Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Uvedomujes si, ze toto pises ludom, ktori verili tomu, ze RB zamerne brzdi Pereza, aby Max vyzeral pri nom dominantne (tzv. Helmutov gombik) ? :sweat_smile:

4 Likes

Článek je k tomu, citace jsou k tomu, chce to klepnout přes prsty :slightly_smiling_face:

1 Like

Jo to je nejvíc komické. Nejlepší byly komentáře, jak Lando může být víc v pohodě, že má za sebou Verstappena, a ne Oscara. Přitom Verstappen způsobil, že Lando vyšel bodově naprázdno v Rakousku, ani nemluvím o te logice, že čím bude Max blíž Landovi, tím hůř pro Landa v boji o titul. Napíšeš to a dáš někomu sodu :grinning:

2 Likes

@Matti a ty si si myslel, ze Honzik to mysli uprimne a da sa s tym prestat. Nepresiel ani den a oni dvaja pridu do diskusie jezka so situsom a ani neprispeju nazorom do diskusie, ale pridu si len kopnut do druhej skupiny. :sweat_smile:

4 Likes

Už se bavíme o konspiraci Adrian v AM, nebo, že z RBR nikdo nedochází? Já jen, abych byl v obraze

2 Likes

Vyborna otazka + zopakoval by so ju aj sefovi CashApp :slight_smile:
Problem je, ze tato otazka nebude nikdy polozena …

2 Likes

Takze maju ricciarda diskvalifikovat?

Povolal ho tým, on o zajetí do boxů pro nové gumy kvůli FL nežádal, nebyla to jeho iniciativa, proto píši že to neměl v úmyslu. Na některé zdá se složité.

2 Likes

Ty vieš jak boli dohodnutý pred závodom?

Jak vies ze neziadal, cital si prepis?

Ohledně FL? Asi to vůbec neřešili, tam chtěli být především výše v pořadí.

Ano, četl jsem jeho komunikaci i články.

1 Like

Jaj som zabudol, že chodíš na porady VCARBu a vieš na čom boli dohodnutý

Si něco k tomu přečti, s otevřenou myslí a ne jen s tím tvým kyselým toxickým přístupem :slightly_smiling_face:

2 Likes

Čo si mám k tomu prečítať?

Ricciho vyjadrenie, že to chcel spraviť pre Maxa?
Alebo vypočuť vysielačku kde povedal team Box Box?

Lebo team mu nič do vysielačky ohľadne pokusu o FL nerozprával.

Nejlépe všecko :wink:

1 Like

Ďakujem, takže argumenty nemáme iba sme sa potrebovali vygrc4ť zo svojou konšpiračnou teóriou podloženou argumentom " ved je to jasné"

4 Likes

Já jsem slyšel, že kdyby měl Max nejrychlejší kolo, že by Riči taky vyjel a a krásně by se s rodinou RB rozloučil…Maxovi taky k vánocům. :rofl: :rofl: :star_struck:

5 Likes

Nemáš no, … :wink:

1 Like

Od deep analysis seš tady ty. :sweat_smile: Já nevím co v tomhle tématu hledat za složitosti. Jejich propojení může přehlížet jen fanoušek RB…

2 Likes