Preco by mal Verstapen vadit v Mercedese? Bolo by skvele mat v Mercedese este silnejsieho pilota nez je Russel… aspon by bolo korenie sezony
U Mercedesu by vykopli Russella.
U Astonu asi Alonsa.
A u Ferrari by vykopli koho?
Myslím že Verstappenovi ide viac o tituly než peniaze, a prestúpi tam kde bude mať vačšiu šancu. Ja teda pre najbližšie roky viac verím Mercedesu než Astonu, preto čakám že podpíše s Wolffom.
Hama nebo Leclerca, koho jiného
No nekeceeeej…
Napsal jsem: Pamatuji doby, kdy se nevylučovalo být hater Alonsa a zároveň být fanoušek Ferrari.
Že tě mám rád, tak to napíšu ještě víc polopatě, pamatuju doby před 2010, zvláště pak 2005 až 2008 kdy bylo naprosto normální mezi fans Ferrari hatovat zaslouženě Alonsa. Takže když pak přišel v 2010 do Ferrari, tak jsem trucoval stejně jako teď Puff po odchodu Lewise…nicméně paradoxně jsem Alonsovi v roce 2010 fandil a řval jsem na něj před televizí ať toho Petrova už konečně předjede Vettel byl v té době ten divný mlaďoch. Pak se to začalo měnit a Vettel si mě získal a v 2012 jsem vlastně fandil jemu. A analogicky k tomu je to stejně s Maxem. Nejprve divný mlaďoch, co hodně boural (a zvláště pak hodně do jezdců Ferrari), později obrat a v 2021 jsem se jasně postavil na Maxovu stranu.
Já nemůžu za to, že RB vychovává samé mistry volantu.
Jo, jestli bude potencionální výkonnost prvořadým měřítkem, bude to ten Mercedes. No je otázka jak moc to bude na prvním místě a zda v takovém případě nebude jistější si tu sezonu počkat.
Ja netrucuju.
Já se cítím v F1 nejlépe za posledních 5 let.
Jsem uvolněný, užívám si to.
Mercedes pro výkonnost, RB pro potenciální výkonnost a domácí prostředí, Ferrari pro zanechání odkazu a peníze, a Aston…to fakt nevím proč
Peníze, Adrian, Honda, mladej Stroll.
Maldej Stroll je Alonso
Vedle Alonsa nikdy nepůjde, to že by se s ním chtěl poměřit jsem skeptický.
Hlavně to vysoce nepravděpodobná možnost, leda by se potkali v nějakém jiném třetím týmu.
Ale opustil jsi svého jezdce číslo jedna. Tam musí být nějaká aspoň částečná prázdnota, ne?
… to už je opravdu krajně, ale krajně nepravděpodobné
Já myslím že porovnáváme samé nepravděpodobné varianty
Strol nikdy nepropustí juniora
RB těžko vezme Alonsa
Že se potkají v jiném týmu je krajně nepravděpodobné…ale mě to reálně připadá nejpravděpodobnější.
Skončíš s fandením Russellovi alebo budeš fanynka RB?
Jako Alonso a Verstappen v Mercedesu?
Kimiho se nezbavěj.
Konečně by neměl Mercedes nudné piloty