Je to všechno, nebo k tomu ještě něco máš ?
KOntera čujme
Tohle me pobavilo.
Ja jeste dodam, ze “keby som chcel opustit moju zenu, mate odo mna pokoj, lebo dva metre pod zemou nieje signal” .
Mám z toho zmätok, neviem na čo mám skôr reagovať
Najprv sú dohodnutý, potom nejsu dohodnutý, najprv mám čítať vyjadrenia, potom nemám čítať vyjadrenia lebo vlastne Ricciardo a Mekies klamú tak ja neviem uš
No nevíš, tvoje celoživotní slabina.
No neviem, ale ty víš. To je doležité, že všetci viete jak to bolo, bo ste tam sedeli a ste videli že sa dohodli pred závodom.
Alebo nehodoli, lebo riešili stratégiu a FL sa tam nerieši.
Alebo dohodli. Alebo ne
Pokud použiješ mozek, tak máš jasno proč Riči vyjel. Nad tím není potřeba moc přemýšlet.
To je jak s tím v RB se nic neděje - všechno je v pořádku, brambory jsou v řádku…
Lebo chcel Mekies (a aj Ricciardo) aby na rozlúčku mal FL.
Máš iné info ktoré vieš poskytnúť alebo radšej alobalová čapica?
Mozes si to napisat k posudku na mna a podciarknut hrubou ciarou…
A mozes si rovno k tomu sj napisat ze ba mna reagovat nemusis, ja o diskusie s tebou nestojim pokial budu v rypavom a vycitacom tone
Nepoužil jsi mozek. Ber to jako zpětnou vazbu a pouč se.
Vies aj nieco okrem urazania a rypania? Jo a este okrem konspirovania?
Ty jsi jeho brácha ?
Pozri polial si tymto len nejak ventilujes nejake svoje zivotne prehry alebo blbu naladu tak beriem
Ale pokial to robis ucelne tak cakaj odpoved rovnakou merou
Čo mozek, toto doma nemám. Ale vidím, že by ste mi tu mohli poslať zo dva kusy.
Tak prosím ťa, adresa je Bratislava, Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 dole je recepcia tam nech to nechajú, ja im poviem že keď mi dojdu dve čapice tak nech mi zavolajú
Jenom tak přemýšlím, k jakému jinému účelu by měl Redbull druhý tým, když ne k tomu aby pomocí něho manipuloval výsledky, přesouval peníze a vývojový cyklus, testoval jezdce a komponenty, vytěžoval sponzory a to všechno kupodivu ve svůj vlastní prospěch…
Napadá někoho něco?
Takovou měl přesně Neználek, takže pro tebe přesný.
*Všeználek, jak ty. Veď preto si ju pýtam, nech mi pošleš
na komoru
o čem se tu hádáš? operují dva týmy pod jednou střechou, v Brazálii 2012 pouštěl Webber i obě STR Vettela, chceš taky důkaz nebo o co ti jde?