačí? :thinking:

Ne fakt. Je to osvěžující.

Jaká ti přijde řeč těla Mercedesu po jeho odchodu?
Chuť, směřování atd.

1 Like

Je fakt, že pokud to bereš z pohledu dlouhodobějšího týmu, tak prostě musíš jít dál.

Jaký z toho mám pocit? Zatím asi nevím, moc krátká doba kdy Lewis nosí červené.

Briatore sedí v RBR a bude lákat Kimiho?

Mám pocit, že si s Davidem hodně nalháváte😀

Nevím, měl by? :grinning:

…a komu si fandil 2011? :thinking:

To prvé útočíte nie a to druhé absolútne nie…

Budem musieť trpieť v tíme ktorý nedávam

Teda nebudem ale teoreticky

Pokud by Max za rok-dva odešel, horký kandidát na jeho místo by mohl být také jeden z dvojice McLarenu. Který, to by záleželo na situaci - ten, který by s druhým prohrával.

Nezapomínej na Arvida.

Za to, že sa počas celého preteku udržal na trati. Väčšina pilotov nedokázala splniť ani toto základné pravidlo.

2 Likes

Však místa by tam bylo dost. Uvidíme, jak si povede dál Liam Lawson, podle prvního závodu ho těžko posuzovat, ale taky se dá čekat sedačka místo Júkiho. A že jim v McLarenu začne být těsno se nabízí, ono už je.

A Mercedesu by si fandila naďalej?

Albert Park vždy byl hodně těžký okruh. Navíc ho nováčci neznají a podmínky byly hodně těžké. Samotný Sainz ukázal, že i ostřílení jezdci nemají problém udělat chybu.
Čína asi ukáže přesnější obrázek.
Já si myslím, že Arvid je o chloupek větší talent než Antonelli a že ho do dvou roků uvidíme v Toro Rosso.
Lawson se v RB udrží, vždyť RB zatím nikoho lepšího k dispozici nemá.
Nad Tsunodou zatím hůl nelámu, ještě by se RB mohl hodit.

Na to si nevzpomínám, docela zapomenutelná sezona kromě samozřejmě zaslouženého vítěze :stuck_out_tongue:

Však ano. S Arvidem se zjevně počítá, i když bude muset samozřejmě podávat odpovídající výkony. Ale věřím, že ho v F1 uvidíme. Pokud by ale odešel Max, bavíme se o jedničce, a to je velká otázka. Možná se Lawson opravdu chytí, ale zatím moc nevěřím, že by RB stavěl na něm a třeba Júkim. I když začínal Max, tak měli vedle něj Ricciho, který byl v té době ve svojí nejlepší formě. Takže zatím bych asi vsadila na zásadní posilu zvenčí.

Fandila by som Kimimu

Já bych asi vsadil na Sainze. RB se sice chlubí vlastní líhní, ale momentálně kromě Yúkiho nikoho zralého nemají.
Ale třeba se Lawson tak chytí, že se za něj RB stydět nebude.

Nakonec ani Max zatím nikam neodešel, jestli bude mít dobré auto, tak nebude mít důvod.