Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Je to všechno, nebo k tomu ještě něco máš ?

1 Like

KOntera :joy: čujme

2 Likes

Tohle me pobavilo. :grinning::+1:

Ja jeste dodam, ze “keby som chcel opustit moju zenu, mate odo mna pokoj, lebo dva metre pod zemou nieje signal” . :grin:

4 Likes

Mám z toho zmätok, neviem na čo mám skôr reagovať :smiley:

Najprv sú dohodnutý, potom nejsu dohodnutý, najprv mám čítať vyjadrenia, potom nemám čítať vyjadrenia lebo vlastne Ricciardo a Mekies klamú tak ja neviem uš

1 Like

No nevíš, tvoje celoživotní slabina.

3 Likes

No neviem, ale ty víš. To je doležité, že všetci viete jak to bolo, bo ste tam sedeli a ste videli že sa dohodli pred závodom.

Alebo nehodoli, lebo riešili stratégiu a FL sa tam nerieši.

Alebo dohodli. Alebo ne

Pokud použiješ mozek, tak máš jasno proč Riči vyjel. Nad tím není potřeba moc přemýšlet.

2 Likes

To je jak s tím v RB se nic neděje - všechno je v pořádku, brambory jsou v řádku… :sweat_smile:

2 Likes

Lebo chcel Mekies (a aj Ricciardo) aby na rozlúčku mal FL.

Máš iné info ktoré vieš poskytnúť alebo radšej alobalová čapica?

1 Like

Mozes si to napisat k posudku na mna a podciarknut hrubou ciarou…

A mozes si rovno k tomu sj napisat ze ba mna reagovat nemusis, ja o diskusie s tebou nestojim pokial budu v rypavom a vycitacom tone

Nepoužil jsi mozek. Ber to jako zpětnou vazbu a pouč se.

2 Likes

Vies aj nieco okrem urazania a rypania? Jo a este okrem konspirovania?

2 Likes

Ty jsi jeho brácha ?

2 Likes

Pozri polial si tymto len nejak ventilujes nejake svoje zivotne prehry alebo blbu naladu tak beriem

Ale pokial to robis ucelne tak cakaj odpoved rovnakou merou

2 Likes

Čo mozek, toto doma nemám. Ale vidím, že by ste mi tu mohli poslať zo dva kusy.

istockphoto-1257284419-612x612

Tak prosím ťa, adresa je Bratislava, Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 dole je recepcia tam nech to nechajú, ja im poviem že keď mi dojdu dve čapice tak nech mi zavolajú

4 Likes

Jenom tak přemýšlím, k jakému jinému účelu by měl Redbull druhý tým, když ne k tomu aby pomocí něho manipuloval výsledky, přesouval peníze a vývojový cyklus, testoval jezdce a komponenty, vytěžoval sponzory a to všechno kupodivu ve svůj vlastní prospěch…

Napadá někoho něco?

9 Likes

Takovou měl přesně Neználek, takže pro tebe přesný. :star_struck:

*Všeználek, jak ty. Veď preto si ju pýtam, nech mi pošleš

:rofl: :rofl: :rofl:na komoru :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

o čem se tu hádáš? operují dva týmy pod jednou střechou, v Brazálii 2012 pouštěl Webber i obě STR Vettela, chceš taky důkaz nebo o co ti jde?