Brown si rád staví na odchod Verstappena z Red Bullu, svoje peniaze by dal na Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Jasný, to bude tím, že nejsi fanoušek Ferrari, ale hater Alonsa

1 Like

Pamatuju doby kdy se nevylučovalo, naopak :slightly_smiling_face:

si přepl na hokej nebo fotbal?

Vzájemně nevylučovalo být hater Alonsa a zároveň fanoušek Ferrari. Už chápeš? :slightly_smiling_face:

1 Like

Já bych až tak dalece nepředbíhal.
Jestli se používání současných motorů prodlouží, tak Emilovi s Hondou žádné velké riziko nehrozí.

Si zajímavý fanoušek Ferrari, ty si vlastně, když tam byl Alonso, fandil Vettelovi a když tam byl pak Vettel, tak si fandil Verstappenovi, že jo? Kdybych k tomu přišel bez kontextu, Davide, tak si myslím, že fandíš jen RBR. :grinning:

3 Likes

To se zásadně vylučovalo, ale alespoň si přiznal, že jsi jen hater Alonsa

2 Likes

Jak Vettel, tak Max mě museli přesvědčit, takže trvalo nějakou dobu než jsem jim začal fandit.
Takže zase nemáš pravdu :stuck_out_tongue:

@HellHogr Honzo, s tebou je “někdy” fakt těžká diskuze :slightly_smiling_face:

1 Like

Wolfík sa bude vedeniu zodpovedať až keď nezíska najlepšieho pilota v súčastnosti, kým Verstappen bezpochyby je (prípadne jeden z troch, aby sa nepovedalo :-). Antonelli je zatiaľ veľká neznáma a Russel dobrá dvojka.

V koupelně před zrcadlem?

1 Like

Co je na tom těžkého? Si sám přiznal ten hate, přitom Alonso byl do teď jediný pilot co držel Ferrari v boji o titul di posledního kola závodů

1 Like

Alonso měl jít do Mercedesu.
Kimi bude champ. :muscle::muscle:

Ale keď im povie že to bude dokopy stat 1/4 peňazí a tito dvaja to z autom na čele dajú tak to obháji

A reálne 20 miliónov alebo 60 je rozdiel

Dosť veľký rozdiel

A až o toľko lepší nie je

Navyše práve na to sa podľa mňa čaká …na Kimiho

A následne ich podpisu na 2 roky oboch naraz

Navyše aj oni dvaja už stali kopec peňazí a tu investíciu bude chcieť korporat vrátiť

Plus znova, ak Kimi uspeje budú to chcieť tlačiť na to že bude budúca jednotka o 2-3 roky nie mu tam dať Maxa

A Max mu rozhodne neprospeje

Tak ako RB po Vettelovi nikdy nedal Maxovi vedľa ďalšieho MS

Ak sa ním stane Russell, že postavia auto tak budú zase môcť povedať že je to ich produkt

Verstappen bude chtit překonat Hama, takže ten bude tak za 100.

Jsem chvili myslel, že to je Zdeněk Izer. :face_with_spiral_eyes:

4 Likes

Tak to mu v Mercedese nedá už vôbec nikto

To mu dá jedine Aston

1 Like

Pokud Max opustí RedBull, opustí ho i Helmut a nedivil bych se kdyby to neustál Horner. Jak pak bude RedBull vypadat je obrovský otazník.

2 Likes

Allison a Resta jsou k vítězství cesta.

1 Like

No Helmut bude pre kolektív ozaj obrovská strata

Jinak potenciální rozhodnutí pro Maxe, jak Mercedes, tak Ferrari či Aston má u každého to své. Já bych nechtěl sázet.

1 Like