Trochu nadhledu kluci Jinak Triper alespoň bez příkras k čemu ty 2 týmy jsou, popírat to a hrát si na to jak to bylo nevinný je prostě blbost. Jenže RedBull úderka je v tažení.
Běž radši pracovat, ať neumřeš hlady, bude to rukama, hlavou moc nevydělaš.
Ale tu čapicu mi pošleš, že?
Jn, aj Mercedes a Lotus sedeli pod jednou strechou keď si pomáhali.
Oh, wait
Další diskuze, další útoky od tebe, hlavně nezapomeň napsat, jak ty nic, ty muzikant
Ty seš takovej Manďák, je to na youtube od Izera. Tak si to pusť.
Dohady konspiracie atd, to ze si myslis ze sa nieco deje este neznamena ze sa aj deje
Klasicke vasi kdyby tamto kdyby max mel fl kdyby ricci neodesel z rb … nemas co tak vytahujes nejake priklady a podobenstva z minulosti
Gulas nenormalny
Tebe je hodne kámo, že útoky . Ty si riadne prefetovaný.
kdy si Lotus s Mercedesem pomáhali?
Nikdy ty vodborníku
Kasli na to, hogrik si to len vyscreenuje a tak o pol roka to out of context vytiahne na teba aky si ty nevychovany diskuter
Buď rozumnej, proč to udělal je jasný, zakázaný to není, jde jen o to nějakou sportovní férovost. Proč si vymýšlet nesmysli, když je vše logické a jasné a pravidlům to neodporuje?
áno toto bol prvý útok na teba, ale po tvojom včerajšom d3bilovi, blbovi a mentálne postihnutom či čo to bolo mám ešte dva striky čo možem použiť
V pohode, s klamárom sa možem baviť jak chcem, žiadne výčitky.
Dokonca sa normálne asi ospravedlním Situsovi, lebo jeho titul ktorým som ho počastoval tu začína preberať Janko
Já jsem tě v téhle diskuzi neurážel, tak co vytahuješ něco z minulosti?
Tak mne pride ako nezmysel to co tu popisujete
Pred VC v nedelu prisiel horner za mekiesom a povedal mu ze “ricciardo dneska proste ZAJAZDI to FL pretoze Norris skonci prvy a verstappenovi to FL od daniela pomoze”, ze?
Vieš jak ma trápia tvoje argumenty. Pardon, moje ktoré si neakceptoval, lebo ty si ani argument nevieš vymyslieť
Chováš sa jak p1čuš, tak dostaneš taký prístup odomňa
Tohle jsem nepsal. Já jen tvrdím, že Riči zajel rychlé kolo, aby ho Landovi sebral. Jak se domluvili, nebo nedomluvili nevím…to dokázat nejde.
však reaguju, jak ty, takže popisuješ sebe?