Uvedomujes si, ze toto pises ludom, ktori verili tomu, ze RB zamerne brzdi Pereza, aby Max vyzeral pri nom dominantne (tzv. Helmutov gombik) ?
Článek je k tomu, citace jsou k tomu, chce to klepnout přes prsty
Jo to je nejvíc komické. Nejlepší byly komentáře, jak Lando může být víc v pohodě, že má za sebou Verstappena, a ne Oscara. Přitom Verstappen způsobil, že Lando vyšel bodově naprázdno v Rakousku, ani nemluvím o te logice, že čím bude Max blíž Landovi, tím hůř pro Landa v boji o titul. Napíšeš to a dáš někomu sodu
@Matti a ty si si myslel, ze Honzik to mysli uprimne a da sa s tym prestat. Nepresiel ani den a oni dvaja pridu do diskusie jezka so situsom a ani neprispeju nazorom do diskusie, ale pridu si len kopnut do druhej skupiny.
Už se bavíme o konspiraci Adrian v AM, nebo, že z RBR nikdo nedochází? Já jen, abych byl v obraze
Vyborna otazka + zopakoval by so ju aj sefovi CashApp
Problem je, ze tato otazka nebude nikdy polozena …
Takze maju ricciarda diskvalifikovat?
Povolal ho tým, on o zajetí do boxů pro nové gumy kvůli FL nežádal, nebyla to jeho iniciativa, proto píši že to neměl v úmyslu. Na některé zdá se složité.
Ty vieš jak boli dohodnutý pred závodom?
Jak vies ze neziadal, cital si prepis?
Ohledně FL? Asi to vůbec neřešili, tam chtěli být především výše v pořadí.
Ano, četl jsem jeho komunikaci i články.
Jaj som zabudol, že chodíš na porady VCARBu a vieš na čom boli dohodnutý
Si něco k tomu přečti, s otevřenou myslí a ne jen s tím tvým kyselým toxickým přístupem
Čo si mám k tomu prečítať?
Ricciho vyjadrenie, že to chcel spraviť pre Maxa?
Alebo vypočuť vysielačku kde povedal team Box Box?
Lebo team mu nič do vysielačky ohľadne pokusu o FL nerozprával.
Nejlépe všecko
Ďakujem, takže argumenty nemáme iba sme sa potrebovali vygrc4ť zo svojou konšpiračnou teóriou podloženou argumentom " ved je to jasné"
Já jsem slyšel, že kdyby měl Max nejrychlejší kolo, že by Riči taky vyjel a a krásně by se s rodinou RB rozloučil…Maxovi taky k vánocům.
Nemáš no, …
Od deep analysis seš tady ty. Já nevím co v tomhle tématu hledat za složitosti. Jejich propojení může přehlížet jen fanoušek RB…