Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Takže on ten Magnussen v tom taky nebyl nevinně?! :open_mouth: :smile: Ty jsi ale konspirátor :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Hele lidem ani nevadí, že jsou v jedné továrně. Dokonce to má své obhájce.

Kdo škádlí ducha férovosti, tak se mu to vrátí 2x. Ono je to dožene.

2 Likes

… a dali by mu to gesto kdyby to nej kolo měl v držení Max? Já vím, to nevíš. Byla to nevinná náhoda, věř si tomu :wink:

3 Likes

Tak sa mi vidí, že Ricciardo otvoril Pandorinu skrinku a ešte len uvidíme, čo všetko to prinesie.

2 Likes

Ja si tomu verim, o to strach nemaj, nevidim za kazdym tohom podvodnicky rbr

Dokazes ale nerypat do toho comu verim ja, to je dolezita otazka

Spíše je otázkou zda akceptuješ že někteří jako já to jen za náhodu bez vazeb naivně nestrčí.

Podľa mňa je to zbytočné obhajovať. Team ho tam poslal po FL a?

McLaren mohol poslať Piastriho a poebať mu závod aby zobral FL on. Mohol pitnúť Landa aby si zo zobral na on, rezervy mal kopec keby neporobí chyby :smiley:

4 Likes

Pokial to tu nebudete kazdy zasr4ny den vypisovat jak mate vo zvyku, tak s tym som ok

1 Like

Magnussen je jen ryze týmový hráč, jen to žádný tým neocenil :sweat_smile:

Takže zjevné vyhody B-týmu má singl tým vykrývat tím, že bude riskovat nebo svému závodníkovi poebat závod? To jako fakt? :upside_down_face:

2 Likes

Navíc bod pro Piastriho by Landovi opravdu nepomohl :smile:

2 Likes

Naopak, vypadá to že se to dobře chytne :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Navíc, co jsem se tu včera dozvěděl, tak Piastri je nepřítelem McLarenu a Landa vlastně. :smiley:

2 Likes

Kludne može McLaren kúpiť nejakú inú stajňu a živiť ju tak isto dlhé roky ako Redbull B-čko za krásny profit 1.8 milióna (ak vôbec roky predtým) ročne aby v prípade potreby poslal teda toho jazdca po ten FL.

Najlepší business plan na svete.

4 Likes

Cítím paniku :grinning:
image

3 Likes

To na Oscara tady čtu od Maďarska, někteří lidi očividně nechapou fungování F1

2 Likes

To nemusíš číst Helmuta, stačí reakce tady na fóru :grinning:

3 Likes

Jj sak tu na fore sa rozne “overene” informacie a konspiracie tesia mimoriadne velkej oblube :+1:

4 Likes

Když na to ale upozorníš nebo se proti tomu vyhradíš, hlavně teda u vybraných uživatelů fora, tak se navíc k tomu dozvíš, že si jim dal sodu. :smiley:

1 Like

stačí si predsa OTVORIT OČI :smiley:

Ricciardo síce povedal, že chcel sám pomôcť Maxovi ale “on to nemel v úmyslu”. To sa síce nikde nepovedalo ale je to predsa absolútne jasné :smiley:

3 Likes