Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Trochu nadhledu kluci :wink: Jinak Triper alespoň bez příkras k čemu ty 2 týmy jsou, popírat to a hrát si na to jak to bylo nevinný je prostě blbost. Jenže RedBull úderka je v tažení.

2 Likes

Běž radši pracovat, ať neumřeš hlady, bude to rukama, hlavou moc nevydělaš.

1 Like

Ale tu čapicu mi pošleš, že?

Jn, aj Mercedes a Lotus sedeli pod jednou strechou keď si pomáhali.

Oh, wait

Další diskuze, další útoky od tebe, hlavně nezapomeň napsat, jak ty nic, ty muzikant :smiley:

2 Likes

Ty seš takovej Manďák, je to na youtube od Izera. Tak si to pusť. :star_struck:

Dohady konspiracie atd, to ze si myslis ze sa nieco deje este neznamena ze sa aj deje

Klasicke vasi kdyby tamto kdyby max mel fl kdyby ricci neodesel z rb … nemas co tak vytahujes nejake priklady a podobenstva z minulosti

Gulas nenormalny

Tebe je hodne kámo, že útoky :smiley: . Ty si riadne prefetovaný.

2 Likes

kdy si Lotus s Mercedesem pomáhali?

1 Like

Nikdy ty vodborníku :smiley:

další útoky, @Matti alespoň vidíš, jak rHapo lže, vždycky chodí jen vyvolávat hádky :slight_smile:

1 Like

Kasli na to, hogrik si to len vyscreenuje a tak o pol roka to out of context vytiahne na teba aky si ty nevychovany diskuter

2 Likes

Buď rozumnej, proč to udělal je jasný, zakázaný to není, jde jen o to nějakou sportovní férovost. Proč si vymýšlet nesmysli, když je vše logické a jasné a pravidlům to neodporuje?

1 Like

áno toto bol prvý útok na teba, ale po tvojom včerajšom d3bilovi, blbovi a mentálne postihnutom či čo to bolo mám ešte dva striky čo možem použiť

1 Like

V pohode, s klamárom sa možem baviť jak chcem, žiadne výčitky.

Dokonca sa normálne asi ospravedlním Situsovi, lebo jeho titul ktorým som ho počastoval tu začína preberať Janko :smiley:

Já jsem tě v téhle diskuzi neurážel, tak co vytahuješ něco z minulosti?

1 Like

Tak mne pride ako nezmysel to co tu popisujete

Pred VC v nedelu prisiel horner za mekiesom a povedal mu ze “ricciardo dneska proste ZAJAZDI to FL pretoze Norris skonci prvy a verstappenovi to FL od daniela pomoze”, ze?

Vieš jak ma trápia tvoje argumenty. Pardon, moje ktoré si neakceptoval, lebo ty si ani argument nevieš vymyslieť :smiley:

Chováš sa jak p1čuš, tak dostaneš taký prístup odomňa

3 Likes

Tohle jsem nepsal. Já jen tvrdím, že Riči zajel rychlé kolo, aby ho Landovi sebral. Jak se domluvili, nebo nedomluvili nevím…to dokázat nejde.

1 Like

však reaguju, jak ty, takže popisuješ sebe? :slight_smile:

2 Likes