Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Argumenty jsou jednoduché, zídka mu nařídila zajet nejrychlejší kolo. Každému je jasné proč. Dokázat to nejde, ale každýmu to jasné je. Ten bod nesměl mít Norris. Vymyšlet zastupné důvody může jen blázen…

6 Likes

Jaký propojení, každý jen sportovně za sebe to je jasný :smile:

2 Likes

Kľudne mi možeš poslať video, zvukovú stopu či iný dôkaz kde by mu Inžinier povedal, že má ísť na FL lebo treba zobrať body Landovi.

To už je, jak se zastánci ploché země: tady je článek tento, tady se píše o tom. A stejně přijdou: a ty si to sám viděl?! :grinning:

2 Likes

K čemu? Když přijdeš s: a ty si u toho sám byl? Nebyl, tak nemáš arguemnty, výborná diskuze :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ty sa ideš ozývať? Ricciardo sa vyjadril že to chcel spraviť pre Maxa a vy tu budete mleť dookola o tom jak to vlastne neuvažoval a tým mu to nakázal :smiley:

Však vy sa hádate ešte aj že Ricciardo klame

1 Like

Uplne opacne. Ja nesom rbr fan ale toto je pritiahnute za vlasy

Vždyť sám Riči řekl. Koukni na rozhovory.

Daniel Ricciardo po pretekoch vysvetľoval, že z hľadiska tempa na tom jeho tím nebol dobre. V závere pretekov jazdil hlboko v poli porazených, a tak boxovému múriku Racing Bulls skrsla myšlienka. “Začínali sme na bodoch, ale neboli sme dosť rýchli. V posledných pár kolách Pierre (Hamlin, pretekový inžinier, pozn. red.) povedal, že by sme sa mali pokúsiť o najrýchlejšie kolo. Povedal som si, a prečo nie?

A z logiky věci z toho vyplívá, že ho chtěl sebrat Landovi, on ho tehdy měl.

3 Likes

Počkej, nepsalo se tu, že to měla být rozlučka pro Ricciho a ne rozhodnutí Ricciho pro Maxe?

2 Likes

Pravda, ty jsi vždycky názorově a fanouškovsky neutral…

2 Likes

To je dôkaz, že Ricciardo išiel po FL aby ho zobral Norrisovi hej?

Nevadí, že sa tam píše, že mali na <> rýchlosť tak išli aspoň po FL :smiley:

1 Like

To je přesně co jsem tu psal, že zpochybníš úplně všechno, žádná snaha o diskuzi :slightly_smiling_face:

3 Likes

“Ricciardovi nakázali FL, aby zobral body Norrisovi” a v momente kedy s tým nesúhlasím tak neviem diskutovať a všetko spochybnujem :smiley:

1 Like

Já nepotřebuji důkaz, mě stačí selský rozum cipísku.

3 Likes

Jen provokuješ.

2 Likes

Aha, tak sme zase pritom :slight_smile:

Dôkaz, že RB nakázal VCARBU aby Ricciardo išiel po FL. Selský rozum

1 Like

Kdyby měl nejrychlejší kolo MAX, tak by Riči nevyjel. :star_struck:

3 Likes

Operují pod jednou střechou, myslíš si, že ty scénáře nemají připravené před závodním víkendem?

1 Like

Keby som mal milión, som milionár
Keby jazdil Lando rýchlejšie, má FL
Keby Ricciardo bol chorý, nejazdil by závody.
Keby je 24. Decembra sú vianoce

5 Likes

Sa už dohodnite, či teda boli dohodnutý pred závodom alebo ne.

Situs tvrdí, že sa o tom nebavili lebo FL sa tam ževraj nerieši, ty teraz tvrdíš že sedia spolu pred závodom a boli dohodutý.

1 Like